Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bitmez bu çilemiz
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• bu kumpas zor çözülür 1/50 verniyerli hassas kumpas
      BMN KOCAELİ

Yorum

• Şenes Erzik 34 yıllık UEFA kariyerine bu ay sonunda son verecek. Türkiye Futbol Federasyonu Şenes Erzik'in yerine UEFA'ya başkan vekili Servet Yardımcı'yı önerecek.

UEFA'da Şenes Erzik dönemi sona eriyor.

Erzik bu ay itibarıyla UEFA'daki görevini tamamlayarak emekliye ayrılacak. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Erzik,"UEFA'da belli bir yaş kriterinden sonra devam edip etmeme konusunda alınan karar benim komisyon başkanlığımda yürürlüğe girdi. İstersem devam ederim. Ama etmeyeceğim. Bu kadar yeter" dedi.

34 yıllık UEFA kariyeri boyunca birçok görevde bulunan Şenes Erzik 1982-1990 yılları arasında UEFA gençler komitesinde yer aldı. 1990 yılında Malta'da yapılan seçimlerde UEFA İcra Kurulu üyeliğine seçilen erzik 1994 yılından bu yana UEFA Başkan Yardımcısı, 2000 yılından itibaren de UEFA 1. Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 22 mart 2011 tarihinde yapılan Genel Kurul'da halen mevcut olan görevine 6. kez seçilerek UEFA tarihinde bir rekor kırdı. Erzik hem UEFA hem de FIFA'da birçok komitenin başkanlığını da yürüttü.

1992 yılında özerk yapıya bürünen Futbol Federasyonu'nun ilk başkanı olan ve yaptığı hizmetlerle kırılması güç bir rekoru elinde bulunduran Şenes Erzik, İstanbul Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Spor Akademisi tarafından verilen fahri doktora unvanlarına da sahip.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, Şenes Erzik'in emekliye ayrılmasıyla birlikte yerine UEFA'ya başkanvekilliği görevini yürüten Servet Yardımcı'yı teklif etmesi bekleniyor.

Yardımcı'nın bu göreve gelebilmesi için ise Asbaşkanlık seçimlerine katılıp seçilmesi gerekiyor.

bu şenez it is it bu servetin yanında evliya kalır

Yorum

• Selam.2015'te de Uefa ve Fifa'ya e-mail atmaya,faks çekmeye ve telefon etmeye devammmmmmmm
          YILMAK,BIKMAK,USANMAK YOK!

Yorum

• İlk olarak Bmn_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selam.2015'te de Uefa ve Fifa'ya e-mail atmaya,faks çekmeye ve telefon etmeye devammmmmmmm
            YILMAK,BIKMAK,USANMAK YOK!
            Her şey bitmiş öyle diyorlar
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• Ülkede her şey bitti.
              Zaten hiç başlamamıştı.
              İtinayla Fifa bekleniyor.

Yorum

• Umut bitmedi,BİTMEYECEK.

Yorum

• 2015 ve FIFA

Umudum bu 2 kelimede saklı
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• Bazen diyorum keşke hiç ortaya çıkmasaydı bu olay ne güzel kandırılıyorduk. Mutlu, mesut yaşayıp hayatımıza devam ediyor olurduk şimdi..

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bazen diyorum keşke hiç ortaya çıkmasaydı bu olay ne güzel kandırılıyorduk. Mutlu, mesut yaşayıp hayatımıza devam ediyor olurduk şimdi..
                      Aynen

Gelinen noktada en çok yıpranan camia biz olduk. Haklıydık, suçlandık alçakça. Kupamız verilmedi. yıldırmak için herşeyi yaptılar.

UEFA, CAS, Mahkeme, yargıtay şike var dedi, sonuç ne? Emek hırsızı süper ligde devam ediyor.

En azından 82 puanla ligi averajla zirvede bitirmenin gururunu yaşardık. 4 yılımızı kaybetmezdik.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen

Gelinen noktada en çok yıpranan camia biz olduk. Haklıydık, suçlandık alçakça. Kupamız verilmedi. yıldırmak için herşeyi yaptılar.

UEFA, CAS, Mahkeme, yargıtay şike var dedi, sonuç ne? Emek hırsızı süper ligde devam ediyor.

En azından 82 puanla ligi averajla zirvede bitirmenin gururunu yaşardık. 4 yılımızı kaybetmezdik.
                        Evet abi maalesef psikolojik olarak çok yıprandık.

Her anlam da kaybettik, kazandığımız somut hiçbir şey yok.

Bu işin baş sorumlusu siyaset. Ben şahsım adına bundan sonraki hayatımda ne bir siyasi parti, ne bir siyasi oluşumla en ufak bir ilişkim olmayacak. Ayrıca herhangi bir partiye de oy vermeyeceğim. Yemin ettim. Tiksiniyorum resmen siyasetten, istedikleri kadar olumlu işler yapsınlar. Siyasetçilere hep pislik olarak bakacağım.

Her zaman diyorum bu süreçle ilgili olarak herkes ne hakettiyse onu görsün. Amin.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen

Güzel tarif ettin abi. Malum sezondan beri futbolu doğru dürüst takip etmiyorum, Uefa, CAS bilmem ne derken hep avutulduk ve sonunda noldu. Sıfıra sıfır elde var sıfır. Futbol sevgimi bitiren bu düzene lanet olsun.

Bana en çok koyan 'kupanın sapını bile alamazsınız' ve genel olarak 'kupa kupa' diye alay eden şikebahçe taraftarları oldu.

Yorum

• yine gelisme yok

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yine gelisme yok
                              Pek bir gelişme olmaz artık.Gönüllerin şampiyonu olarak kalacağız maalesef.
                              TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

• gönüllerin sampiyonu diye bisey yok benim icin. ya gercekten tarih seni sampiyon yazar yada yazmazsa sampiyon degilsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X