Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sansar ilk haber olarak verdi, sevincinden ağzı kavuşmuyor. Gülecek gülemiyor.

Yorum

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      "Bu iş bitmiştir" ciler başlığa bekleniyor

"1 aya kupayı alıp köprüyü geçip trabzona gelecek" ciler de başlığa bekleniyor.
      SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Uefa yı protesto edip, uefa kupasında çekilelim.

Buna totomuz yemiyorsa, bari Trabzon da ki maçta 1 dakika eylem yapıp orta yuvarlağa oturalım.

Taraftarde dev gibi zero tolarance or EURO tolarance pankartı açmalı.

Artık susmayalım mail le dava ile olacak iş değil, icraat yapmak lazım
        SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Arkadaslar
          buraya kayıt oldugum günden bugüne kadar ugradıgımız haksızlıgı hislerimi yazmaya calıstım.burada selam verdigim her arkadasıma,yazdıklarımı okuyup katılan yada katılmayan her arkadasıma gönülden tesekkur ederim.
          bir yolun sonuna geldim...
          Eger uefa bize bütün kapıları kapatmışsa,buna sebep olanlar Allahından bulacaktır,gönlüm isterdi ki uefanın kişilere ceza verdigini göreyim,şikecilerin küme düştügünü göreyim ama olmadı.
          Kendi şahsım adına söylüyorum,tüm imkansızlıklara ragmen mücadele eden hukuk kurulumuza teşekkür ediyorum,onlar olmasa bu şikeciler daha kolay uefayı ikna ederdi.hukuk kurulumuzda olan degerli insanlarla hic karsılasmadım ama göğüs gerdikleri zorluklar ortada.
          degerli forum yöneticilerimizden ricam profilimi kapatmaları.
          uefanın bu kararından sonra ya küfürlü konusup ban yiyecegim,yada bizi yönetenlere küfür edip hapise girecegim.
          hepiniz hakkınızı helal edin.hersey gönlünüzce olsun.
          Allah c.c. mutlu,huzurlu,saglıklı ömürler versin..kalın saglıcakla

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            rte yapanin yanina kar kalan türkiye eskide kalmis dedi
            Harbimi?

Bizim Allahımız varrrrrrrr, da demişmi
            Tengri Biz Menen

-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
            -Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• Önce temyiz
              Sonra FIFA
              Umutlar kalkıyor rafa
              Satılmış rüşvetçi UEFA
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bekledigimiz seydi uefa yolumuz acildi 4 senenin sonunda..serefsiz uefa uzatmak icin herseyi yapti gorevini yerine getirdi senez serefsizide buyuk rol oynadi burda..cas karari varken fifadan ceza gelmemesi imkansiz..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Arkadaş madem cas tan ceza gelmemesi imkansız bu uefa geri zekalımı bilmiyormu başları yanacak.

Bir kurum bu kadar cahil olamaz bunlar bu kararı aldıklarına göre vardır bir bildikleri demek uefa ile cas ta bu işin içinde.

Castan ceza geleceğini bile bile uefa bu işin üstünü örtmeye çalışmaz
                  Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• benim de fazla umudum kalmadı zühtü,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• uefa iç işlere karışamaz aga.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaş madem cas tan ceza gelmemesi imkansız bu uefa geri zekalımı bilmiyormu başları yanacak.

Bir kurum bu kadar cahil olamaz bunlar bu kararı aldıklarına göre vardır bir bildikleri demek uefa ile cas ta bu işin içinde.

Castan ceza geleceğini bile bile uefa bu işin üstünü örtmeye çalışmaz
                        valla renktaş hırsız hapse gireceğini bile bile çalmaz demek gibi bu yani işin içinde para var ve uefa'da zorluyor bu işi+ fifa'nın ne mal olduğunu gördük onlardanda beklentim yok ama cas ciğerini söker adamın zira ordakiler işin hukuk kısmına bakar ki rüşvet olayının oraya girebileceğini sanmıyorum kaldı ki gerekçeli kararları ortada ama işin birde prosedürü var yani bilmediğimiz bazı açıklar olabilir ordan sıkıntı çıkmasın yeter mesela cas uefa'nın cezasını arttıramamıştı uefa itiraz etmediği için bu tip açıklar çıkarsa karşımıza zor gerisi hikaye bence.

umut tüketmeye gerek yok bu davadan vazgeçtiğimiz an soğudumuz an tükendiğimiz andır. güçlülerin iktidarına karşı savaşmak kolay mı yok öyle basitlik vazgeçmek. iktidar-muhalefet-basın-para hepsine karşı tek başımızayız, müthiş!! sonuna kadar.
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Ne Cas i ne Fifa si ya valla kapatin başlığı cas uefa aynı birbirlerini uzmezler

Yorum

• Kısa vadede sonuç bekleyenler daha çok bekleyecek bunu Hukuk Kurulu'nda görev alan hukukçuların söylemlerinden görebiliyoruz. Burada parlayıp sönmenin sürece hiçbir etkisi yok. UEFA'dan TS'nin şampiyonluğu adına hemen bir sonuç beklemiyordu Hukuk Kurulu. Sürecin nasıl ilerleyeceğini belirtmişler :

Atilla Dilaver
                            ‏@AtillaDilaver
                            Yol:
                            UEFA Temyiz
                            I
                            CAS, FIFA

Yani anlayacağınız bitmiş bir durum yok. Öngörü veya temennileriniz olabilir ancak hukuki prosedür/süreç hemen bitmiyor. Bir tavsiye, sürece ilişkin gazete manşetlerinden ziyade süreçte rol alanları takip edin.
                            En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 15.12.2014, 22:48.
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla renktaş hırsız hapse gireceğini bile bile çalmaz demek gibi bu yani işin içinde para var ve uefa'da zorluyor bu işi+ fifa'nın ne mal olduğunu gördük onlardanda beklentim yok ama cas ciğerini söker adamın zira ordakiler işin hukuk kısmına bakar ki rüşvet olayının oraya girebileceğini sanmıyorum kaldı ki gerekçeli kararları ortada ama işin birde prosedürü var yani bilmediğimiz bazı açıklar olabilir ordan sıkıntı çıkmasın yeter mesela cas uefa'nın cezasını arttıramamıştı uefa itiraz etmediği için bu tip açıklar çıkarsa karşımıza zor gerisi hikaye bence.

umut tüketmeye gerek yok bu davadan vazgeçtiğimiz an soğudumuz an tükendiğimiz andır. güçlülerin iktidarına karşı savaşmak kolay mı yok öyle basitlik vazgeçmek. iktidar-muhalefet-basın-para hepsine karşı tek başımızayız, müthiş!! sonuna kadar.
                              Hırsız zaten hapse girmeme ihtimaline güvendiğinden çalıyor.

Hırsıza cas seni kesin yakalayacak caldığın yanına kar kalmayacak garantisi versen enayimi neden çalsın
                              Tengri Biz Menen

-Tabi lan manyakmısın.

Yorum

• O değil kişilere ceza verecekti karar verecekti o ne oldu valla resmen skandal ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X