İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaşmayan bardak yapmışlar.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri başkanın öyle bir açıklamsını okumadım ben. paylaşabilirmisin haberi?
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDibi deliktir onun
Ne yapsa kötü olmuyor başkan.
Yorum
-
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur bu mevzuyu çözer ya da çözmez, şu yapılana onay verenleri ASLA anlamayacağım.
Ne diyecek Onur? Ya da ne demesini bekliyoruz?2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Sadri şenerde İbrahim hacıosmanoğluda kendi çıkarlarını düşünen çıkarcı adamlardır ve şike sürecinde yaptıkları hainliktir.Kupayı alamadık çünkü gerekli başvurular zamanında asla yapılmadı iş işten geçtikten sonra yapıldı.
Sadri yıldırım demiröreni destekleyerek hainlik yaptı iho bizi kandırıp davayı satarak hainlik yaptı.
Bundan sonra aziz aklanır kupayı falan unutun.Gelecekte şampiyon olma ihtimalimizde yok kadronun yetersiz olmasını transfer yapacak paranın olmayışını geçtim her maç şike yapılmaya devam ediliyor biz mükemmel bir kadro kursak bile bunlar yine bizi şampiyon yapmazlar.
Bundan sonra Trabzonspor diye bişey olmayacak.Takım artık bitti.Bu takımı ts camiası ve şehir bitirdi.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 22.12.2014, 14:04.
Yorum
-
Aziz çok belli bulmuş kurtuluş yolunu, anlaşmışlardır bu durumda zaten: yalan akıyordur eminim dilekçe sayfalarından.
Bu da komploydu diyip kapatacaklar üstünü. Yönetim yeterli mücadeleyi verebilseydi(ki görünüyor vermek istememiş) bu kadar rahat kapanamazdı bu dava. İHO'ya emir gelmiş büyük yerden, korkuyorum kalkıp özür felan da diler bu adam fenerbahçeden.
Yorum
-
Mevcut Trabzonspor başkanına şikeci diye hitap ediyorum. Bu bir iftira mı kesinlikle değil çünkü kongrede alenen şike yaptıkları için. İnşallah o olayı mahkemeye taşırlar da usulsüzlükten ceza aldırırlar. Trabzonspor başkanlığı planı yapan biri olsam, bu olayı kesinlikle mahkemeye taşırdım.....
Yeni aziz yıldırımımız hayırlı olsun. Bundan sonra İHO'nun gözümde azizden en ufak bir farkı yok....İkisi de şike yaptı, biri kongrede, biri sahada. İkisi de Trabzonspor'u şike yapmakla suçladı.....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz yildirim&tayyip erdogan
1994
Refah partisi kongresi
Fotomontaj büyük ihtimal.Soldaki Çevik Bir sanırım ne işi var Refah Partisi kongresinde,Şikeci o zamanlar başkan falan değildi.Belki yönetimde olabilir şikebahçede.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum