Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalanladı.

iho şimdi yapması gereken alıcak Onur'u yanına bana söylediğini söyle diyecek.

Ama yapacak mı ? Hayır.

iho'nun taktiği budur hepte bu olmuştur. Çamur at izi kalsın.

Yumlu'yada bunu yaptı. İlk geldiği günden beri Sadri Şener içinde bunu yapıyor.

İlk gün geldi içki şişelerini attık denildi. Kanıtladı mı ?
    Her seferinde Sadri Şener için klüpte alem yapıyor vs. felan dedi bir tane destekleyen çıktımı ihoya ? Hayır.
    Klüpten çaldı dedi mahkemeye verdi. Henüz kanıtlanan bir şey var mı ? Yok.
    Her seferinde Sadri Şenere 6222'yi imzaladığı için laf ediyor. Peki 6222'yi hazırlayan adilere laf edebiliyor mu ?? Yine hayır.
    Şimdi ise Sadri Şener için şikeci demeye getirdi. Kanıtlayabiliyor mu ? Hayır.
    Sadri başkanın öyle bir açıklamsını okumadım ben. paylaşabilirmisin haberi?
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Taşmayan bardak yapmışlar.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Taşmayan bardak yapmışlar.
        Dibi deliktir onun

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sadri başkanın öyle bir açıklamsını okumadım ben. paylaşabilirmisin haberi?
          Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, kendisine imalı suçlamalar yönelten İbrahim Hacıosmanoğlu için ağır konuştu: İlkokul 4'ü zor bitirmiş bir adama ben...

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dibi deliktir onun
            E muhtemelen
            Ne yapsa kötü olmuyor başkan.

Yorum

• Sanırım bu mevzuyu Onur kardeşimiz çözecek...

Yorum

• Onur bu mevzuyu çözer ya da çözmez, şu yapılana onay verenleri ASLA anlamayacağım.
                Ne diyecek Onur? Ya da ne demesini bekliyoruz?
                --------------------------------------------
                Forumun çift mesajından da bezdim.
                En son B61 tarafından düzenlendi; 22.12.2014, 15:16.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur bu mevzuyu çözer ya da çözmez, şu yapılana onay verenleri ASLA anlamayacağım.
                  Ne diyecek Onur? Ya da ne demesini bekliyoruz?
                  ben aslında ne Sadri başkanın yaptıklarına neden İHO nun yaptklarına onay veriyorum. İkisininde kulüple ilişkisi kesilse çok sevineceğim.

Yorum

• Sadri şenerde İbrahim hacıosmanoğluda kendi çıkarlarını düşünen çıkarcı adamlardır ve şike sürecinde yaptıkları hainliktir.Kupayı alamadık çünkü gerekli başvurular zamanında asla yapılmadı iş işten geçtikten sonra yapıldı.

Sadri yıldırım demiröreni destekleyerek hainlik yaptı iho bizi kandırıp davayı satarak hainlik yaptı.

Bundan sonra aziz aklanır kupayı falan unutun.Gelecekte şampiyon olma ihtimalimizde yok kadronun yetersiz olmasını transfer yapacak paranın olmayışını geçtim her maç şike yapılmaya devam ediliyor biz mükemmel bir kadro kursak bile bunlar yine bizi şampiyon yapmazlar.

Bundan sonra Trabzonspor diye bişey olmayacak.Takım artık bitti.Bu takımı ts camiası ve şehir bitirdi.
                    En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 22.12.2014, 14:04.

Yorum

• Aziz çok belli bulmuş kurtuluş yolunu, anlaşmışlardır bu durumda zaten: yalan akıyordur eminim dilekçe sayfalarından.
                      Bu da komploydu diyip kapatacaklar üstünü. Yönetim yeterli mücadeleyi verebilseydi(ki görünüyor vermek istememiş) bu kadar rahat kapanamazdı bu dava. İHO'ya emir gelmiş büyük yerden, korkuyorum kalkıp özür felan da diler bu adam fenerbahçeden.

Yorum

• Mevcut Trabzonspor başkanına şikeci diye hitap ediyorum. Bu bir iftira mı kesinlikle değil çünkü kongrede alenen şike yaptıkları için. İnşallah o olayı mahkemeye taşırlar da usulsüzlükten ceza aldırırlar. Trabzonspor başkanlığı planı yapan biri olsam, bu olayı kesinlikle mahkemeye taşırdım.....

Yeni aziz yıldırımımız hayırlı olsun. Bundan sonra İHO'nun gözümde azizden en ufak bir farkı yok....İkisi de şike yaptı, biri kongrede, biri sahada. İkisi de Trabzonspor'u şike yapmakla suçladı.....
                        Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• aziz yildirim&tayyip erdogan
                          1994
                          Refah partisi kongresi

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• 2010-2011 davasının gerçek sahibi BORDO MAVİ NET KURUCU, YÖNETİCİ VE ÜYELERİDİR.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Amanın aman ne kadar şirin çıkmışlar ,hele aziz ... yerim onu ben
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aziz yildirim&tayyip erdogan

1994

Refah partisi kongresi

Fotomontaj büyük ihtimal.Soldaki Çevik Bir sanırım ne işi var Refah Partisi kongresinde,Şikeci o zamanlar başkan falan değildi.Belki yönetimde olabilir şikebahçede.
                                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X