Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    21.02.2011 günü saat:21.54’de (maç sonrası) AZİZ Yıldırım’ın, İlhan Yüksel Ekşioğlu’nu aradığı görüşme(tape:1444);

AZİZ: “Bunlar söylememişler mi bir şey o Semih öyle söyledi,…Semih bana söyledi şimdi sen söylemişsin ona bir şey bir şey söylememişler diye”, İlhan: “Bizimki aradı başkanım,…bu şey onun var ya orada işçileri bir tane bir iki tane ,…dedi ki yalnız tarladaki işçilerin dedi eğer bir şey yaptıysanız bir ekim yaptıysanız dedi hiçbir şeyden haberi yok dedi bak ben söyleyeyim size dedi,…dedim şimdi o da şeyde bugün gelecekti yanıma da yarın sabah bir gel bir bakarız dedim”, Aziz: “Öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,… Ömer Aysan o Diksın tamam mı o Kahe ”, İlhan: “Sanki atılmak için oynadılar birde”, Aziz: “O Kahe bilhassa kendini attırmak için, Hikmet hoca da iyi bir maç Makakula’yı alıyor ha s.r lan”, İlhan:“Bir şey var başkanım bunda normal değil yani, ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor…ben yarın bunu bir tam öğreneceğim başkanım söyleyeceğim”, Aziz: “Bunlarla Beşiktaş maçlarını şey yapmaları lazım yani konuşmamız lazım”, İlhan: “Yarın çağıracağım onu diyorum ofiste bir konuşacağım ben,…hatta yanımdan da bir şey yaptıracağım ”, Aziz: “gel bir 15-20 dakika konuşalım ...”,

Sanık İlhan Ekşioğlu kendi savunmalarında da belirttiği üzere tarım değil inşaat sektöründe faaliyet yürütmektedir. Oysa görüşmede “tarladaki işçilerden”, üstelik ŞUBAT ayında ekim yapıldığından söz edilmektedir. Söz konusu konuşmaların bir tarımsal faaliyete ilişkin olmadığı ortadadır. Nitekim sanık Aziz Yıldırım’ın sonraki cümlede “Öğren bir bakayım da çok kötü oynadılar ya,… Ömer Aysan o Diksın tamam mı o Kahe ” sözleri, tarladaki işçilerin, boş zamanlarında tarım işçiliği yapmıyor iseler Manisasporlu futbolcular olduğunu göstermektedir. Sanık İlhan ise, bu defa ekim değil “dikimden” söz etmektedir. Yapılanın “ekim mi yoksa dikim mi” olduğuna bir türlü karar veremeyen sanık İlhan “ne zaman böyle dikim yapsak olmuyor” diyerek, Trabzonspor’un Manisaspor’u 2-1 yenmesi nedeniyle, yapılan teşvik girişiminin sonuç vermediğini sanık Aziz’e iletmektedir.

Yapılan teşvik girişiminin sonuç vermemesi üzerine birden Manisaspor başkanı sanık Kenan Yaralı’ya borç verdiği aklına gelen ve her nasılsa soruşturma aşamasında ne kadar borç verdiğini hatırlamayan sanık Aziz Yıldırım, Tamer Yelkovan’ı arayarak sözde verdiği borç parayı istemektedir. Ancak bunu “Tamer birde şeyde hafta içinde Kenan’ı ara,…Perşembe günü falan de ki o verdiğimiz para vardı ya şeyle ilgili Galatasaray, onunla ilgili bize çekler versin tamam mı,…onu konuşuruz seninle de o çekler alalım onları kullanırız şeye Tolgahan’a kullanırız yani” sözleriyle istemesi karşısında, söz konusu paranın kişisel olarak borç verilen bir miktar olmadığı anlaşılmaktadır. Bunun yanında Fenerbahçe Mali İşler Müdürü’ne “çekler alalım onları kullanırız şeye Tolgahan’a kullanırız” demesinden, alınan bu paranın kulüp giderleri için kullanılacağı da paranın kişisel hesaptan değil, teşvik amacıyla verildiğini göstermektedir.

İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu kadar süreceğini ikinci yıl itibari ile anlamıştık, bekliyorum hemde en baba cezalardan biri olacak.
    Bugün 3 aydır tanıdığım bizden diye düşündüğüm bir bayan arkadaşa çok ağır konuştum, fb çakmağı görünce ve ne olmuş deyince krize girdim. Siz Trabzonda oyun mu oynuyorsunuz bu çocuklar kandırılıyor kansızlar tarafından. İst. Dayısı varmış da maçlara götürmüş. Uyanın ve sahip çıkın. Ben kendi çocuklarım için tsclup yollarını aşındırıyorum aman ha.
    Koyu Şikebahçeli, hiç maç kaçırmayan, samimi bir arkadaşıma şu yukardaki savunmayı gösterdim. Daha ilk iki cümleyi bitirmeden, şok geçirmiş bir halde "hadi lan böyle savunma mı olurmuş" dedi. Devam okutturduktan sonra dedim al işte, paralel maralel diyorsunuzda, karşına geçip böyle bir savunma yapan bir adam düşün, ne tür bir cevap verirsin ona, nasıl bir karar alırsın? Bu sorumdan sonra yüzü asıldı. O günden sonra 3-4 maç oynadı fener, hiç birini bile izlemedi. Skorunu bile merak etmedi çocuk. Hiç tape okumadım, mahkeme kararlarını bile okumadım diyordu. fenerin diğer taraftarları gibi o da medya gazlamasıyla şikenin varlığına bile inanmıyordu. Sırf bu savunma bile yetti yani en koyusuna. Bu mahkeme kararlarını, bunların savunmalarını tek tek çerçeveletip duvara asacaksın, afişe cevirip sokaklara asacaksın görecekler dünyanın gerçeklerini.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar hala gerçekten ciddi birşey bekleyen varmı ? Başkan en son nezaman bahsetti sıkeden
      var...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Planladıkları oldu, en azından ben düşmelerinden vazgeçtim bari hakkımız olan kupayı versinler.
        madem fb düşmeyecek kupayıda istemiyorum münasip yerlerine girsin...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          madem fb düşmeyecek kupayıda istemiyorum münasip yerlerine girsin...
          fenevbahçe şike yapmıştır, cezası küme düşürülmelidir.

kupa Trabzonspor'a verilmelidir.

ben de şikebahçenin düşürülmediği bir kupayı istemiyorum.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Planladıkları oldu, en azından ben düşmelerinden vazgeçtim bari hakkımız olan kupayı versinler.
            istemem öyle sacmaligi. kupa ver ama ligte kal olmaz.

hem düsecekler ve kupayi alacagiz. baska bisey kabul edilemez. kurallarda acikca sike yapmanin sucu küme düsmektir diyor.

ayrica seneye,

sikebahce, 8tas ve basaksehir avrupa kupalarina katilamaz diyorum

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Desene son yıla giriyoruz..
              insallah

Yorum

• bende fb nin avrupa kupalarına katılabileceğini düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende fb nin avrupa kupalarına katılabileceğini düşünmüyorum.
                  Kesinlikle katılacaklar, o zaman UEFA'nın da ne mal olduğunu daha iyi anlayacağız.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kesinlikle katılacaklar, o zaman UEFA'nın da ne mal olduğunu daha iyi anlayacağız.
                    eğer uefa gerekçeli kararı bu yakınlarda açıklarsa kesinlikle katılamaz. uefa nın ne mal olduğunu zaten aladık onlardan bişey beklemiyoruz zaten tek beklentimiz gerekçeli karar onu açıklasınlar yeter gerisini biz hallederiz.

Yorum

• bordomavi.net – Yapım aşamasında. Trabzonsporlular Birliği

Şikenin hamisi,cibilliyeti bozuk insan,sana diyor sana,
                      cevap ver,
                      tamam emrin başım üstüne de.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        http://bordomavi.net/index.php?page=ayrinti&hid=4485

Şikenin hamisi,cibilliyeti bozuk insan,sana diyor sana,
                        cevap ver,
                        tamam emrin başım üstüne de.

1 hafta geceli -gündüzlü İHO'nun telefonunu konuşmuştular. Nerde bir şikeci yalaması satılık kalem varsa ,köşesini bu konuya ayırıp utanmazca ahlak -etik dersi vermeye kalkışmışlardı. Şerefsizler!'

Dün akşam Aspor'da Turgay bu şikeci yalamalarının hepsine dolma gibi bu lafları yutturdu helal olsun.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          istemem öyle sacmaligi. kupa ver ama ligte kal olmaz.

hem düsecekler ve kupayi alacagiz. baska bisey kabul edilemez. kurallarda acikca sike yapmanin sucu küme düsmektir diyor.

ayrica seneye,

sikebahce, 8tas ve basaksehir avrupa kupalarina katilamaz diyorum
                          Bende istemem öyle saçmalığı dilerim amatöre düşerler ama buradan görünen o kaldiki bu ülke ne saçmalıkları normal bir şeymiş gibi kabul etti
                          Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Bu toplantıda Hacıosmanoğlu'na, "isterseniz bırakırım" diyen Yanal aldığı, "bir yere gitmiyorsun. Bundan sonra gidilecekse ancak beraber gideriz" cevabıyla kendisine ve ekibine güven tazeledi. Yanal Başkan'ın kendisine gösterdiği güven karşısında, Trabzonspor'a hoca olmadan önce verdiği, "Ben bu takımı şampiyon yaparım" sözünü tekrarladı. Daha önceki dönemde kimse arkasında durmadığı için istifa etmek zorunda olduğunu ama bu kez başladığı işi bitirmek istediğini Hacıosmanoğlu'na ileterek, "Yeter ki zor dönemlerde yanımda ol başkan. (2010-11 dönemini kastederek) O dönemde benim bıraktığım takımı Şenol hoca şampiyon yaptı. Bu kez ben kendi takımımı şampiyon yapacağım" diyerek Hacıosmanoğlu'na mesajı verdi.

haber61

Yorum

• Adnan Öztürk

"Şike davası Türkiye’de kapanmadı. Adalete inanan bir insanım. Aadalet kamu vicdanının tatmin olup olmaması ile alakaladır. Hala şike konusu arap saçı bir durumda. Trabzon’da hala travmaları devam ediyor. İbrahim başkan hala kavgaya devam ediyor. Türk futboluna hala huzur gelmiş değil. Çok net hata yapan bedelini öder. Şikenin hapis cezası bellidir. Avrupa’da maksimum 3 yıldır. Diğer kulüplerin avukatlarıyla burada çalışıldı. Şike varsa saptarsınız sportif cezayı derhal verirsiniz. Sportif ceza verilmedi. Garip davalar açıldı. Duygun başkan da garip yorumlar yapıyor davalarla ilgili. Duruşumda değişiklik yok adalet 2 kere 2 dört kadar basit bir iştir. Yeterki kararı verecek cesarette insanlar tarafından yönetilelim."

Yorum

• "Şike davası Türkiye'de kapanmadı." diyebilen insan herhalde Marsta yaşıyor.
                                Ne mutlu ona.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X