Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O fotoğrafın söylendiği gibi Refah kongresinden olduğunu sanmıyorum,eğer o şekildeyse de orijinal haber metnini görmek lazım,o yüzden montajdır diyorum.
    Üçünün bir araya gelmesi ne parti kongresi ne de fener kongresinde olması dünya görüşleri falan çok yani olacak bir durum değil.Bilmiyorum maç falan olabilir mi?İlk defa gördüğüm için de garip geldi açıkcası.

Diğer arkadaşlara da cevap vereyim,Tayyip Erdoğan şike sürecinde yapmaması gereken işler yaptı,olaya dahil olmasaydı en doğrusunu yapardı zaten.Bu konuda kim aksini savunabilir?Ama özellikle gezi olayları sonrasında Şikecilerin stadında yaşananlar ve annesine edilen küfürlerle o eski durum yok.Şikecibaşından habersiz o stadta iş yapılamayacağını en iyi bilenlerden birisi de Tayyip Erdoğan.O olaylardan sonra ailecek şikecilerden soğuduklarını,hatta kongrede seçilmemeli dediklerini de hesaba katıp,yeniden yargılama için delillerin geçersiz olduğu iddiası da reddelince de umuyorum ki bir şekilde bu Aziz şikecisine gereken yapılır.
    annesine edilen küfürleri bu şikecinin paralı adamlarının yaptığını biliyor.Hesabını sorması ve gereken cezayı bu sebeple de olsa verilmesini bekliyorum.
    Şikecinin yalamalarına bakılırsa da korkuyor bu durumdan.
    Ben Aziz ile münasebetini sordum. Daha önce çok kez yan yana gelmiş iki insan bunlar. İkisi de aynı karakter.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Aziz ile münasebetini sordum. Daha önce çok kez yan yana gelmiş iki insan bunlar. İkisi de aynı karakter.

O tarihler itibari ve dünya görüşleri bakımından söylüyorum bunu?Yani henüz ikisinin de bu kadar popüler olmadığı zamanlar.Sonradan bir araya gelişler ise genelde Tayyip Erdoğan'a yaltaklanma olarak görüyorum.Aziz şikecisinin nasıl bir yalaka ve güç kimdeyse ona yaltaklanarak biri olduğu ortada,şike süreci de bunu gösterdi.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Şikecilerin başında Aziz olmasaydı da bu operasyonun neticelerine müdahale olacaktı.

Siyasi iradenin şikebahçe ile muhabbeti kişisel ilişkilerden de ötedir bence.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

O tarihler itibari ve dünya görüşleri bakımından söylüyorum bunu?Yani henüz ikisinin de bu kadar popüler olmadığı zamanlar.Sonradan bir araya gelişler ise genelde Tayyip Erdoğan'a yaltaklanma olarak görüyorum.Aziz şikecisinin nasıl bir yalaka ve güç kimdeyse ona yaltaklanarak biri olduğu ortada,şike süreci de bunu gösterdi.
          1. o zaman herkes Tayyip Erdogan'in yanina gidebilir, yalakalik falan yapabilir, bu mu yani ? güç ondaymis ta yanina gitmis, koskoca Basbakan da kabul etmis, etmesin o zaman, ama yok o da fenerli ve bu isine gelmisti...
          2. + olarak ta, aziz de Tayyip'ten çok az daha güçlüdür, yani güçleri hemen hemen aynidir, evet aziz yalakalik ta yapti yeri geldiginde, ama tayyip'in sikecileri savunmasini ve platini ile görüsmeye varacak kadar bu isi sahiplenmesini neye baglayabiliriz ? ya tayyip kopkoyu fenerli, duygularina hakim olamadi (daha önce de gördük bunu yillar önce), ya da aziz ile bir seyler döndü ve fener'in kupasini ordan almak kendisine de sorun açacagini bildigi için sikecileri kurtarma girisiminde bulundu

Ya biri, ya da ebiri, baska yoli yok

Yani yorumunuz fazla hafif ve iyi niyetli, yemeyiz bunlari, o Ibrahim baskan da yalakaligin en âlasini yapti ama sonuç 0, nasil oluyor bu is ? demek ki isin içinde baska bir sey var
          Zaten aziz ne demisti Ibrahim baskan için, 3. sinif mafya, sövse daha iyi, ama bizden çit yok, ezildi Ibrahim baskan bu laifn altinda, yalan mi ?
          Hey gidi hey, çok çabuk unutuyoruz bazi seyleri, Ibrahim baskan da "Faruk düsmanim" "Sadri bimem ne" diye devam etsin uyutsun sizleri
          En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.12.2014, 19:00.
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• @sefer asan

aziz tayyipten az değil çok daha güçlü
            aziz y...nın kankaları şimdilik pasif duruyorlar. tayyibe gaz verip cemaatten intikam alıyorlar. Günü gelicek aziz ve kankaları, tayyibe, açılan davaların Hesabını soracaklar ozamanda ortada daha ne şike meselesi kalır ne başka birşey

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @sefer asan

aziz tayyipten az değil çok daha güçlü
              aziz y...nın kankaları şimdilik pasif duruyorlar. tayyibe gaz verip cemaatten intikam alıyorlar. Günü gelicek aziz ve kankaları, tayyibe, açılan davaların Hesabını soracaklar ozamanda ortada daha ne şike meselesi kalır ne başka birşey
              Dogrudur olabilir
              Ama yine de bu isin içinde cemaat falan var diyorsun, yani bir sekilde fb üzerine bir kumpas kuruldu öyle ve ya böyle ?

Ya zaten Tayyip az güç kaybetse ülkenin diger güçlüleri ona fena tokat vuracak ama umarim o günlere gelmeyiz, yalniz bu kuvvetle muhtemel, çünkü onun yaninda olanlarin çogu menfaat için yaninda, gün gelir onu da satarlar kuyusunu da kazarlar
              O zaman merak ediyorum Tayyip Erdogan ne diyecek, cemaat için dedigi gibi "adam sandik degillermis" tarzinda konusup geçistirecek mi ? hani dedi ya "ne istediler de vermedik" falan, güvendik ama is çevirdiler bilmem ne...

Daha neler neler olacak, umarim yanilirim ama gidisat iyi degil

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1. o zaman herkes Tayyip Erdogan'in yanina gidebilir, yalakalik falan yapabilir, bu mu yani ? güç ondaymis ta yanina gitmis, koskoca Basbakan da kabul etmis, etmesin o zaman, ama yok o da fenerli ve bu isine gelmisti...
                2. + olarak ta, aziz de Tayyip'ten çok az daha güçlüdür, yani güçleri hemen hemen aynidir, evet aziz yalakalik ta yapti yeri geldiginde, ama tayyip'in sikecileri savunmasini ve platini ile görüsmeye varacak kadar bu isi sahiplenmesini neye baglayabiliriz ? ya tayyip kopkoyu fenerli, duygularina hakim olamadi (daha önce de gördük bunu yillar önce), ya da aziz ile bir seyler döndü ve fener'in kupasini ordan almak kendisine de sorun açacagini bildigi için sikecileri kurtarma girisiminde bulundu

Ya biri, ya da ebiri, baska yoli yok

Yani yorumunuz fazla hafif ve iyi niyetli, yemeyiz bunlari, o Ibrahim baskan da yalakaligin en âlasini yapti ama sonuç 0, nasil oluyor bu is ? demek ki isin içinde baska bir sey var
                Zaten aziz ne demisti Ibrahim baskan için, 3. sinif mafya, sövse daha iyi, ama bizden çit yok, ezildi Ibrahim baskan bu laifn altinda, yalan mi ?
                Hey gidi hey, çok çabuk unutuyoruz bazi seyleri, Ibrahim baskan da "Faruk düsmanim" "Sadri bimem ne" diye devam etsin uyutsun sizleri

Örnek herkesin gözü önünde oldu.Alex'in vatandaşlık işi yalanıyla şampiyonluk yarışının en kızıştığı dönemde yaltaklanmaya gitti.Orda malum laflar çıktı başbakanın ağzından.Sonuçta bu yalana dayanıp,oraya çıkan Aziz,buna alet olan başbakan ama siyasetçi gözüyle bakınca işine geliyordur pek tabii.Yanlış yaptığını anlayınca da acilen bize de randevu verildi.
                Diğer konulara gelince,futbol dünyasında adam eksikliği işte.Haysiyet,onur sahibi insan,sorumluluğunu taşıyan kimse yokmuş
                Küçüğünden büyüğüne hepsi soluğu Erdoğan'ın yanında aldı.Orda bile Aziz'in harcanmasına kişiler ve kurumlar ayrılsın diyerek ses etmedi,burda iddia edildiği gibi Aziz ile arası iyi olsa bu işlerin başında engel olurdu,engel olabileceğini biliyoruz.
                Ama işler Geziden sonra ise tamamen değişti,olay artık kin olayına döndü bence.Stadın protesto yuvası ve annesine küfredenler dolması dönüm noktası oldu.Sonradan çıkan tüm haberler bu yönde.
                Ikisi arasında güç yarışı yok.Ortak bir dünya görüşü de yok.
                Şu an Trabzonspor makamını işgal eden şahsın beni kandırması gibi iddialara gülüp geçiyorum.Seçildiği kongre ve son açıklamaları ile ilgili konularda fikirlerimi bulabilirsin.
                FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

Örnek herkesin gözü önünde oldu.Alex'in vatandaşlık işi yalanıyla şampiyonluk yarışının en kızıştığı dönemde yaltaklanmaya gitti.Orda malum laflar çıktı başbakanın ağzından.Sonuçta bu yalana dayanıp,oraya çıkan Aziz,buna alet olan başbakan ama siyasetçi gözüyle bakınca işine geliyordur pek tabii.Yanlış yaptığını anlayınca da acilen bize de randevu verildi.
                  Diğer konulara gelince,futbol dünyasında adam eksikliği işte.Haysiyet,onur sahibi insan,sorumluluğunu taşıyan kimse yokmuş
                  Küçüğünden büyüğüne hepsi soluğu Erdoğan'ın yanında aldı.Orda bile Aziz'in harcanmasına kişiler ve kurumlar ayrılsın diyerek ses etmedi,burda iddia edildiği gibi Aziz ile arası iyi olsa bu işlerin başında engel olurdu,engel olabileceğini biliyoruz.
                  Ama işler Geziden sonra ise tamamen değişti,olay artık kin olayına döndü bence.Stadın protesto yuvası ve annesine küfredenler dolması dönüm noktası oldu.Sonradan çıkan tüm haberler bu yönde.
                  Ikisi arasında güç yarışı yok.Ortak bir dünya görüşü de yok.
                  Şu an Trabzonspor makamını işgal eden şahsın beni kandırması gibi iddialara gülüp geçiyorum.Seçildiği kongre ve son açıklamaları ile ilgili konularda fikirlerimi bulabilirsin.
                  Sondan baslarsak, ben genel konustum, sen kandirilmadiysam kandirilan çok
                  Ha ayrica kongre öncesu Ibrahim baskani destekleyenlerdendim, hem de fena, ama hatami kabul ediyorum hatta çoktan ettim, çabucak kandirildigimizi anladim...
                  Yalniz aziz ve tayyip arasinda güç yarisi yok bir sey yok, e peki ne var ?
                  Tayyip'in aziz ile arasi iyi olmasa da sikebahçe'ye zarar vermek istememe durumu var, o kesin, onun için aziz içeri girsin ama fb zarar görmesin diye istedi gibime geliyor
                  Ama gerçekten cemaat te bu isin içinde mi, genelde bu tarz olaylarda kesin fikrim olur ama bu konuda neyin ne oldugunu pek anlayamadim, isler iyice karisti

Yorum

• Bu işi cemaate yoran , yormaya çalışan , yıkan herkes namerttir. Şerefsizdir. Yazılı olan kurallar aptallar için geçerlidir. Yazılı kuralları yıkmak için saçma sapan savunmalar getirilebilir. Bu yüzden bu hukuk düzeninin Allah belasını versin.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Hükümet ya da paralel yapı farketmiyor..Ne de olsa Trabzon gibi bir kentte her ikisi için de fazlasıyla ekmek var.Olur mu canım bugün herşeye paralel deyip suçlarız ama yarın AKP iktidardan düştükten sonra paraleli baş tacı ederiz. Uyan ey millet!!! Bu Ülke'de tarafsız,adaletli bir hukuk istiyorsan bu iki yapıya da son vereceksin...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu işi cemaate yoran , yormaya çalışan , yıkan herkes namerttir. Şerefsizdir. Yazılı olan kurallar aptallar için geçerlidir. Yazılı kuralları yıkmak için saçma sapan savunmalar getirilebilir. Bu yüzden bu hukuk düzeninin Allah belasını versin.
                        Katiliyorum
                        Yalniz yine de cemaat isin içinde olabilir diyorum, neyin ne oldugu belli degil hersey olabilir
                        Yalniz bunu iktidari savunma amaçli yaptigimi sanmasin kimse, zaten bilen biliyor beni
                        Sunu açikça söyleyebilirim ki, beraber isledikleri suçlari birbirlerine atmaya çalisiyorlar, gerisi hikaye

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dogrudur olabilir
                          Ama yine de bu isin içinde cemaat falan var diyorsun, yani bir sekilde fb üzerine bir kumpas kuruldu öyle ve ya böyle ?

Ya zaten Tayyip az güç kaybetse ülkenin diger güçlüleri ona fena tokat vuracak ama umarim o günlere gelmeyiz, yalniz bu kuvvetle muhtemel, çünkü onun yaninda olanlarin çogu menfaat için yaninda, gün gelir onu da satarlar kuyusunu da kazarlar
                          O zaman merak ediyorum Tayyip Erdogan ne diyecek, cemaat için dedigi gibi "adam sandik degillermis" tarzinda konusup geçistirecek mi ? hani dedi ya "ne istediler de vermedik" falan, güvendik ama is çevirdiler bilmem ne...

Daha neler neler olacak, umarim yanilirim ama gidisat iyi degil
                          Ne alaka sefer benim Cemaate Gönül bağım var Yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir ama kesinlikle öyle bir düşüncem yok.
                          Benim demek istediğim Ergenekon yada 28 Şubat vs. Ciler Tayyip'le anlaştı içeriden çıktı ortak düşman olarak Cemaate saldırıyorlar bir nevi intikam alıyorlar kendilerince. Tatmin olduklarında sıra tayyibe gelecek
                          En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 23.12.2014, 22:35.

Yorum

Ne alaka sefer benim Cemaate Gönül bağım var
                            Birak sakayi simdi
                            Yok yani yazdigina karsilik sordugum soru saçma mi ?
                            Ha yanlis anlama ben cemaati savunuyorsun demeye getirmedim olayi, öyle anladin galiba
                            En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.12.2014, 22:36.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Birak sakayi simdi
                              Yok yani yazdigina karsilik sordugum soru saçma mi ?
                              Ha yanlis anlama ben cemaati savunuyorsun demeye getirmedim olayi, öyle anladin galiba
                              Bir daha okuyunca evet yanlış anlaşılma olabilir
                              Ayriyetten yanlış anlamam ben cemaati her yerde savunurum söylemekten çekinmiyorum. Gönül kırgınlığım var şike davasında bu kadar geri kaldıkları için hatta bu yüzdende baya geri kaldım ama aslımı inkar etmem hiçbirzaman

Yorum

Ne alaka sefer benim Cemaate Gönül bağım var Yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir ama kesinlikle öyle bir düşüncem yok.
                                Benim demek istediğim Ergenekon yada 28 Şubat vs. Ciler Tayyip'le anlaştı içeriden çıktı ortak düşman olarak Cemaate saldırıyorlar bir nevi intikam alıyorlar kendilerince. Tatmin olduklarında sıra tayyibe gelecek
                                Yani bu da bir ihtimal ama bence öyle degil, ama düsündügüm bir sey varsa o da sudur : kesinlikle o "...ciler" dediklerin intikam mintikam alamaz, cemaat nasil bu duruma düstüyse onlar da düser, Tayyip'in sonunu getiremez 28subatçilar falan
                                Yalniz su son olanlarda iktidar da cemaat te ayni, iktidar daha güçlü diye ona bir sey olmuyor yoksa onun da en az cemaat kadar kabahati var
                                cemaat te 12 senedir iktidara yalakalik yaparken iyiydi, simdi iktidara düsman kesildiler, gülünç
                                iktidar da onlarin bir çok seyine göz yumdu, dibine kadar destek verdi, simdi paralel maralel oldular, daha da gülünç
                                Ben cemaatten olan arkadaslara yillar önce bile "basinizdaki nerde, niye gelmiyor" dedigimde (2008'den sonra gelebiliyordu) kem küm ediyorlardi, iktidari savunanlara da bu soru soruldugunda savunmaya geçiyorlardi, simdi güya bir sey biliyormus gibi karsimiza çikiyorlar ve paralel maralel diyorlar ya suratlarina tüküresim geliyor...... siyaseti geriden takip eden, siyasetten anlamayan, hiç bir öngörüsü dogru çikmayan kisiler bunlar
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.12.2014, 22:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X