Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı! UEFA Kararı 17 Temmuz'da!

Hem biz hem de tff hakkındaki açılan soruşturmaların kararı çoktan belli olmuştur.
    Benim kanaatim çıkan kararın az çok Atilla Beyin kulağına gitmiş olmasıdır.
    O malum yazısında da artık karar belli oldu, mail atmaya gerek yok gibi bi anlam çıkardım kendime.

Ben yine diyorum ki tffye açılan soruşturmanın sonucundan ziyade, bizim hakkımızda açıklanacak karar daha önemlidir. Sonuçta tffyi Cas raporu ile Fifada her türlü öttürürüz.
    Hakkımızda çıkacak temiz raporu, ulusal ve uluslararası anlamda üzerimizde ki tüm suçlamaların bir daha açılmamak üzere kapanmasını sağlar.
    Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hem biz hem de tff hakkındaki açılan soruşturmaların kararı çoktan belli olmuştur.
      Benim kanaatim çıkan kararın az çok Atilla Beyin kulağına gitmiş olmasıdır.
      O malum yazısında da artık karar belli oldu, mail atmaya gerek yok gibi bi anlam çıkardım kendime.

Ben yine diyorum ki tffye açılan soruşturmanın sonucundan ziyade, bizim hakkımızda açıklanacak karar daha önemlidir. Sonuçta tffyi Cas raporu ile Fifada her türlü öttürürüz.
      Hakkımızda çıkacak temiz raporu, ulusal ve uluslararası anlamda üzerimizde ki tüm suçlamaların bir daha açılmamak üzere kapanmasını sağlar.
      bize hangi gerekçe ile ceza verecekler gerçekten çok merak ediyorum...
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• açılcası ümitsizim.
        adamlar düşecek olsa transfer yapmazdı, biryerlerden garanti aldılar başka bir izahı yok bana göre.
        Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bize hangi gerekçe ile ceza verecekler gerçekten çok merak ediyorum...
          Yahu Celal, ciddi ciddi gerekçe mi arıyorsun ?
          Oscar CARDOZO
          İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
          Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• ceza ver baskısı gelirse, yine çok enterasan senaryolar dönecektir.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu Celal, ciddi ciddi gerekçe mi arıyorsun ?
              olmayan şeyi neden arayayım

ben bize kesinlikle ceza veremezler diyorum

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• UEFA elbette bize bir şey yapamaz. Ama bizdeki şerefsizleri az çok tanımışsındır. Amir i dedikten sonra emir erleri hiç sağa sola bakmaz.
                Oscar CARDOZO
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Hiç canınızı sıkmayın.Bize hiçbir ceza veremezler.(Fb kongre üyesine teşvik teklif etmektenmi ceza verecekler).Belki yarın son nokta konmayacak ama sonun başlangıcı olacak.Düşecekler.nerelerini yırtarlarsa yırtsınlar......................

Yorum

• Şu bizim de ceza alabileceğimiz konusu hafif bir paranoya ya dönüşmek üzere.Gerçi bu şekilde düşünen arakadaşlara da hak vermemek mümkün değil.Bunca alçaklığın yaşandığı yerde bu tip bir kararın çıkması hiç şaşırtıcı olmasa gerek.

Ancak bu olayın uefa dan başka ayaklarının var olduğunu unutmayalım. Kamuoyuna yansıyan CAS'ın gerekçeli kararı bu konuda uefa'nın aklını başına getirecek cinstendir.Yani uefa'nın tepesinde CAS gibi bir demoklesin kılıcı varken,yapması gerekeni yapmadığı kabak gibi ortaya çıkmışken,zaten daha önce de elinde olan delillere dayanarak bize ceza vermesi söz konusu bile değildir.Bir delilik yapıp verse ya,ödeyeceği tazminat tutarı bizim bir sezonluk transfer ihtiyacımızı karşılayabilir.

Gel gelelim tff nin bize ceza vereceği söylentisine.İşte orada durun,her yerde aklanmış bir kulübe sırf intikam amacıyla ceza vermeye kalkacak olurlarsa oradaki adamlara başka türlü soru sorarlar.Tüp kafa bu ülkeyi tüm ailesini de yanına alarak tamamen terk edebilir.

Bu memleketin velisi de çok delisi de çok.Tüp kafa ve avanesi bunu iyi bilir.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu bizim de ceza alabileceğimiz konusu hafif bir paranoya ya dönüşmek üzere.Gerçi bu şekilde düşünen arakadaşlara da hak vermemek mümkün değil.Bunca alçaklığın yaşandığı yerde bu tip bir kararın çıkması hiç şaşırtıcı olmasa gerek.

Ancak bu olayın uefa dan başka ayaklarının var olduğunu unutmayalım. Kamuoyuna yansıyan CAS'ın gerekçeli kararı bu konuda uefa'nın aklını başına getirecek cinstendir.Yani uefa'nın tepesinde CAS gibi bir demoklesin kılıcı varken,yapması gerekeni yapmadığı kabak gibi ortaya çıkmışken,zaten daha önce de elinde olan delillere dayanarak bize ceza vermesi söz konusu bile değildir.Bir delilik yapıp verse ya,ödeyeceği tazminat tutarı bizim bir sezonluk transfer ihtiyacımızı karşılayabilir.

Gel gelelim tff nin bize ceza vereceği söylentisine.İşte orada durun,her yerde aklanmış bir kulübe sırf intikam amacıyla ceza vermeye kalkacak olurlarsa oradaki adamlara başka türlü soru sorarlar.Tüp kafa bu ülkeyi tüm ailesini de yanına alarak tamamen terk edebilir.

Bu memleketin velisi de çok delisi de çok.Tüp kafa ve avanesi bunu iyi bilir.
                      Neden tüp kafaya diyorsun ki abi, sanki federasyon başkanı olarak başına buyruk mu yapıyor yaptıklarını. Sadece bir maşa. Karar mercii değil.
                      Oscar CARDOZO

Yorum

• 17 temmuzdada bişey olmayacak boşuna beklenti
                        ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                        Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Ne diyo la bu ağzın bal yesin emi en kötü ihtimal Gs'nin Ersini bu da

Galatasaray Ailesi @GSailesiyiz · 13 sa
                          SON DAKİKA: UEFA ve FIFA Bugün yapılan 2 toplantı ile 17 temmuz ve sonrası ile ilgili anlaşmaya vardı. Beraber hareket edilecek.

SON DAKİKA: UEFA'nın 17 Temmuz kararını TFF tanımaz ve Fenerbahçeyi küme düşürmez ise. FIFA soruşturma açacak. İlk olarak Toplu men (2/1)

SON DAKİKA:FIFA Soruşturmasında yetkisi gereği Fenerbahçeyi Düşürecek. Ve süreci tamamlayacak. Bu zamana kadar Topluca men edileceğiz. (2/2)

[TEKRAR] Bugün Zürih de yapılan Toplantı ile birlikte. UEFA ve FIFA Anlaşmaya varmıştır. 17 Temmuzda açıklanacak olan Karar ve sonrası için

[TEKRAR] Anlaşma gereği UEFA 17 Temmuz Perşembe günü.TFF'nin Cezaları uygulaması gerektiğini Açıklayacak. Eğer TFF bu karara uymaz ise (3/1)
                          [TEKRAR] Tüm Ülke takımları topluca Avrupadan men edilecek. UEFA'nın FIFA'dan talebi doğrultusunda FIFA TFF'ye soruşturma açacak (3/2)
                          [TEKRAR] Soruşturma Sonucunda FIFA direk müdahale yetkisine sahip olduğundan dolayı FB'yi küme düşürecek ve Avrupa yolumuz açılacak.(3/3)

Yorum

• anladığım kadarıyla üç beş makaleden ötürü tsyide bu durumun içine çekip onlarda ceza alsın mantığıyla yürüttükleri işten başarıyla çıkacaklarıdır. sıfır tolerans muhabbetine bizim 2 -3 sayfalık takibe takılan cümlelerden sıkıntı çıkarmaya çalışıyolar bizede.. kesinlikle ondan bundan duydukları şeylerle üstümüze saldırıyolar. klasörlerce dosyası olan fenerle aynı kefeye konarsak işte o zaman iç savaş çıkar bu ülkede ben böyle şerefsiz bi ülke görmedim pislik la bunlar hepsi.. pislik

Yorum

• Bugün son dakikacıları çok göreceğiz anlaşılan...

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anladığım kadarıyla üç beş makaleden ötürü tsyide bu durumun içine çekip onlarda ceza alsın mantığıyla yürüttükleri işten başarıyla çıkacaklarıdır. sıfır tolerans muhabbetine bizim 2 -3 sayfalık takibe takılan cümlelerden sıkıntı çıkarmaya çalışıyolar bizede.. kesinlikle ondan bundan duydukları şeylerle üstümüze saldırıyolar. klasörlerce dosyası olan fenerle aynı kefeye konarsak işte o zaman iç savaş çıkar bu ülkede ben böyle şerefsiz bi ülke görmedim pislik la bunlar hepsi.. pislik
                                saçmalamayın lütfen o tapeler yıllardır Uefanın elinde var salakmı uefa 3 yıl sonra bidaha baktımda burda teşvik varmış yav mı diyecek..o yüzden hiç kasmayın rahat olun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X