inşallah yanılırızda uefa bu sefer adaleti sağlar ve hafta sonu bozulan moralimiz tavan yapar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv lerde alt yazı son dakika haberi olarak Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde yazıldığı zaman dilimi. Ne güzeldi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir şey olacağı yok ama Celal abi bekliyor işte2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel eğerki güzel haberler alırsam durma buralarda, acısını çok kötü çıkaracağım senden
Ya icraat ya da icraat.
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİcraat yoksa güzel haber yok bana göre.
Ya icraat ya da icraat.
ama bakarsın kişiler ile ilgili kararlarınıda açıklarlar özaman seyreleyin cümbüşü2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar UEFA'yı da bağlamış bişeycik olmaz boşuna beklemeyelim.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel eğerki güzel haberler alırsam durma buralarda, acısını çok kötü çıkaracağım sendenBeklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelal kardeşim,inan ki Sibel kardeşimiz de o sıralarda buralarda olup senden laf yemeye razı vaziyette hep birlikte aynı sevinci paylaşacaktır.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Bugün UEFA DKK ne karar verirse versin; adalete giden yol açılmış olacaktır. Önemli olan bu soruşturmayı açtırabilmek idi.
Bügün icin beklentim; UEFA DKK'nın müfettiş raporu doğrultusunda karar vermesidir. Aksi durum benim için sürpriz olur.
Mücadele sonunda FIFA da bitecek....O acidan bugün icin ümitlenmeyin..... Ama eninde sonunda hak yerini bulacak!!!!
Bundan eminim....TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefarkındayım abi, Sibel' le atışıyoruz işte maksat zaman geçsin, sonuçta hepimiz aynı şey için bu başlıkta vaktimizi harcıyoruz.
UEFA'nın kıvırma payı kalmadı bence.Hissediyorum ! İkramiye bizim kutuda...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum