Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah yanılırızda uefa bu sefer adaleti sağlar ve hafta sonu bozulan moralimiz tavan yapar...
    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Askerde iken şafak saymayı bırakmış 17 Temmuz'a odaklanmıştım.
      O günün ardına artık bir beklentim yok arkadaşlar.
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tv lerde alt yazı son dakika haberi olarak Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde yazıldığı zaman dilimi. Ne güzeldi.
        ne günlerdi beee
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bir şey olacağı yok ama Celal abi bekliyor işte

Yorum

• Bizim yeniden yargılama saçmalığı torpilli azize özel çıkartılan yasalar yüzünden sanırım uefa kişiler hakkındaki kararınıda vermiyor..
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Karar var dediler geldik

Saçma sapan bir karar bekliyorum
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir şey olacağı yok ama Celal abi bekliyor işte
                Sibel eğerki güzel haberler alırsam durma buralarda, acısını çok kötü çıkaracağım senden

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sibel eğerki güzel haberler alırsam durma buralarda, acısını çok kötü çıkaracağım senden
                  İcraat yoksa güzel haber yok bana göre.
                  Ya icraat ya da icraat.

Yorum

• Adamlar UEFA'yı da bağlamış bişeycik olmaz boşuna beklemeyelim.
                    Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İcraat yoksa güzel haber yok bana göre.
                      Ya icraat ya da icraat.
                      çok fazla icraat bekleme, en fazla uefa nihai kararını verir olayı biz kapattık der bizde FİFA ya başvururuz, bu bile güzel bir gelişme bana göre en azından uefa ile işimiz bitmiş oluyor

ama bakarsın kişiler ile ilgili kararlarınıda açıklarlar özaman seyreleyin cümbüşü

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adamlar UEFA'yı da bağlamış bişeycik olmaz boşuna beklemeyelim.
                        kimse kimseyi zorla tutmuyor burda istemeyen beklemeyebilir

Yorum

Celal kardeşim,inan ki Sibel kardeşimiz de o sıralarda buralarda olup senden laf yemeye razı vaziyette hep birlikte aynı sevinci paylaşacaktır.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Celal kardeşim,inan ki Sibel kardeşimiz de o sıralarda buralarda olup senden laf yemeye razı vaziyette hep birlikte aynı sevinci paylaşacaktır.
                            farkındayım abi, Sibel' le atışıyoruz işte maksat zaman geçsin, sonuçta hepimiz aynı şey için bu başlıkta vaktimizi harcıyoruz.

Yorum

• Bugün UEFA DKK ne karar verirse versin; adalete giden yol açılmış olacaktır. Önemli olan bu soruşturmayı açtırabilmek idi.

Bügün icin beklentim; UEFA DKK'nın müfettiş raporu doğrultusunda karar vermesidir. Aksi durum benim için sürpriz olur.

Mücadele sonunda FIFA da bitecek....O acidan bugün icin ümitlenmeyin..... Ama eninde sonunda hak yerini bulacak!!!!

Bundan eminim....
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

farkındayım abi, Sibel' le atışıyoruz işte maksat zaman geçsin, sonuçta hepimiz aynı şey için bu başlıkta vaktimizi harcıyoruz.
                                Ben asıl içimizdeki İrlandalıları merak ediyorum.Onların suratını,o an ki duygularını görmek,bizim için olumlu karar sonrası karşımda olmalarını isterdim.Şikeci ağzıyla konuşup bu iş bitti,kapandı vs.vs.Şikebahçelileri aratmıyorlar.
                                UEFA'nın kıvırma payı kalmadı bence.Hissediyorum ! İkramiye bizim kutuda...
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X