UEFA denen, sponsorluk geliri dendi mi ağzının suyu akan kurum, fbye şikeden ceza verdi, men etti fakat şikeyi yapan kişilere ceza vermedi. Bu bile tutar dalları olmadığını ortaya koyuyor. Bize düşen artık UEFA tahkim, CAS ve FIFA ile süreci sonuna kadar sürdürmek. Vazgeçmek yok, yılmak yok...Sonuna kadar devam.....Ama üç ay sonra, ama üç yıl sonra o kupa hak ettiği yere gelecek, şikeci klüpler küme düşürülüp, şikeciler hapsi boylayacak......
Temyiz kurulu çabuk karar veriyor bildiğim kadarıyla.
Ama CAS davaları aylar yıllar sonraya atılıyor , orası beni uyuz ediyor şu an. Ama CAS'taki duruşma gününü siteden falan söylerlerse en azından tarih biliriz.
Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Temyiz kurulu çabuk karar veriyor bildiğim kadarıyla.
Ama CAS davaları aylar yıllar sonraya atılıyor , orası beni uyuz ediyor şu an. Ama CAS'taki duruşma gününü siteden falan söylerlerse en azından tarih biliriz.
çok uzun süreceğini zannetmiyorum, her şey açık ve net.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Biz bitti diyene kadar bitmeyecek. Kupa gelse de bitmeyecek, gelmese de. Bundan 50 yıl sonraki nesil bile şikeci fener diye söyleyecek, hırsız aziz diye bilecek.
Anahtar cümle :" Kişiler ve kurumlar birbirinden ayrılmalıdır"
Bakın Türkiyede kişiler ve kurumlar ayrıldı ve kişilere ceza verildi ama kuruma ceza verilmedi
Avrupada ne oldu. Kişiler ve kurumlar gene ayrıldı. Kuruma ceza verildi. Kişiye şu ana kadar ceza yok. Verileceği de meçhul.
Şimdi bu iki durumu birleştirdiğimiz zaman nasıl bir resim görüyorsunuz.. Kişi içerde , kurumda da dışarda ceza aldı. Sanki birbirini tamamlamış gibi görünmüyor mu size de?
Bütün bu işlerin başını kim çekiyor dersiniz.
World leaderimiz olmasın sakın!
Kişilere ceza verildi derken yanılıyorsun İbrahim Akın dışında kişilere somut bi ceza verilmedi kaldı ki İbrakim Akın ve pislik herif aziz yıldırım da dahil olmak üzere davada adı geçenlerin hepsi futbolun içinde hepsi elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor ve yaptıkları yanlarına kar kalıyor takımları her maç penaltı kazanıp 4-5 futbolcusu 2 metre ofsatta olmasına rağmen gol atıyorlar!
Bundan sonra nolacağına gelecek olursak
1 - sözde yeniden yargılama sonucunca şikebahçe içerde AKlandırılacak
2- daha sonra şikebahçe hem Türk yargısı ve mahkemeleri hemde TFF tarafından suçsuzdur ve temizdir belgesi verilerek AKlanacak (deliller sahtedir denilebilir yada paralel yapı kumpas kurmuş denilebilir yani sözün kısası minareyi çalacak herif kılıfı çoktaaan hazırlamıştır bile)
3- bu sözde AK belgelerle şikebahçe avrupada hukuk bürolarına başvurup tazminat isteyecek
4- içerde şikebahçeyi AKlayacak olan güç şikebahçeye verilecek sözde tazminat parasını da ayarlayacak bunda 2 yol var
a- önceden gizli anlaşma yapılan uefa bizzat tazminatı ben ödeyecem diyecek (parayı onlara zaten RTE gönderecek UEFA'nın cebinden bişeycik çıkmayacak)
b- uefa tamam şikebahçe bu kararlara göre suçsuzdur temizdir ama ben tazminat ödemem gidin TFFden alın diyecek eh TFF'de bu parayı şikebahçeye ödemeye dünden razı nasıl olsa para devletin hazinesinden çıkacak ama bay %70 RTE sağolsun..!
5- şikebahçe Türk yargısı, Türk polisi, TFF, UEFA,ve UEFA Disiplin kurulları tarafından ''yeni kararlara ve yeni belgelere göre) şuçsuz bulunduktan AKlandıktan sonra tazminat da ödendikten sonra CAS denen kurumun eli kolu bağlanacak ve onlarda haliyle şikebahçe lehinde karar verecek
EVET beyler adamlar adım adım bunu uyguluyorlar yoksa UEFA denen kurum kişileri cezasını vermezmiydi? yoksa FİFA denen kurum hükümet futbola müdahale ettiği zaman devreye girmezmiydi? biz hamlelerimizde çok geç kaldık ve kalıyoruz artık herşey bizim alehimize döndü.
CAS tanda ümidini kesme zira cas gerekçeli kararında uefa nın fbye az bile ceza verdiğini söyledi. fifa ve cas hem tff nin hemde fb nin ipini çeker.
4 temmuz 2011'de baktık ki adamların şikebahçeye ceza vermeye niyetleri yok baktık ki hükümet işin içine giriyor öncelikle yapacağımız 2 şey vardı
1.si, hükümeti futbola müdahale ediyor diye FİFAya şikayet edip onları tamamen pasifize etmek
2.si 58. maddeyi değiştirtmek adamların akıllarına bile gelmeden TFF tarafından verilen Ceyhansporun emsal şike kararıyla birlikte >> http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2009-06-10 >> FİFA ve CAS'ın kapısını çalacaktık bunları yapmamanın cezasını çekiyoruz şu an ve artık kupayı alma ihtimalimiz %10'lara kadar düştü malesef artık mucize gerekiyor
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum