Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aziz Yıldırım: Şike davasında asıl hedef Erdoğan'dı.

Güler misin ağlar mısın ?

Bunları adamın ölmüş annesine küfrettirmeden önce düşünecektin.Fırsatın varken davadan vazgeç,bu yalamayla kurtulamazsın.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fotomontaj büyük ihtimal.Soldaki Çevik Bir sanırım ne işi var Refah Partisi kongresinde,Şikeci o zamanlar başkan falan değildi.Belki yönetimde olabilir şikebahçede.
      şikecilerin kongresi de olabilir. 1994 yılında Çevik bir fazla piyasada yoktu (siyasi olarak)üstelik.RTE ile aynı kareye girmelerinde o günlere göre fazla gariplik yok bence.

Ama Aziz'in fotoya bayıldım yalan yok
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        şikecilerin kongresi de olabilir. 1994 yılında Çevik bir fazla piyasada yoktu (siyasi olarak)üstelik.RTE ile aynı kareye girmelerinde o günlere göre fazla gariplik yok bence.

Ama Aziz'in fotoya bayıldım yalan yok

Sanmıyorum,Montaj bu bence .Tayyip Erdoğan'ın şikecilerin kongresine gitse bile Aziz ile işi olmaz.Gittiğini de sanmıyorum gerçi.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Paralel yapmıştır onu da

Bursa neden ceza aldı, bilen var mı?
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Bak sen Uefa'ya, Şenes abin yoksa ceza da alırsın men de. yeter ki onursuz iş yapma...

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig kulüplerinden Bursaspor'a 2012 yılında eski futbolcusu Mbesuma'ya olan ödenmemiş borçlar nedeniyle 1 yıl Avrupa kupalarından men cezası gelmişti. Daha sonra bu karar para cezasına dönüştürülmüş ve Bursaspor, Avrupa kupalarına katılabilmişti.

Borçlarını ödemeyen Bursaspor'a bu sezon UEFA'dan uyarı gelmişti. Bu akşam saatlerinde ise kötü haber geldi. UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Bursaspor önümüzdeki 4 sezon içerisinde Avrupa kupalarına katılım hakkı elde ettiği ilk yıl Avrupa'ya gidemeyecek. Örneğin bu sezon Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmesi durumunda cezası nedeniyle gidemeyecek. Ama önümüzdeki sezon cezasını çekmiş bir şekilde ligde mücadele edecek.

UEFA kararın açıklama kısmında Bursaspor'un borçlarını ödediğine dair belgeleri 31 Ocak 2015'e kadar gösterebileceğini belirtti. Eğer yeşil-beyazlı kulüp ödemelerini zamanında yaptığını ispatlarsa ceza kalkacak.

En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 22.12.2014, 20:59.

Yorum

• iho'ya ragmen biz kazanacagiz

Yorum

• Ne güzel de uyutuluyoruz, böyle bir ortamda başarı gelmez.Akıllar sürekli farklı yerlerde.Ne olacak bu takımın hali? O kadar transfer yap ama yine başarı yok.

Yorum

• şike davasını iho kapatmadı mı sadri şenere söylediği laflardan ?

Yorum

• Bu ülkede hak hukukla hakkımızı ebedi billah alamayız.

Yorum

• Şike sürecinde eski yeni tüm TS yöneticileri, TFF, TBMM olmak üzere herkes bize karşı maalesef. Bu iş ahirete kalmıştır. Orada da futbol ne kadar geçerli olur orası da meçhul. Yazık oldu takımın emeğine, bizim hayallerimize...
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

İhonun son konuşmasında gene "bizde de pislik varsa" vurgusu yaptı. Sadri şenere olan husumeti, hak ve adalet hırsızı c.başkanına olan yakınlığı sebebiyle bu davaya ihanet ettiğini bundan sonra daha açık olarak söyleyecektir.
                        Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                        Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanmıyorum,Montaj bu bence .Tayyip Erdoğan'ın şikecilerin kongresine gitse bile Aziz ile işi olmaz.Gittiğini de sanmıyorum gerçi.
                          Abi Nereye olmaz.
                          Aziz değilmiydi şike tapelerinde Başbakanla görüştüm tffye başkan işimi ayarladım diyen
                          Aziz demiyomuydu Başbakanla görüştüm 4 verdim 4 daha istiyor diyen.
                          Bunlar farklı düşünsede menfaat oldumu birbirinin her tarafını yalar.

Senin mantığına göre tayyibin Ergenekon 28 Şubat vs. Davalarında bir Kişiyi bile içeriden çıkarttırmaması lazımdı. Ama hepsini çıkarttırdı içeriden

Yorum

• Bütün ülke kuma gömmüş kafasını. Sen nasıl hakkını almayı düşünüyorsun ki? Şu ülkede adam yerine konulmuyor ve ciddiye alınmıyoruz ya en çok da bu durum koyuyor bana anasını satayım kupa mupa umrumda değil.

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bütün ülke kuma gömmüş kafasını. Sen nasıl hakkını almayı düşünüyorsun ki? Şu ülkede adam yerine konulmuyor ve ciddiye alınmıyoruz ya en çok da bu durum koyuyor bana anasını satayım kupa mupa umrumda değil.
                              Bende bu ülkede kendimizi kandirdigimizi düşünüyorum.

Alan razı, satan razı.

Herif şike yapıyor, ceza yok...

Küme dusuyorlar, ses yok...

Adını lekeliyorlar, ııhh...

İBB nin elinden kupası calinmis, tık yok...

Galiba ciddiye alan tek kurum biziz. Sanki Amerikan pankreas maçları gibi, şov dünyası mübarek...

Bir arkadasimin da dediği gibi;

"Bize de bu ortaoyununda böyle bir rol biçilmiş demekki!.."
                              HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Bu süreç sonunda oluşan ve yeni yeni öğrenmeye başladığımız denklemler...

Hakkımız : Gasp ,Menfaat ve Görmezden gelme organizasyonu tarafından verilmeyecektir

Bu durumun en büyük sorumlusu o beğenmediğimiz Fenev camiasının tırnağı olamayan ,kendi camiamızdır.

Camiamız ÖNCE TRABZONSPOR diyememiştir

Bu süreçte DURUŞSUZLUĞUN KİTABINI yazdık

Hakkımız verilmediği taktirde bu aleme ancak meze oluruz

Trabzonspor , bu iş öteki Dünya'ya kaldı .. Bırakın Hiçbirsey olmamış gibi oynamaya devam edelim diyemez.Bu durumu kabul edemez

Şike alemine eyvallah diyen TAKIM TUTULMAZ

hakkımız ancak cesur kararlarla alabiliriz.Ligden çekilerek vs...

Hakkı Gasp edilen Borsa Takım'ı olacağımıza ,Duruş Takımı olmalıyız..
                                şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X