Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün akşam transfer başlığına girdim.
    fener fener diye ağlıyan Erkan'ı nasıl kabul ediyorsunuz dedim.
    Bundan önce de ettiniz bu bir şey değil gibilerinden yazdım.
    Her şey 3 puan olmuş dedim.
    Edilmeyen laf kalmadı bana.
    Şimdi soruyorum size abi, benimle aynı acıyı yaşamayan Trabzonsporlularla neyin mücadelesini vereyim?
    Hangi Trabzonspor'u savunayım.
    Bir Allah'ın kulu bana demedi ki haklısın Sibel bize ne lazım fener için ağlayan adam.
    Aksine gelsin top oynasın yeter yazıldı.
    Yavaş yavaş sindirilen tüm bu olanlardan gına geldi.
    Ben eğilmek zorunda değilim.
    Benim bildiğim Trabzonspor bu değil.
    Futbol değişti. Trabzonspor da Trabzonsporlu da değişti.
    2011'i çabuk unuttular.
    Ben asla unutmayacağım. Burda 1 kişi de kalsam o yıla dair hiçbir şeyi hiçkimseye unutmayacağım.
    Bu mücadeleye olan inancımı kaybettim artık.
    Çünkü her şey unutulmuş.

Valla Sibel şu forumda her yorumu kendi yorumum gibi yüzde yüz katıldığım iki kişi var.Oda sen ve artvins.Şimdiye kadar yazmadım ama bu yorumun dahil hepsine katılıyorum.

Çıkardığın sonucada katılıyorum.Ayrıca yazmasam bile tamamen (her nasıl imkansız gibi görünsede ikinizlede hiç tezat fikrim olmadı; ben de pek inanamıyorum, çünkü imkansız gibi görünen bir şey)) sizinleyim.Yani yalnız değilsin.Demek ki sadece Trabzonspor değil, hem taraftarlık, hem vicdan, hem futbol, hem etik değerler, hem ahlak, hem vefa bir kaç kişide aynı anda ,aynı seviyede birikebiliyormuş.

Hiç yazmamıştım ama moralin bozulmuş, o yüzden yazayım dedim.
    En son sason tarafından düzenlendi; 11.01.2015, 06:43.

Yorum

• İlk olarak sason tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Valla Sibel şu forumda her yorumu kendi yorumum gibi yüzde yüz katıldığım iki kişi var.Oda sen ve artvins.Şimdiye kadar yazmadım ama bu yorumun dahil hepsine katılıyorum.

Çıkardığın sonucada katılıyorum.Ayrıca yazmasam bile tamamen (her nasıl imkansız gibi görünsede ikinizlede hiç tezat fikrim olmadı; ben de pek inanamıyorum, çünkü imkansız gibi görünen bir şey)) sizinleyim.Yani yalnız değilsin.Demek ki sadece Trabzonspor değil, hem taraftarlık, hem vicdan, hem futbol, hem etik değerler, hem ahlak, hem vefa bir kaç kişide aynı anda ,aynı seviyede birikebiliyormuş.

Hiç yazmamıştım ama moralin bozulmuş, o yüzden yazayım dedim.
      Teşekkür ederim gerçekten.
      Bazen dayanıyor bıçak kemiğe insanın zoruna gidiyor.
      Burası Trabzonspor forumu ama bazen insan hayret ediyor gerçekten öyle mi diye.
      Tekrar teşekkür ederim hassasiyetiniz ve yorumunuz için.

Yorum

• Divane
        11 saat ·
        CAS FENERBAHÇE'NİN ŞİKESİNİ 4'TEN 6'YA ÇIKARDI
        CAS, Fenerbahçe'nin 4 maçta şike yaptığını tespit etmişti. Bu karşılaşmalar; Fenerbahçe - Ankaragücü, Fenerbahçe - İstanbul BŞB, Gençlerbirliği - Fenerbahçe ve Sivasspor - Fenerbahçe maçlarıydı.
        CAS, Eskişehirspor ile ilgili dosyanın da gerekçeli kararını da açıkladı. CAS tarafından açıklanan kararda Eskişehirspor - Fenerbahçe maçında şike yapıldığı, Eskişehirspor - Trabzonspor maçında da teşvik primi verildiği belirtildi.
        Bu kararla birlikte Fenerbahçe'nin suçlu bulunduğu maç sayısı 4'ten 6'ya çıkmış oldu.

Yorum

• biz kazanacagiz

Yorum

• Trabzonspor Kulübü'nün başvurusu üzerine Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi, şike davası nedeniyle hem kulüp hem de kulüp avukatlarına hakaret edildiği gerekçesiyle Twitter'daki Fenerbahçe taraftarlarının oluşturduğu 12numara.org hesabına erişimin engellenmesi kararı verdi.

İnternethaber sitesinde böyle bir haber gördüm. Şike desteği konusunda çığır açmış bu sayfanın kapanması güzel bir haber...
            "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• şimdi on durum nedir? UEFA tahkim kuruluna taşıdık mı son kararı?
              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• Tahkim Mahkemesi CAS, Fenerbahçe kararında Fenerbahçe'nin 4 maçta şike yaptığını tespit etmişti. Bu karşılaşmalar; Fenerbahçe - Ankaragücü, Fenerbahçe - İstanbul BŞB, Gençlerbirliği - Fenerbahçe ve Sivasspor - Fenerbahçe maçlarıydı.

CAS, Eskişehirspor ile ilgili dosyanın da gerekçeli kararını da açıkladı. CAS rtarafından açıklanan kararda Eskişehirspor - Fenerbahçe maçında şike yapıldığı, Eskişehirspor - Trabzonspor maçında da teşvik primi verildiği belirtildi.

Bu kararla birlikte Fenerbahçe'nin suçlu bulunduğu maç sayısı 4'ten 6'ya çıkmış oldu.

Trabzonspor'un tezleri UEFA ve FİFA'da bu konuda daha da güçlenmiş oldu.

2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• nekadar uzatırlarsa uzatsınlar kazanan biz olacağız...

vazgeçmeyelim yeter...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• erkan zengin çok mutsuz görünüyor. başkan yanlış yaptı bir inat uğruna futbolcumu alınır. geçmişte fenerde yapıyordu böyle şeyleri , sonrada adamlar sahada geziniyordu. erkanda da aynısı olacak.

Yorum

• İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şike davasına TS taraftarı en büyük tepki ülke genelinde lig TV aboneliklerini Anadolu Trabzonspor paketine çevirerek verebilir ve bu tepkide çok anlamlı olur ben 2011 yılından beri böyle yaptım her kampanya için aradıklarında tekliflerini ret ediyorum ve gerekçesini sorduklarında ben Trabzonspor taraftarıyım diyorum. Bundan sonraki süreçte gelecek kampanya tekliflerini de ret edeceğim ve gerekçesini sorduklarında ülkede adalet yerini bulana kadar, Türk futbolu temizlenene kadar diğer takımları izlemeyeceğim sadece Trabzonspor'u izliyorum diyeceğim.
                      ben hiç Türkiye ligi izlemiyoruz. ne TS ne de başka takım. hatta gıcıklık olsun diye premier lig izliyorum.
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• ersin gökalioğlu twitter da yemin etti , "iho ocak sonunda gidecek , o gitmezse bende twitterdan defolup giderim" dedi.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ersin gökalioğlu twitter da yemin etti , "iho ocak sonunda gidecek , o gitmezse bende twitterdan defolup giderim" dedi.
                          Milletin çokta umrundaydı Ersin Gökalioğlu

Şike başlığında bu mesajı atmanızı gerektirecek şike ile ilgili yeni bir girişimde mi bulunmuş Ersin bey? Twitterdan defolup gidince, kupa Trabzon'a mı gelecek? Sahi, Ersin bey kim?
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Milletin çokta umrundaydı Ersin Gökalioğlu

Şike başlığında bu mesajı atmanızı gerektirecek şike ile ilgili yeni bir girişimde mi bulunmuş Ersin bey? Twitterdan defolup gidince, kupa Trabzon'a mı gelecek? Sahi, Ersin bey kim?
                            Ersin bey ruhsal sorunları olduğunu düşündüğüm garip biri. Sürekli garanti olacak falan diyor ama olmayıncada hiç utanması sıkılması olmadan başka şeyler vaadediyor. Ona göre sürekli yeni gelişme var. Az sonra şok şeyler açıklayacağım diyor , sonra bakıyorsun cas kararı var yargıtay var falan filan bildik şeyleri tekrarlıyor. Kesinlikle incelenmesi gereken acayip bir tip.

Yorum

• IHO kupanın sapını aldı. Ya ben kupayı alırım ya da kupa beni hahahaha

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                IHO kupanın sapını aldı. Ya ben kupayı alırım ya da kupa beni hahahaha
                                fenerlilerde aynen senin gibi konuşuyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X