Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kanunlar taraftara varda bu hırsıza neden yok. rezillik.
    sana katiliyorm agbii...

Yorum

• bir halk ancak bu kadar ötekileştirilir.96'da ali şen gelir mesut yılmaz'ın katkılarıyla trabzon'u resmen işgal eder.vali binalara keskin nişancı yerleştirir.siyasiler zaten bizi yok sayar.ne yapmaya çalışıyorlar 'trabzon' sorunu falan mı çıkarmaya çalışıyorlar.anlamıyorum ki...

Yorum

• Küçük bir umudumuz da olsa bekliyoruz hakkımız olan şampiyonluğun verilmesi ile gelecek olan kupayı TRABZON'da meşaleler ve gözyaşlarıyla karşılamayı.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor; kendisinin ve aynı zamanda UEFA ve FIFA’nın durumunu İsviçre hukuku uyarınca ortaya koyan iki hukuki raporu, bugün itibarıyla UEFA ve FIFA’ya iletmiştir.

Tekrar belirtmek isteriz ki; Türkiye Süper Ligi’nde şike yapan kulüplere ceza ve Trabzonspor’un şampiyonluğu resmi olarak verilmeden, şike davası kapanmayacaktır.

Trabzonspor
          buda bir gelişme...
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            CHP'DE "ŞİKE" ÇATLAĞI!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun şike davasını da kapsayan yeniden yargılamalar üzerine verdiği kanun teklifi Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu tarafından eleştirildi.

Canalioğlu yaptığı basın açıklamasında bu kanun taslağının durumu ortaya koymaktan çok Tanrıkulu'nun kendi düşüncesini yansıttığını ifade etti.
            Canalioğlu'un basın açıklaması şu şekilde;

''Türk Futbol tarihimize önemli katkıları olmuş, kurulduğu 2 Ağustos 1967 yılından günümüze kadar İkinci Lig Kırmızı Grup Şampiyonluğundan başlayarak Kıbrıs Barış Kupasında 1 kez, Süper Ligde 6 kez, Türkiye Kupasında 8 kez, TFF Süper Kupasında 8 kez, Başbakanlık Kupasında 5 kez Şampiyonluğu kazanmıştır.

Ayrıca Avrupa Kupalarında da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etmiş, yetiştirdiği oyuncuları da Türk Milli Futbol Takımımızda başarılı bir performans gösteren TRABZONSPOR KULÜBÜ’nün yanı sıra, aynı zamanda TRABZON kenti bir Futbol Endüstrisi olarak ülkemizde bulunan her kategorideki futbol takımlarına da futbolcu yetiştirmiştir.

Bütün bunların yanı sıra ülke futboluna başarılı teknik adamlar ve yine başarılı hakemler yetiştirmiştir. Bu sporcularımız ve teknik adamlarımız görev yaptıkları takımlara katkı sağlamışlar. Görevlerini yaparken de centilmenlik anlayışı içerisinde kalmışlardır.

Böylesine tarihsel bir derinlik içerisinde Türk Futbol tarihine önemli katkıları bulunan Anadolumuzun güzide kulübü TRABZONSPOR, 2010-2011 Süper Lig futbol sezonunu Fenerbahçe ile aynı puanda kapatan ancak her iki takımın kendi arasında oynadığı maçlarda averaj kazanan Fenerbahçe lig şampiyonu ilan edilmiştir.

Bu süreçten sonra Türkiye Futbol Federasyonunca ve Türk kamuoyunca çok yakinen takip edilen şike olayları ülke gündemimize girmiştir.
            Şike olayları ve soruşturmaları devam ederken başlamasına çok az bir zaman kalan Avrupa ligi şampiyonasına, UEFA Trabzonspor’un katılmasını yaptıkları incelemeler sonrasında uygun görmüştür.

Bunun anlamı Trabzonspor’un 2010-2011 Süper Lig Şampiyonu olduğu hukuksal olarak ve vicdani olarak da kabul görmüş olduğudur. Bu tescil, CAS ve UEFA tarafından da yapılmıştır. Bunun sonucu olarak da Fenerbahçe 2 yıl Avrupa’ dan men cezası almıştır. Şike olayına karıştırdıkları belirlenen kulüp yöneticileri de yargılamaları sonucunda çeşitli cezalara çarptırılmıştır.

Bu gelişmelerin sonucunda 2010-2011 Süper Lig Şampiyonluğu da kesinleşen Trabzonspor Kulübü TFF’den kupasını beklemekte, hukuksal olarak yaptığı eylemlerde de taraftarlar bu haklı beklentilerini dile getirmektedirler.

Spor yönetmeye çalışan TFF, her şeye gözlerini kapatıp anlamsız savlarla kupa gündemimizden kalkmıştır söylemlerinde bulunmuştur.
            Trabzonspor camiası ısrarla haklı talebini sürdürürken CHP Milletvekili Sezgin TANRIKULU’nun sporu da içine katarak verdiği Ceza Muhakemesi Kanununda değişiklik yapılmasına dair Kanun Teklifi’nin sporla ilgili bölümü Trabzonluları ve Trabzonspor taraftarlarını derinden yaralamıştır.
            Adalet ve hukukun üstünlüğü sporda da aranmalıdır. Spor siyaset üstüdür. Saha içi ve saha dışı olaylarla futbol büyük bir belirsizlik içine sokulmamalıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’den beklenen hakkaniyet, eşitlik ve adalettir. Verilen kararlar vicdanları sızlatmamalıdır.
            TFF’nin şike olayı bizim için kapanmıştır söylemi ne hukuka ne de vicdanlara uymamaktadır.

Sonuçta şike yapıldı mı? Yapılmadı mı? Bu CAS ve UEFA ve mahkemelerce teyit edildi mi? Edilmedi mi?

Sosyal demokrat bir partinin üyesi tarafından verilen kanun teklifi bir tarafı memnun ederken diğer tarafı huzursuz etmemelidir.
            İstanbul Milletvekili Sezgin TANRIKULU’nun verdiği bu kanun teklifinin son yıllarda hukukta yaşanan hukuksuzlukların durumunu bütünüyle ortaya koyma düşüncesi doğrultusunda kendi düşüncesi olduğu kanısındayım.''
            6 şampiyonlukmu dedi beni yanlış okudum

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Nesin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aziz neyi delmediki bu ülkde. Arsı herif.
              kodese gireceğini ve ömür boyu men yiyeceğini bildiği için yapıyor bunu...

Yorum

• Ynt: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                6 şampiyonlukmu dedi beni yanlış okudum
                Bende 6 şampiyonluk olarak okudum.
                O kadar konuşmuş konuşmuş 6 şampiyonluk diyerek işi batırmış.

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende 6 şampiyonluk olarak okudum.
                  O kadar konuşmuş konuşmuş 6 şampiyonluk diyerek işi batırmış.
                  6 şampiyonluktan sonrasını okumadım... gerek kalmadı çünkü

Yorum

6 şampiyonluktan sonrasını okumadım... gerek kalmadı çünkü
                    Bende saf gibi okudum belki duruma ekşın katarak 7 şampiyonluk demiştir diye.

Siyasetçi işte anca boş konuşurlar.

Yorum

• CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun dün akşam Meclis Başkanlığı'na sunduğu ve Aziz Yıldırım'a af getiren yasa taslağı büyük tartışmalar yarattı. Özellikle Trabzonspor taraftarları eleştiri oklarını CHP'ye yönlendirdi. CHP'nin Trabzonlu Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'nin bu konudaki destek içeren mesajı ise Trabzonspor taraftarlarını resmen çileden çıkardı.

Akif Hamzaçebi'ye yoğunlaşan tepkiler üzerine CHP Grup Başkanvekili şu mesajlarla kendisine tepki gösterilmesini ve hakaret edilmesini eleştirdi:

Akif Hamzaçebi'nin bu sözleri Trabzonspor taraftarlarını daha da öfkelendirdi. Tepkiler yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yorum

• İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende saf gibi okudum belki duruma ekşın katarak 7 şampiyonluk demiştir diye.

Siyasetçi işte anca boş konuşurlar.
                        öğreneceğin çok şey var Öznur öyle psikopatlıkla olmaz bu işler

Yorum

• Volkan Canalioğlu Trabzon'daki CHP seçmenine mavi boncuk dağıtmaktadır.Yiyorsa eğer tabii dğer şikeci parti milletvekilleri için de aynı şey söz konusu,istifa etsinler.Hadi bakalım hodri meydan !

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Volkan Canalioğlu Trabzon'daki CHP seçmenine mavi boncuk dağıtmaktadır.Yiyorsa eğer tabii dğer şikeci parti milletvekilleri için de aynı şey söz konusu,istifa etsinler.Hadi bakalım hodri meydan !
                            katılıyorum samimi olan partisinden istifa eder bu sadece chp için değil alayı için geçerlidir... kimse göz boyamaya kalkmasın...

Yorum

öğreneceğin çok şey var Öznur öyle psikopatlıkla olmaz bu işler
                              Celal abi ya sabah sabah güldürdün Allah senide güldürsün

Yorum

• 10.05.2014 Bugün de hiçbir şey olmadı.
                                Yarın da olmayacak
                                Belki sonra.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X