Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    emniyet müdürlügünde sorgusuna baslandi yaziyor ntvsporda
    Madem öyle hani susma hakkını kullanıyordu ? Hani direkt savcıya verecekti ifadesini?

İstanbul Basını topunuzun ALLAH BELASINI VERSİN !
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Yorum

• Hala Şampiyonluk bekleyen varsa
        Lig Fener'e verilmeyecek olursa iptal edilir.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• TESCİLLİ ŞİKEBAHÇE ŞAİBELİ LİG allah belasını versin hepsinin

Yorum

• dusrurlerse dusursunler sokakta oynasan kaldırımda desteklerız trabzonum...

Yorum

• İlk olarak KemalisTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başbakanın haberi yoktu yani bu olacaklardan...Yemeyin bizi ya
              Haberi neyden vardi yoktu.Onuda yaz bi zahmet. Yani azize haber mi ucurdu ne ya.Türkiyenin degistini bi kabullenin.Allah askina.

Yorum

• MAA diyorki kisiler kurumlari baglamamali..
                Yani Aziz 10 maca tesir eder Febe sampyion olur ve ceza alan anca Azizin kendisi olur..
                Yani ozaman bizde her yil bir gönüllü yönetici secip sikeye giriselim..
                Nasilsa Takimlara zarar vermeyeceklermis..
                Oh ne güzel dünya.. Her sene sampiyonuz garanti..

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar cÜmleten hakkiniz helal edİn...

Erdal hocam sende..bİr sefer bana uzatmayalim demİstİn ya sana gÖnÜl koymustum..cunku ben hayatim boyunca kimseye uzatma demedim...o nedenle kirilmistim..ama buyuge gonul koymak olmaz...affet abi..hakkini helal et...

Tam 5 yasinda yakalandim bordo mavi hastaliga....dersten de kactim..notlarimda dustu futbol yuzunden...

Kimisi sacma dedi kimisi takdir etti...ben futbol hastasi degildim ki....bordo mavinin hastasiydim...

Yine bordomavi gorunce icim ciz edecek..yuregim 2 kati hizli atacak.....

Ama hepsi o.....

Bu kirli arenada mucadele bitti.....

Son cengaverde dustu arena cimlerine......

Son savascinin kilicini aldilar elinden.....

O zaman bize ne duser...sevdamizi alip bu kirli arenadan cekip gitmek....

Cumleten hakkinizi helal edin...

Ve lutfen bir yonetici arkadas benim uyeligimi iptal etsin ben beceremedim bir turlu..
                  Dur be kardeşim yarına kadar dayan
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Yani M.Ali Aydınlar demek istiyor ki; bu operasyon aslında şike mike olayı değil. Birilerinin amacı, bazı "sindiremedikleri kişileri" şike adı altında mevkilerinden uzak tutmak ve kamuoyu önünde onları biraz aşşağılamak. Bu "pot kırmaların" sonucunda söyleyebilirm ki, kulüpler bu soruşturma sonucunda bir ceza almayacaktır. Sadece birileri gönderilecek, birileride boşalan koltuklara oturtulacak.
                    "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• KanalTürk'ü izleyip ne yapacaksınız, Erman var bir adam akıllı oda telle bağlandı kapattı. Kalanlardan bir halt olmaz.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya bir müslüman allah rizasi icin bir saglam link versin Kanaltürk icin..

Yorum

• Bakın beyler bizimkilerde yapmışsa düşelim razıyım ben kendi adıma..Adalet her zaman her yerde her kişiye adalettir...
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Sicak gelisme.
                            Mahmut Özgenerin islemleri tamamlandi.
                            Önce Davet edilmis sonrada Gözaltina alinmis ve büyük ihtimal adliyeye sevk edilecekmis.
                            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Evet sorumun cevabını aldım. Sadri Şener bu gece emniyette. Yarın ola hayrola..
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• adleyeye özgener ve sener diyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim