Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha cok giderler tff ye bu bile .ot korkularini gosteriyor dusecekler bu kadar basit

Yorum

• Benim anlamadigim bizim Yönetim kendinde o kadar eminse bu islere karismasi bizden hickimse diye neden cikip ortaligi ayaga kaldiracak eylemler yapmiyor. Yahu olan bize oluyor eeeeyyyy Yönetim uyan. Biz Sikebahce ile Sampiyonluga oynadik bizim hakkimiz yenildi neden bu sessizlik. Bana simdi Fair Play veya mahkeme süreci demeyin adamlar TFF ile ayni plan proje uyguluyor. Toplanti öncesi resmi aciklama toplanti sonrasi ziyaretler hapiste yatan kisiye yag yakanlarin ziyaretleri. Bizimkiler ayakta uyuyor.
      Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• fenerbahçe yayla kupasını almış beyler

çay tv alt yazı geçti
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi
          TMM LÜTFEN BİRAZ DİKKATLİ OL.İlkönce olaya tamamiyle bak duygusal davranma.Yoksa hepimiz trabzonspor için ölürüz merak etme.
          güzel kardeşim ben de senin gibi her şeye endişeleniyordum ama yersizmiş anladım sadri başkan tutuksuz yargılanmıyor bu burada bir haftadır tartışılıyor ben ona kızdım ben fazla yorum yazmam bu foruma ama bi şey oldumu hemen burayı açarım naklen yayın gibi
          Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• 6 ay önce son 15 gündür olanların olabileceğine inanan var mı idi aranızda?...Allah aşkına bir sakin olun....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Sakin olalım arkadaşlar. Yanlış anlamalar neticesinde birbirimizi kırmayalım.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hayırdır? Nedir bu gerginlik? Ne bekliyordunuz bu Fener in küme düşeceğini mi? Yarın gelecek delillerle bu gün nasıl karar vereceklerdi ki?..
                Abi sizi bilmiyorum ama federasyonun toplantı yapıp karar alacağı günlerde toplantıdan 1-2 saat önce fb'den resmi açıklamayla açıkça tehdit içeren mesajlar yayınlanması ve gelinen noktada federasyonun yaptığı açıklamaların hep fb lehine olması, karar açıklandıktan sonra bir dizi fb yöneticinin soluğu federasyon binasında almaları beni oldukça geriyor.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ya hu Erdal...FB düşsün düşmesin...benim hakkım verilmedikten sonra...ben hakkım olan CL'de oynayamadıktan sonra ne anlamı var...rahmetli Kemal Sunal'ın meşhur bir repliği burada devreye girer..."vakitsiz gelen paranın ancak üstüne s.ç.l.r"...

Yorum

• Bu kadar serefsiz bi camia olurmu gercekten inanmak zor.
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Arkadaslar sakin olun ya!!! Ne oluyor size? ayni renkleri tutuyoruz nerdeyse kauvga edeceksiniz

Yorum

• Hepimiz sinirleniyoruz...Bir an önce sonuç görmek istiyoruz...Ama bu gün gelinen nokta bile bir sonuçtur....Ha devamında ne olur? Göreceğiz ve haklı isek asıl o zaman sokakta göstereceğiz tepkimizi....Klavye ile değil...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya yönetim şunu düşünmelidir bu böyle devam ederse ve biz benfikaya elenirsek c ligte şikeci fener kalır ve kahroluruz buna bir şekilde müdahele edilmeli onlar düşecek ve şamp olacağız bu kesin ya gelecek olan 20 ile 40 bin euro (tam b,lmiyorum ) tazmin edilebilecek mi adamlar o iş artık uefada deyip topu onlara atıyor...
                          çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                          RİLKE

Yorum

• bizim yönetim niye susuyor? başkanımız niye espri yapmıyor?

Yorum

• Savcı Berk 10 günlük izine ayrılmış.
                              Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                güzel kardeşim ben de senin gibi her şeye endişeleniyordum ama yersizmiş anladım sadri başkan tutuksuz yargılanmıyor bu burada bir haftadır tartışılıyor ben ona kızdım ben fazla yorum yazmam bu foruma ama bi şey oldumu hemen burayı açarım naklen yayın gibi

Ya ben hukukçu olmadığım için bazı şeylere kafam takılmıştı.Bütün televizyon kanalları aynı şeyi söylüyor ve beni çıldırtıyor.Ondan dolayı sadece endişelerim.

Yoksa yargılanmayacağını bilsem neden endişeleneyim.Bu televizyon kanalları sürekli yargılanacak diyip aklımı karıştırıyorlar.

Hatta ve hatta bu sitedeki bazı arkadaşlardan böyle bişeyler duymuştum.Sitede tekrar bu konuda biri lütfen açıklama yapsın.

Sen böyle söylediğin için içim rahatladı ama diğer arkadaşlardan hukukçu olanlar varsa lütfen bunu destekler bişey yazsınlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim