İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
napmıs Nevzat Şakar?? Ne biliyorsun sen?İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat'ın konuşmaları başkana sorguda sorulmuş haberim yok demiş.. Nevzat dışarı çıkmadığı sürece bizim elimiz kolumuz bağlı.. Zeki Mazlum ve Nevzat Şakar'ın tutuklanma olasılıkları çok yüksek..
Fenere yarıyor herşey.. İşin içine bjkde girdiğine göre bu kadar takıma ceza kesebileceklerini sanmıyorum..
zeki mazlumdan bize ne pekerin adamı. pekerle de calısan azizeSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
İnşallah abi..Her zaman başımız dik olacak...Saygılar...İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler Armağan. Bu yeni nesil Trabzonsporlular'dan çok ümitliyim ben arkadaşlar. Gelecekte de başımız hep dik olacak.ölümüne trabzon !
Yorum
-
nevzat şakar ın tutuklanması nasıl yüksek olasılık oluyor delil yok diyorlar nasıl olacakİlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat'ın konuşmaları başkana sorguda sorulmuş haberim yok demiş.. Nevzat dışarı çıkmadığı sürece bizim elimiz kolumuz bağlı.. Zeki Mazlum ve Nevzat Şakar'ın tutuklanma olasılıkları çok yüksek..
Fenere yarıyor herşey.. İşin içine bjkde girdiğine göre bu kadar takıma ceza kesebileceklerini sanmıyorum..nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Misafir
Evet bu kesin.olaylara iyi tarafından bakarsak Nevzat Şakar'ın da çıktığını varsayarak şu da olabilir;o gün kesin karar verilseydi fb düşürülüp şampiyonluğumuz verilseydi büyük bir şok ve infial olurdu,belki de bu yüzden iş biraz uzayacak herkes bu durumu kabullenip alışacak ve biz de hakettiğimizi alacağız diye düşünüyorum.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi aynen oyle. Sanki koordinasyonu saglayan birileri var ama...
Şimdilik tek sıkıntı Nevzat Bey'de..umarım bi terslik çıkmaz da mutlu finalle çıkarız bu işin içinden.
Yorum
-
Bak abi onlar Şakar'ı arıyorlar..bizim arama girişimimiz yok..Fener şike veriyor siz de verin gibisinden,yani Fener'in oyunu bu..uyanık olalım..Aramışsa da karşı taraftan kimseyle iletişime geçmemiş..İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat'ın konuşmaları başkana sorguda sorulmuş haberim yok demiş.. Nevzat dışarı çıkmadığı sürece bizim elimiz kolumuz bağlı.. Zeki Mazlum ve Nevzat Şakar'ın tutuklanma olasılıkları çok yüksek..
Fenere yarıyor herşey.. İşin içine bjkde girdiğine göre bu kadar takıma ceza kesebileceklerini sanmıyorum..ölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat şakar ın tutuklanması nasıl yüksek olasılık oluyor delil yok diyorlar nasıl olacak
Evet sadece telefon kayitlari var denildi.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
evet onlarda da suc teskil edecek bir şey yok. yapsak mı etsek mi gibiİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet sadece telefon kayitlari var denildi.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
2 sindede yapmışlarİlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ibrahim akin ile iskender alin kabul etmis $ike yapildigini... ama bu fener macinda mi besiktas macinda mi ??nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
bu kesin bilgi mi renkda$... eger kesin ve dogru ise feneri kimse kurtaramaz... ayni zamanda be$ikta$ida...İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 sindede yapmışlarİstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Sadri Başkan'ın koşullu salıverilmesinin nedeni sanırım Nevzat Başkan'ın sorgulamasının henüz yapılamamış olması. Bizim yumuşak karnımız Nevzat Şakar. Söyledikleriyle, yaptıklarıyla yapmadıklarıyla bizi ya batıracak, ya çıkaracak..
Ben yanarım yanarım Şenol Hoca'nın kadersizliğine yanarım.
Bir tarafta kendi eski futbolcularının kalelerini açtığı, buyur geç dediği bir Aykut Kocaman, bir tarafta kendi kiralık oyuncusundan yediği golle şampiyonluğu kaybeden Şenol Hoca..
Bir tarafta yöneticileri neredeyse tüm maçlarda şike yaptığı halde 82 puan toplayabilen Aykut Kocaman, diğer tarafta neredeyse tüm rakipleri teşviklenerek karşısına çıktığı halde aynı puan toplayan Şenol Hoca..
Bir tarafta şikeyi sindirip hazmedip bir de üzerine çıkıp şampiyonluk bizimdir kimseye vermeyiz diyen Aykut Kocaman, bir tarafta "Kimseye oh olsun demeyiz" sözünü sarfeden, sessizliğini koruyan Şenol Hoca..
Ve belki de kendi yöneticilerinin yaptığı ve sonuca ulaşamamış birkaç uyduruk telefon görüşmesi nedeniyle emekleri yalnızca rakipleri tarafından çalınmakla kalmayan, üstüne üstlük bir de kendi yöneticileri tarafından heba edilecek olan Şenol Hoca..
Hocam ben ki sana belirli konularda ters laflar etmiş bir adamım, şu başına gelenler ve senin buna rağmen gösterdiğin duruş ve vakarın karşısında senden binlerce kez özür dilerim. Bundan sonra sana tek menfi laf edersem Allah çarpsın beni. Anladım ki sen biz gönülden Trabzonsporlular'ın talihinin ve iyi niyetinin ete kemiğe bürünmüş halisin. Sen adam oğlu adamsın..En son Ozan Yazıcı tarafından düzenlendi; 13.07.2011, 21:38.Es gibt kein richtiges Leben im falschen
Yorum

Yorum