Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• OZGENER DE GOZALTINA ALINDI hhahhaa
    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oruyorum : BugÜn sabahin kÖrÜnde baŞkanimizi gÖzaltina alip neden 18 saat sonra sorgusuna baŞliyorsun emnİyet???? Kİme Şov yapiyorsun???? Sabahtan berİ 3 kİŞİyİ sorgulayamadinizmi??? Yoksa soracak sorumu bulamadiniz??? Sİzde tff gİbİ satillıkmısınız?? Şov yapmayin adam olun bu Ülkenİn daha bÜyÜk sorunlari var. Ben trabzonluyum trabzonsporluyum varsa yanliŞimiz sÖyle ayak yapma. Senİn suÇun Şudur de budur de sorunu sor cvpini al ama ayak yapma !!! Merakla beklİyorum........
      Katılıyorum.
      33# DRAGO GABRIC
      61# IBRAHIMA YATTARA #11
      13# Steve Nash
      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yani M.Ali Aydınlar demek istiyor ki; bu operasyon aslında şike mike olayı değil. Birilerinin amacı, bazı "sindiremedikleri kişileri" şike adı altında mevkilerinden uzak tutmak ve kamuoyu önünde onları biraz aşşağılamak. Bu "pot kırmaların" sonucunda söyleyebilirm ki, kulüpler bu soruşturma sonucunda bir ceza almayacaktır. Sadece birileri gönderilecek, birileride boşalan koltuklara oturtulacak.
        Aydınların sözlerinin tam Türkçe çevirisini arkadaş yapmış
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• sakin olun derken, henuz sevinmek icin erken derken burdaki arkadaslarin yuzde 90 ni bizi hainlikle sucluyordu.

atin sunlari forumdan diyorlardi. nesemizi bozmayin diyorlardi. eeee....

insallah kume duserizde icimizdeki asil hainlerde beraberinde duser gider yakamizdan.
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Calismiyor. Bozuk kanal. Sende calisiyormu?
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Trabzonda oturup olmus olabileceklerden haberi olan bir arkadas yok mu yahu? Eminim bugun sokaklarda laflar donmustur...

Yorum

• sadri başkan eksik teşebbüs ...

Yorum

• Arkadaslar 1 haftadan beri bütün Türkiye bu konuyu konustu !
                  Kimse Yemin Krizini konusmadi. Ben Almanyada top oynuyorum ve benim takima 47 yasinda birisi yeni geldi eskiden Türkiye 1. Liginde oynadi.
                  Bana dedigi : Bugüne kadar hic bir sampiyonluk temiz degil. ve bunu dedi : Yemin Krizinin önüne gecmek istiyorlar sadece !!!

Yorum

• Susmayalım , susmayalım !!!
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bizi eksik teşebüslemi karalıyo bu yargı inanılır gibi değil eğer boyleyse isyan edeli artık

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sicak gelisme.
                        Mahmut Özgenerin islemleri tamamlandi.
                        Önce Davet edilmis sonrada Gözaltina alinmis ve büyük ihtimal adliyeye sevk edilecekmis.
                        Belki bişeyleri itiraf etti bilemeyiz. Kendi isteğiyle gitti söyleniyodu öyle değil miymiş ?

Yorum

• Biz bugün şampiyonluk beklerken ters köşeye yattık...Fenerlilerin gazını almak için başkana bulaştılar. Biz temiz bir takımız ve 2011 şampiyonuuyz...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• kanaltürkdeki dallama g.birliği macı ıcın tesvık pırımı tesebbüsü diyor dıngil.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              OZGENER DE GOZALTINA ALINDI hhahhaa
                              Mehmet ali aydınlarıda alsınlar ... suçu: şerefsizlik (yeter bence)
                              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sadri başkan eksik teşebbüs ...
                                ne demek oluyor? türkcem biraz zayif

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim