Arkadaşlar bizim başkanımız ve yöneticilerimiz neden içerde bi argüman bir delil basına sızan bir şey yok her şey dalavera. Yarın bizimkiler suçluda bulunsa dalavera. Bu ülkede adalet olduğuna inanmıyorum her şey yalan dolan.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ya bırakın düşürmesinler... Trabzonspor ve yöneticileri tertemiz çıksınlar yeterki... Şampiyonda ilan etmesinler bizi... BEN istrmiyorum.. 2011-2012 sezonunda hesaplar alınır... Hiç merak etmeyin...İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleremen düşüremeyiz diyor yaa inanamıyorum!!!!!!!!!!!!İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Körler, sağırlar birbirini ağırlar..Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Bu seneden itibaren hangi takımın taraftarı daha zenginse ya da şöyle diyim hangi takımın ensesi kalın taraftarı daha fazlaysa o şampiyon olur, her hafta bir işadamı maçı ayarlasın-parasıyla değil mi nasıl olsa kulübü bağlamıyormuş- sene sonunda da 'bunlardan habersiz futbolcular' koyduk mu diye diye şampiyonluk turu atsınlar...
Yorum
-
Mehmet Ali Aydinlar: "UEFA almiyoruz Türk takimlarini derse yapacak bir seyimiz yok."
budu işte UEFA bizi ............ kabulde ya FİFA ne yapacak[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum

Yorum