Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk defa agaoglunu dinlemekten sıkıldım kapattim tv yi
    Aslinda artik bu sike isleri sıktı bu is aylarca yillarca surecege benziyor Serefsiz tff ligi tescilledi ssmpiyonlar ligine sikecilerin onde gidenlerini ucana jacana obune gelebe sike yaptiran serefsizleri yolladi ya daha ne diyeyim
    Su ulkede yasadigimiza bir gunde pisman etmeyin bizi yetikili kurumlar
    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu Ahmet Ağaoğlu boş konuşuyo hala delili yok diyor. Arkadaşım uefa ne diyor en ufak şüphe varsa küme düşür diyor illa delil olması mı gerekiyor. Kaç tane başkan asbaşkan tutuklanmış ne delili daha...
      Haydi Feneri simdi bugün küme düsürdü. Yani senin yöneticilerin ne olacak simdi ? tutuklaninca ne olacak ? senide düsürecek eeee ondan sonra besiktasdan biri cikacak bursadan biri gs den biri derken ne olacak ?

niye bunu yapsinlar ? niye böyle riske girsinler. Elbette hosuma gitmedi olup bitenler ama ahmet agaogluna katiliyorum dogru yapilmisdir.

Önemli olan simdi yöneticilerimizin serbest kalip sucsuz olabilememiz.

tutuklanana olmaz ise sampiyon olacagiz zaten ama sorun bunu ne zaman olabilecegimizdi. hemen olamayacagiz. Sampiyonlar liginede direk olarak gidemeyecegiz iste. Su anki durumda direk gitmekde istemiyorum zaten. Önce serbest kalsinlar. Kalamiyorlarsa ....
      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• eğer ki ufak bi şike bile yaptıysak futbolun en dibinde gidelim orda oyanayalım...ama ben inanıyorumki bir gram haram puan girmemiştir bu takıma...

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adamın kalbinde pil varmış, heyecan ve strese dayanamıyormuş, bu yüzden tekrar kontrol amacıyla götürülmüş hastaneye.

Hemen atıp tutmayın milletin arkasından, yemişse bir nane yarın öğreneceğiz zaten, o zaman asarda keserizde.
          bencede bir bekleyerim

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ne diye bekletiyorlar bizim Baskani. Umarim hersey lehimize döner tekrar
            Sorgulanacak tüm şahısları bekliyorlarmış emniyete. ntvspordaki muhabir sabaha başlanır dedi sorgular.

Yorum

• ne diye sampiyonluga oynadik bu sene kahretsin keske fb -gs yarissaydi..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İyiki Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bence forumdaki herkes kendi ile gurur duymalıdır. Çünkü ortak kanı "biz yapmışsak birşeyler cezayı çekeriz, öyle fenerliler gibi ağlayıp zırlayıp durmayız." Söyleyin böyle olgun bir taraftar var mı, yoksa yanlı mı düşünüyorum.

Yorum

• ula sivasa teşvik primi vermek de neymiş bilmiomusunuz fenerin kopeği bunlar niye adımızı kirletiyosunuz
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar hasan yener ve caner cuvalcioglu en erken bu gece TSI 03.00 te köln´den sabiha gökcene ucar, yada sabah TSI 07.00 ile düsseldorftan-atatürke.

en erken yarin aksam bu saatlerde ikisinin durumunda haber alabiliriz sanirim
                    Valla giderseniz cok güzel olur. Benim araba bozuldu, yoksa dusseldorf'a kesin giderdim..
                    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Caner Cuvalcioglu ne alaka anlamadim vallahi. Gül gibi adam.
                      Bence olayın kişisel mi kurumsal mı olduğu sorgulanıyor.
                      Şöyle bir his var içim de, Nevzat Bey yanacak diğerleri kurtaracak paçayı...
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yahu sampitonlar liginde dunyanin en sikeci takimini oynatiyor olmak Turk halkini ne kadar utandiracak ne kadar geri kalmisligimizi yuzlere vuracak Madem bekliyorsunuz hic bir takimu gondermeyin bari
                        '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Kulüpler birliği toplantısına Trabzonspor'dan kimse katıldı mı? katıldıysa fotoğraf var mı ?
                          bordomavi.net
                          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• varmi öyle konusmama hakkini kullanmak gibi durum? hicbiryerde okuyamadim

Yorum

• herkes cezasını çeksin .bizde dahil...

Yorum

• Bu kadar pisligin icinden temiz cikmak mümkün mü?
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim