bana bir ilham geldi, emniyette baskanimiz savci hepsi barcelona maci izliyorlar , ben inanmiyorum sorgu bukadar uzun surdugune
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Fenerbahçe’den şampiyonluğun alınıp, kendilerine verilmesini beklerken bir şokla karşılaştı. Bordo-Mavili ekibin Başkanı Sadri Şener dün İstanbul’da gözaltına alındı. Şener önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sadri Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin “Neden gözaltına alındınız” sorusuna “Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim” diye karşılık verdi. Şike soruşturmasında Trabzonspor’un şampiyonluk için kıyasıya bir mücadeleye girdiği rakibi Fenerbahçe’nin; Bucaspor, Karabükspor ve Sivasspor ile oynadığı karşılaşmalara teşvik primi gönderme teşebbüsünde bulunduğu öne sürülüyor. Şener’in İstanbul’da gözaltına alınmasının ardından Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde herhangi bir arama yapılmadı. İlk dalga operasyon kapsamında Trabzonspor’un tesislerinde Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın ortaklaşa kullandığı odada arama yapılmış, polisler odadaki bir adet diz üstü bilgisayarın hard diskini kopyalayarak İstanbul’a göndermişti. Daha önce de hakkında gözaltına alınacağı söylentisi çıkan Şakar dün Şener’in ardından KKTC’den İstanbul’a geldi.
peki bu haber dogruysa eger bizim yonetim bilmiyormu sivas takiminin baskan ot-yakamaz! FANATiK FENERLi ve kongre uyesi oldugunu! bu nasil istir biri beni aydinlatsin????
PEKI faruk ozakin TRABZONSPORA yaptigi bu ihaneti yuzde60 la odullendirmedikmi! ??
size yemin ediyorum eski spordan sorumlu bakan faruk nazik ozak boyle bir operasyonun yapilacagini biliyordu peki neden trabzonspora haber gonderip aman sakin bu islere bulasmayin sezon sonunda buyuk operasyonlar olacak niye demedi,???
yada soyleseydide TRABZONSPORUN icinde AJANLARMI VAR bizim bilmedigimiz????
bende ciddi ciddi sabotaj şüphesi var ama henüz büyük boyutlarda değil Bu operasyonun 1.5 ay ertelendiğine adım gibi eminim yaklaşık 16 milyon fener seçmeni var sen hesap et dostum.
Yorum
-
Ben de oraya takıldım kaldım, bana nedense bunlar ceza vermeyeceğine güveniyorlar gibi geliyor. Şu UEFA'da ki Şenez Erzik de Şikebahçeli mi?İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCEZA %100 MU?? peki FIFA ceza verir mi?
Yorum
-
YA BIDE SAYGI VE SAGDUYGULU DAVRANIN DERLER BU INSANLAR
BEN KAFAYI YEMEK ÜZERIM
BEN YEMIN ETTIM BU LIG BÖYLE DEVAM EDERSE
YANE FENERBAHCE SAMPION TRABZ AYNEN ÖYLE
OZAMAN TÜRK FUTBOLUNA YAZIKLAR OLSUN VE KIMSE SEYRETMESINNNNN LÜTTTFFFFEEEENNNNNNNNNNN
BASKAAAA HOBBY ARAYIN , MASA TENIS VAR
BIDE BASKETBOLU unutmayin,BEN ARTIK TÜRK FUTBOLUNA BAKMAM NASIL OLSA FENERBAHCE HER SENE RAHAT, TARBZONSPOR KLÜBÜ KAPANSIN,AKYAZI STADIDA FENERBAHCE ALT YAPI STADIUM YAPSINLAR,
YAZIKLAR OLSUN BU TFF YE YAZIKLAR OLSUN BU HAINLERE
OGLUM OLSA FUTBOLCU OLSA,KESINLIKLE TÜRKIYEDE VE TÜRKIYE ICIN FUTBOL OYNAMA DERIM(kusura bakmayin)
ben morelim sifir eksi 100000000000
Yorum
-
Başkanın emniyetteki sorgusu çoktan bitmiştir. Sabah savcılığa sevk edilir muhtemelen. Ama önceki sayfalarda söylendiği gibi Aziz'in her anının nakledilmesine alıştığımız için her an yeni bir haber bekliyoruz. FB başkanı için emniyet ve hastanede geceleyen TV kanallarının, bizim başkan için de aynı uygulamayı gerçekleştirmesini beklemiyorsunuz her halde?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
FİFA değil UEFA verir cezayı. UEFA'nın uyarı göndermesini bekliyorum bu hafta en azından açıklama beklerler nedir durumlar diye. Eğer fenerbahçe kesin ceza yerse zaten şapa oturdu türk futbolu. Ama UEFA'nın bunca tutukluya rağmen fenerbahçe'yi şamp ligine göndermemize tepki koymasıda muhtemel. Cezada 5 sene milli takım dahil uluslararası maçlardan men cezası olurçİlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCEZA %100 MU?? peki FIFA ceza verir mi?
Yorum
-
bunlardan bizi kotulemekten baska bisey beklemem evire cevire bizi kirletmeye calisiyorlar, kendi pisliklerini gormezlikten gelenlerden baska ne beklicezkiİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın emniyetteki sorgusu çoktan bitmiştir. Sabah savcılığa sevk edilir muhtemelen. Ama önceki sayfalarda söylendiği gibi Aziz'in her anının nakledilmesine alıştığımız için her an yeni bir haber bekliyoruz. FB başkanı için emniyet ve hastanede geceleyen TV kanallarının, bizim başkan için de aynı uygulamayı gerçekleştirmesini beklemiyorsunuz her halde?Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
kaynak fanatik
Buca, Karabük, Sivas
Soruşturmanın bu bölümünde en ciddi suçlama yöneltilen kişi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener. Bordo-Mavili ekibin patronu, yönetimdeki sağ kolu Nevzat Şakar’la birlikte Bucaspor-Fenerbahçe, Karabük-Fenerbahçe ve SivassporFenerbahçe maçlarında ev sahibi ekiplere teşvik primi teklif etmekle suçlanıyor. Soruşturma
Yorum
-
Sonsuz saygı, sevgi ve minnetle....İlk olarak tslibaymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayfa 1938... ATA'mıza saygıyla!!!
uykum gelmiyor 1 haftadır mahvolduk ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum