Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lanet olsun..
    Bu takımın adını böyle şerefsizce şeylere bulaştırdığınız için hakkım varise siz yöneticilere hakkımı helal etmiyorum..

Yorum

• Ntvspor son dakika: Gözaltındaki Nevzat Şakar rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı
      24 yıl şampiyon olmasan ne olur,bu kalp bir ömür seninle...

Yorum

• Bu nevzat kesin birsey yapti ondan hastaneye kaldirmislardir

Yorum

• Dejavu yaşıyorum sanırım.

Yorum

• Şike suç sayılmıyor arkadaşlar eğer ortada böyle birşey varsa küme düşürülmeyiz, aynen devam ederiz..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• anlaşılan nevzat savcıya hesap verecek,sadri başkanda serbest kalacak gibi.neyse bakalım hayırlısı.

hasan yenerle caner çuvalcıoğlunun alakasını anlamadım ama.

hastane numarasını yapiyim deme ama Şakar,git ne halt yediysen konuş.
              Entropi İyidir.

Yorum

• ey koca Trabzon kimlerin eline düstün?

Yorum

• Emniyetin önündeki protestoyu telefondan dinledim.TFF istifa,Aydınlar istifa Emniyete de alkış.
                  Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• nevzat hastane kaldırılmıssaki eğer korkarım sonu metrise dayanır,bu hastaneler pek uğurlu gelmiyor
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Sadri Sener tertemiz Adam.Yarin serbest kaldiginda gereken cevaplari verir.Onemli olan Nevzat bey bence.

Yorum

• melıh gokcek te kadroya katıldı..
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• eğer bi halt yediysen allah belanı versin nevzat...

Yorum

• Ulan Nevzat yaziklar olsun.Sacma sapan islerle ugrasacagina Egemene hak ettigi parayi teklif etseydin.
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Nevzat Şakar bu işlerin içindeyse, neden resmi siteden hakkında söylenen gözaltı olayına ısrarla yalanlama getirdi. Üstüne bir de bunca mevzuların içerisinde tatile çıkmış. Kafamda parçaları birleştiremiyorum. Ama şu bir gerçek ki bu hastaneye kaldırılma mevzusu feci dalga konusu olmaya başladı. Allah bizi sınıyor...
                              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 22:03.
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• kurumsal bağlantı bulamadığı için mi h.yener le caner i çağırıyorlar acaba??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim