Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• allahtan tatil dönemine denk geldi iş derdi yok.

Yorum

• İfade vermek için geldiği emniyet müdürlüğünde gözaltına alınan eski TFF başkanı Mahmut Özgener'in de sorgusu, gece geç saatlere kadar devam etti. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de sorgusu gece yapıldı.

Kaynak: NTVSPOR

Demek ki sorgu bitti.Sabah ola hayrola.Savci insallah baskanimizi serbest birakir.

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öncelikle merhaba arkadaşlar. İsmim aykut aranıza Katılalı 1 hafta oldu. Futbolda spikerlik yaptım 4-5 sene ve en düşüğünden en kritiğine 150 ye yakın maç anlattım çok şehir gezdim çok şeyler gördüm yani futbolla dönen dolaplarda gördüğüm şeyler oldu.

Arkadaşlar uzun süredir tüm olayları ufak ufak birleştirmeye çalışıyordum aslında başkanımız Sadri ŞENER'in ve asbaşkanımız Nevzat ŞAKAR'ın durumları netlik kazanmadan yazmayacaktım bunları ama 2-3 gün sürebilme ihtimali var durumlarının netleşmesi için. Bulmacanın önemli bir ayağını oluştursalarda en hayati nokta olmadığı için yazayım dedim Lütfen dikkatle okuyun:

TEMİZ KRAMPONLAR TİYATROSU

1.PERDE: Hepimiz gördük ilk yarıda iyisiyle kötüsüyle ve alnımızın teriyle ilk yarıyı 9 puan önde kapattık ve oynanan futbol olarak fenerbahçe'nin çok çok önündeydi. Fenerbahçe yeni malatyaspor gibi bir takımı bile inanması güç ama yenememiş kupadan buca ve ankaragücü gibi takımlardan farklı yenilgiler alarak elenmişti.Trabzonspor'u geçmeleri hele Aykut Kocaman ile geçmeleri imkansızdı. Tüm maçlar kazanılmalı Trabzonspor'da muhakkat 3-4 maçta puan kaybetmeliydi.Bunu gören Azizi yıldırım düğmeye bastı. Zaten ilk adım olarak 'rakibimizin penaltıları irdelenmeli' gibi bir polemiği kendi emriyle Aykut Kocaman'a söyletmişti Yani ilk iş olarak hakemler baskı altına alınmıştı bile. Nitekim Trabzonspor sendelemişti ama toparladı ve fenerbahçe'nin henüz beklediği gibi dişe dokunur puan farkıyla öne geçememişlerdi ve 2. perde emri verildi...

2.PERDE: Artık ligin son birkaç haftasına gelinmiş ama Trabzonspor o beklenen düşüşü bir türlü yaşamıyordu ve son 2-3 haftaya kritik puanlarla girileceği çok belliydi. Aziz yıldırım son 7-8 hafta varken düğmeye bastı ve kurma aşamasına 3-4 Hafta önce başladığı yapılanma ile kendi rakiplerinden bazılarına gevşek Trabzonspor'a ise ölümüne oynanılması konusunda ve oluşturduğu yapılanmadaki takımlarıda mağdur etmeyecek şekilde maçların sonuçlarına etki etmeye başladı. Ne var ki yaklaşık 2-3 ay önce yani 2010 aralık ayında devletin özel yetkili bir savcısının (kim olduğunu asla bilemeyeceğiz malesef o savcının) kendisiyle hiç alakalı olmayan bir olayı takip etmesi sırasında dinlemeye takılmasıyla herşey bir anda değişmişti ama bundan haberi kısa bir süre için olmayacaktı ve o maçlara doğrudan istediği gibi etki edecekti taa ki bucaspor maçı öncesine kadar... 3. perde için start verildi...

3.PERDE: Bucaspor maçının hemen öncesinde nisan ortası günlerindeydik. Savcı hiç ummadığı bir olay üzerinde epey delil toplamış ve artık Fenerbahçe'nin maffedilmesi için sadece savcının talimatı bekleniyordu. Sporda şiddet yasasıda çıkmıştı !!! yani Azizi yıldırım'ın yaptıkları artık suçtu. Apar topar 1. nisan günü malum kişinin bir futbolcuyuda yanına alarak Azizi yıldırım malum kişinin yanına çıktı. Peki neden ? cevabı çok basitti bundan sonraki 5 maçta yapacakları şeyler için kendini ve klübü sağlama almaktı. Hatta bu konuda destek istediğini anlamamak mümkün değildi. Zaten basında iddaa edilen şike paralarının kaynağının talimatlarla federasyonbun tesisi için verdiği para olduğunu okuduk defalarca. Ama hesaba katılmayan birşey vardı oda o meçhul savcı hala gizlilikle takipteydi. Derken çok tartışmalı Eskişehir-Trabzonspor ve Bucaspor-Fenerbahçe maçlarıyla Fenerbahçe liderliğe oturdu. Büyükşehir belediyespor, Karabükspor, Ankaragücü ve sivasspor maçları ayarlanacaktı zaten. Trabzonspor'da puan kaybetmişti şimdi geriye sadece 4 hafta beklemek kalmıştı sonra Final perdesi yani ama beklenmeyen bir aksilik olunca oyuna 2 yeni perde daha eklenilmek zorunda kalındı. Final perdesi olması planlanan ama olmayan 4.perde...

4.PERDE: Herşey günlük gülistanlık gidecek derken Eskişehir-Trabzonspor maçı öncesi Ali Kıratlı'nın medyaya yansıyan fotoğrafları Azizi yıldırım'da büyük huzursuzluk yarattı. Azizi yıldırım bunun sonucunda hemen Şekip mosturoğlu ve birkaç önemli kişi aracılığıyla bir takip olup olmadığı araştırmaya başlandı ve artık daha gizli daha dikkatli davranılmaya hatta 'Tarla yeşillendi mi', 'temizlikçi lazım' gibi şifreler kullanılmaya başlandı. Dikkat ederseniz Ankaragücü ve Karabükspor maçlarında düzgün delil yok ve herkesin adı gibi transfer olayı karşılığı Emenike'nin oynamaması sonrasında 9 milyon euro gibi nerdeyse 2 katı fiyata alınmasıda delil yetersizliği göze çarpıyor. Bu arada Trabzonspor maçlarını kazanıyordu ve derken son hafta yani dananın kuyruğunun kopacağı o haftaya gelinmişti. Herşey ayarlanmış yada ayarlanıyorken Fenerbahçe'nün gizli gündemine bomba gibi düşen olay ortaya çıktı. SAVCILIKTAN İZLENİYORUZ!!! . Artık Aziz Yıldırım Batmıştı bitmişti Sivas maçı sonrasındaki görüntülerini izleyenler varsa görmüştür bunu. Şampiyonluğa sevinmemişti bile. Oysa bu perde son perdeydi ve oyun bitmişti milyonlar gene onu konuşacak onu alkışlayacaktı oda kendiyle guru duyacaktı. Olmadı olmadı yeni bir perde eklenmeliydi hatta belki 1-2 perde daha eklenebilirdide ve 5.perde...

5.PERDE: Şampiyon olunmuştu sivas'ta Mehmet Yıldızı'ın deyimiyle Fenerbahçe şampiyon yapılmıştı. Trabzon sokakları sessiz yüzbinlerce Trabzonspor sevdalısının gözlerinden bir hatta belkide birden çok çok fazla damla geliyordu. Ama Sevinmeyen çok ilginç birisi vardı Aziz yıldırım... Hemen Üst makamlarca olaya müdehale edilerek savcı apar topar değiştirildi. Şu anki savcının kim olduğu zaten bunda en ufak şüphe bırakmıyor. Savcı değişmişti ama ortada çok açık deliller vardı ve bu delilleri görenler vardı yani artık Aziz Yıldırım bitmişti.Operasyon kaçınılmaz Aziz yıldırım için kurtulma ümidi bile yoktu ancak kurtarılma vaad edildi hem ona hem fenerbahçe'ye. Çünki çoook önemli birisi Fenerbahçe sevdalısıydı... Bu sırada Operasyon seçim bahanesiyle erteletilmişti çünki olası bir operasyon 15 milyon civarında Fenerbahçeli'nin oylarında bir kayma yaratacağı kesindi. (Hani Şimdi diyoruz ya bizi şampiyon o malum büyüüükk!! kişi yapmadı diyenlere kapak olsun diye onlar şu son 2-3 cümleyi okusunlar) Operasyon durduruldu ve final perdesi bu defa gerçekten final perdesi olacaktı İşte final perdesi.

FİNAL PERDESİ:

Seçimler bitmiş sonuçlar belli olmuştu tarihler 20 haziran'ın günlerinde yavaşça akıp gidiyordu ve operasyon yapılması gerekiyordu çünki ortada çok ciddi deliller vardı operasyona katılan onlarca kişinin susturulması imkansızdı. Bir patlakta ülke karışabilirdi. Tam bu tarihlerde çok önemli birgün vardı 29 haziran yani T.F.F seçimleri. Taktiksel olarak Azizi yıldırım birini öne attı ancak siyasi bir irade bir kişiyi işaret ediyordu Mehmet Ali Aydınlar. Çünki Fenerbahçeliydi hemde en koyusundan. Birde Aziz yıldırımla İlgili en son yazacağım 2 ihtimaldede kilit bir rol görevide görebilirdi. Ve olan oldu Aydınlar seçimi kazandı. Tam bunun tartışmaları yapılırken Bir pazar sabahı Bir uyandık ki Vatan caddesindeki emniyet tıka basa dolu. Heryer ayrı bir ses ayrı birşey Hiçbirimiz Aziz yıldırım'ın 2 gün kalacağına bile inanmıyorduk. Dikkat ederseniz medyada hiçkimse ilk 2 gün emniyetini önünde gözüyle gördükleri hariç birşey demedi. Medayda kimse bilmiyordu operasyon büyük bir sırdı ama Azizi yıldırım'ın ve Şekip mosturoğlu'nun haberleri vardı. Alel acele T.F.F başkanının ziyretleri Fenerbahçe yönetiminin ziyaretleriyle medyaya Fenerbahçe hakkında yazılacaklar bizzat Azizi yıldırım tarafından söylendi. Operasyonun 3. Gününden itibaren dikkat ederseniz Fenerbahçe'nin düşürülmemesi için yoğun bir kamuoyu oluşturuldu ve başarılıda olundu. Bu arada basına Azizi yıldırım'ın evinden alınması görüntüleri dağıtıldı. Herşey daha iyi aydınlanmıştı artık. Çünki pazar sabahının 7'sinde Azizi yıldırım takım elbiseli ayakkabılı saçı başı yapılmış halde kapıyı açtı. Beklediği kişilere kapıyı açtığı öyle belli oluyordu ki. Diğer yöneticilerin sabah 7 de arabalarında olmalarıda zaten eksik kısımları tamamlıyor. Derken Aziz Yıldırım sorgulandı ama burda eksik bir kısım Azizi yıldırım'ın akıbetidir onu aşağıda anlatacağım. Sorgular sonunda hapse gönderilenler oldu serbest kalanlar oldu. Ama burda asıl önemli nokta Azizi yıldırım'ın hastane bahanesiyle kazandığı 3-4 gündür. Bu 3-4 gün ne demektir 11 Temmuz 2011 pazartesi yani toplantı günüdür. Yani Trabzonspor klübününde bu işlerde olması şüphesi toplantı gününde ortaya atılması tamamen planlamadır. Oldu bitti için yapılmış birşeydir. Birde değinmeden geçemeyeceğim içerden bilgi sızdırmalar hatta Azizi yıldırım'ın o ünlü resmininde sızdırılma sebebi taraftarı galyana getirip Türkiye karışır mesajını beynizmize kazımaktı amaç.Kısmen yaptılarda zaten bunu.Bu arada bizm suçumuz var mıdır onuda aşağıda anlatacağım. Trabzonspor'da bu işlerin içindedir şüphesi ve oldu bittiyle Bugün ki Lig tesçiliyle perde oyun bitmiş final perde'nin %90 ı kapatılmıştır. Şimdi soru şu kapanmamış %10 u tamamen açabilir miyiz ??

Şimdide aziz yıldırım ve Trabzonspor'un suçlu olup olmadığından kısaca bahsetmek istiyorum:

AZİZ YILDIRIM: Tek ve net soru şu kurtulacak mı kurtulmayacak mı. Kesinlikle 2 yol vardır. Ya çıkartılma sözü verildi yada üzeri çizildi malum bir kişice. Mehmet Ali Aydınlar'ın federasyona yönelten siyaset Aziz yıldırım askeriye ilişkisi ve Fenerbahçe'yi ele geçirmek adına Azizi yıldırım'ın yaptığı bu şikeyi kullanarak onun üzerini çizmiş olması büyük ihtimal gibi olsada Belkide birkaç ay sonra salıverilebilir. Gözlerimiz boyandı ya o yeter Şimdi güya temiz futbol var diyecekler ya !!!

TRABZONSPOR:
        Şu an an hepimizin merka ettiği soru Trabzonspor suçlu mu ?? Ama şuna inanın ne olursa olsun biz alınacaktık içeriye bu planlıydı zaten. 3 ihtimal olduğunu düşünüyorum

1- En düşük ihtimalli olan duruma göre ya birisi içten bizi sabote etti yada istemeden ufak bir öylesine telefon muhabettine kurban edilmeye çalışılıyoruz.

2- Çok düşük olmasada gene düşük bir ihtimalle aşkanın ve/veya yöneticilerin klübün iyiliği için yaptığı bazı kişisel işlerinden dolayı (Fenerin rakiplerine rakibinize karşı bilerek kötü oynarsanız yakarım sizi demesi gibi vs...) ellerine geçen fırsatı zamanlamayı mükemmel oturtarak T.F.F nin karara kılıf uydurması için içerde tutuluyorlar.

3- Yüksek ihtimalle gerçekten suçsuzuz yada telefondaki bir dost sohbetinde 'Madem fenerbahçe yapıyor bizde mi ayarlasak hehe' gibi bir cümlesi sebebiyle 2-3 gün emniyette tutularak olaylar oldu bittiye getiriliyor .
        RESMEN UYUTULDUK MAYISTAN BERİ DÜZGÜN BİR TEPKİ YADA BİRŞEYLER YAPMALIYIZ İNŞALLAH YAPABİLİRİZ...

SON NEFESİME KADAR BANA HERYER TRABZON!!!!
        Eğer bu gerçekse korkunç bir oyuna kurban ediliyoruz.. Bu yazıyı bizim büyüklerimize ulaştırmamız lazım.. bir şeyler yapmamız lazım.. Bu oyunu bozarsak biz bozarız..
        Not Important..

Yorum

• İlk olarak Timur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi, hos ama genel af nasil ciksin, eger yasa düsür diyorsa

diger yandan uefa, fifa da var, Türkiyeyi, milli takim dahil hicbir takimi almaz, üstelik sadece 1 yil degil, 2-3 yil gibi agir cezalar verebilir.

yani böyle birseyin olmasi, yani "tamam sike yaptilar, sike yapmayi calistilar ama af ciksin, sahisler cezalansin, kulupler degil" karar cikarsa, uefa ve fifa "hadi ordan" der, burasi kesin.

0 tolerans diyorlar adamlar, 0.

bir süpheniz varsa, cezasini ceksin supheli takimmlar diyor adamlar.

kolay degil.
          Yasada öyle birşey yok TFF'de var ve disiplin kuralları çok kolay değiştirilebilir..

UEFA da gitsin kendi içindeki pislikleri temizlesin..

Trabzonspor'u kimse küme düşüremez her yer yanar.. Biz başkalarına benzemeyiz.. Hadi İBB Eskişehir Sivas'ı geç..

Fener Bjk ve Biz hükümet düşürürüz hükümet.. Ayrıca Levent Kızıl da alındığına göre Bursaspordanda birşey çıkacaktır hakem atamalarına dair..

Yorum

• sadri şener çıkışındaki açıklamasını çok merak ediyorum..bu şeref yoksunu takımlar federasyonlar içersinde trabzonspor imha planı başarıyla gerçekleştirilmiştir..trabzonspor lig den çekiliyor kına yak istanbul kına yak eskişehir kına yak kayseri ...tüm türkiye içiersindeki trabzon düşmaları hepiniz kına yakın
            En son ylmzince tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:43.
            Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizede cevap hakkı doğacağıni düşünüyorum ama işlerin sırası var
              Baskan bir çıksın beklediğimiz yonde bir açıklama yapsın
              Sonra dökülelim sokaklara yakalım anasıni satayım bu sehride kendimizide
              eğer federasyon başkanının dahi alehimize çalıştığı bir soruşturmada eksik teşebüsten ise bu yaygara tepkimiz çok sert olmalı başka suçları varsa bilemem

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                @playmaker

çok güzel yazmışsın, bir solukta okudum.. umarım yakında tepkimizi ortaya koyarız..
                kardeşim olay aynen böyledir kafana takılan tek soru var mı ?? dolmayan bir boşluk var mı yazıda. siyasi iradenin bizi nasıl sattığını aydınların hareketleriyle kafamda kesin ispatladım taraftarımız bilinçlense keşke. Ben yazdım diye demiyorum ama böyle yazılar yazılmalı millet oynana oyunu görmeli. Aydınlar açıklama yaparken öyle üzüldüm ki anlatamam. Beni ancak siz anlarsınız zaten

Yorum

• Ben boyle rezillik görmedim yemin ederim. fifadami bsey demez arkadas???

Yorum

• Bu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şikeye yeltendiyseniz Allah Belanızı versin Ulan..

Nasıl aklınızdan geçirirsiniz şu İnsanların emeklerine leke sürmeyi?

Nasıl aklınızdan geçirirsiniz bu taraftarın lekelenmiş bir şampiyonluk istiyeceğini?
                      Ne şikesi ? Ne diyorsunuz , ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun .

Yorum

• @Play maker

Aykut,3.olasılık daha yüksek..Oldu bittiye getirecekler sizin de şüpheniz vardı gibisinden..2-3 sonra kıyamet kopar gibime geliyor...Ancak Sadri Şener değil de Nevzat Şakar tutuklanırsa içimize giren saboteci Şakar oluyor o zaman yanlış mıyım?...Yönetimden kim diyordu Şakar'ı bu klübe almayın diye...
                        En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:45.
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• 14 Nisan´da yürürlüge giren Siddet yasasinda tesvik ile sikenin ayni cezaya tabi olmasi ise tam bir komedi!!!

Tesvik = Rüsvet
                          Sike =....satmak

bu ülkede bu iki kavram ayni tefeye konuyorsa...gerisini siz düsünün.

Belkide bu sorusturmadan haberdar olanlar, bu yasayi bu sekilde cikarmayi uygun görmüsler!

3 Temmuz´dan beri olan birsey var. O da Trabzonspor´un da bu isin icine cekilmek istenmesidir. Bunu da yapacaklar....yoksa bu adaletli oynanacak bu ligte karsimiza kim cikabilir???
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne şikesi ? Ne diyorsunuz , ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun .
                            Şikeye yeltendiyseniz diye başladım zaten cümleye(Şike ve Teşvik benim için aynı şey)

Ayrıca 4 tane üst Düzey sorumlumuz emniyette Okey oynamaya çağrılmadı herhalde?

Yorum

• İlk olarak write_for_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer bu gerçekse korkunç bir oyuna kurban ediliyoruz.. Bu yazıyı bizim büyüklerimize ulaştırmamız lazım.. bir şeyler yapmamız lazım.. Bu oyunu bozarsak biz bozarız..
                              Krdeşim yazıda bir tane cevapsız soru var mı ?? Bu yazıyı anonim diye ufak eklemelerle biryerlerde yayınlamalıyız ben futbolu ve siyaseti sıkı takip eden birisiyim varsa kafana takılan soru söyle tartışalım

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum
                                Bende ayni durumdayim.Kalktigimda Allah korusun baskan tutuklanmis v.s demelerinden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim