İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Alıntı:
Napoli tarafından yazılan
türk futbolu sınıfta kalmıştır. eve para getirdiği sürece, ailede bir fahişe olmasını önemsemeyen aile bireylerinden farkları yok. 3 maymunu oynuyorlar.
Müthiş bir özet.
evet müthiş bir benzetme bu gerilerde kalmasın"TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."
Yorum
-
-
Arkadaşlar 1 sorum olacak.
Fb Şampiyonlar ligi oynarken şike nedeniyle elenirse o zaman ne olacak.
TS un hakkı yenmiş olmuyormu, bu hata nasıl düzelir ? ayrıca Fb nin ayak bastı parası vb gelirleri yanına kar mı kalacak.
TFF işi iyice karıştırdı.
Aziz metriste TFF hala elimde belge yok diyor, bu nasıl TFF.
Yorum
-
Fener'i yenin, Gabriç'i verelim"
Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in, Ankaragücü'nde kiralık oynayan Drago Gabriç'in hakkındaki görüşmeleri nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.
13 Temmuz 2011 Çarşamba - 09:48
Radikal
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında önceki gün gözaltına alınan Trabzonspor Kulübü başkanı Sadri Şener, Savcı Mehmet Berk tarafından sorghulandıktan sonra 200 Bin TL kefalet ödemesi halinde serbest bırakılması için nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme kefalete gerek görmese de Şener'e yurt dışında çıkma yasağı koydu.
Başkan Sadri Şener daha sonra tutuksuz yargılanmak üzre serbest bırakıldı.
Radikal gazetesinin haberine göre Şener'i Ankaragücü'ne kiraladıkları Hırvat oyuncusu Drago Gabric hakkında yaptığı görüşmeler yaktı. Şener'in Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesinde Ankaragücü yöneticilerine maçı kazanmaları karşılığında Gabrici başkent ekibine ücretsiz transfer edebileceklerini söylediği iddia edildi.
TEŞEBBÜSTE KALMIŞ
Savcılık kaynaklarından elde edilen bilgiye göre Şener'in suçu teşebbüs aşamasında kaldı. Şener 'teşvik primi' için anlaşmaya vardı ancak buı hareketin teşebbüs aşamasında kaldığı yapılan sorguda ortaya çıktı. Bu durum ise TCK'ya yeni giren şike suçlaması cezasıbnın yarısı oranında ceza gerektiğinden kefaletle serbest bırakılması için Şener mahkemeye sevk edildi, sonra serbest kaldı.
Bordo mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener ve yönetici Temel Kazancıoğlu da serbest bırakıldı.
şimdi sporxte gördüm bu haberi eğer sadri başkan tutuksuz yargılanacaksa biz neyin yürüyüşünü yapacağız neye dayanarak bu haber doğruysa o tff başkanı feneri düşürdüğü gün bizi bekletmeden düşürür o zaman ne yapayım ben böyle futbolu ha bu iş kime yarar p..ç fatih terime godoş ertuğrula onlar şampiyon olsun diye iki tane zevzek yönetici yüzünden koca Trabzonum çöpe gidecek bazı arkaşlarda algılama problemi üst düzey ya arkadaş daha senin yönetiminin ne olduğu belili sevgili sadri bey o kadar badireden sonra ben çıktım temizim diyebiliyormu hayır bizim zorumuz fener de fener ha o düşenecek sende düşeceksin senin götünde 200 milyon borç var ve futbolcularının tamamı küme düşünce serbest kalacak bunun altından fener kalkarda biz nasıl kalkarız yalak gs yi yalak bursayı sayrederim onların başarılarına katkım olsun diyenlermi var anlamıyorum ki;?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk futbolu sınıfta kalmıştır. eve para getirdiği sürece, ailede bir fahişe olmasını önemsemeyen aile bireylerinden farkları yok. 3 maymunu oynuyorlar.

KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR
https://twitter.com/backhandwinner
Yorum
-
tazminat davası hakkımız sonuna kadar var.prosüdürü biraz daha uzun sadece.yoksa hiçbir kimse yada kurum idareye karşı dava açabilme hakkından yoksun bırakılamaz.bu hakkı yok etmeye dair çıkmış bir kanun varsa bile o kanun anayasa mahkemesi tarafından iptal edlmeye mahkumdur.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff'ye tazminat davası açılamıyor demişti geçen hukukçunun birisi yani güme gidecek bizim paralar
Yorum
-
Nevzat Şakar için dualarımızı eksik etmeyelim.İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika : Nevzat Şakar komada.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
-
şika falan derken lafmı atmaya çalışıyosun ne demek istiyosun,İlk olarak namık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat şakara acil şifalar .. Umarım en kısa zamanda iyileşir. Yaptığı girişimler doğru olsada olmasada sonuçta trabzonsporun hakkini korumak ve kolamak için yapmıştır. Bu kötü zamanda ona en iyi desteğimiz dualarla olur.
türkçe konuş da dilinden anlayalım.Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK
Yorum
-
var ama kapalıydı en son. Klose işi olmayınca..İlk olarak m.kubilay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Tuncay Bekiroğlunun Twitter adresi varmı ?Vurdu, gol olduuuu...
Yorum
-
Baskanimiz Nevzat Bey'i ziyarete gitmis mi?”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter İs Coming...]-Eddard Stark-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum