Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaziklar olsun dyioum sadece

Yorum

• Nevzat Şakar tutuklanacaktır kanımca.

sabahki pskilojimle şimdiki arasında çok fark var.

3 telefon konuşması deniliyor.

başkana birşey olmaz da nevzat şakar tutuklanır.

Yorum

• İlk olarak nahkog3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        SON DAKİKA: Genel Sekreterimiz Hasan Yener ve İdari menajerimiz Caner Çuvalcıoğlu ifade için Emniyete çağrıldı. (NTVspor

Hadi bakalım hayırlısı İnşallah bu süreci alnımızın akıyla atlatırız ... Eğer bir suçumuz varsa en ağır cezayı bize kessinler amaaaa alnımız ak ordan çıkarsak bunun hesabını çok ağır olur birçok kurum için ....

Yorum

• Bu arada Sadri Şener'in avukatı ntvspor muhabirlerine Mahmut Özgener'in gözaltına alındığını söylemiş

Yorum

• Herkesin suçlu olduğu ortamda hiç kimse suçlu sayılmaz!
            Tez Bu!
            Bu ortamı oluşturmaya çalışıyorlar.
            Bu sebeple Aziz elinden geleni yapmış her takımı bulaştırmış.
            Bir biz eksiktik bizi de ucundan bir şekilde bulaştırıyorlar.
            Kulüpler, tff ve siyaset bir şekilde nasıl vergi affı getiriyorlarsa bunu da hallederler.
            Nasıl Uefa kriterlerini es geçiyorlarsa bunu da geçerler.
            Gerekirse Avrupa işini yakarlar ama es geçerler.
            Burası Türkiye... Malesef...
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Bu forumu takip eden yaşı en büyüklerden sayılırım.30 yıllık taraftarlığım boyunca şu anki kadar stresli olmadım.Yanlız kabul edemediğim her ne şekilde olursa olsun bu olaylarla adımızın anılmasıdır.

Yorum

• her şeyi geçtim. fener nasıl küme düşmüyor. bizde düşelim umrumda değil. bu adalet mi lan. ne biçim bir ülkede yaşıyoruz . yazık lan bize

Yorum

• Bu nedir arkadaş Adliye yi gören komaya düşüyor..

Yorum

• Durun hele ya belki adamın heyecandan tansiyonu çıktı.
                    Kolay mı orda ifade vermek.
                    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Yemin ederim adamin günahini almak istemiyorum ama Nevzat Sakar'a acikcasi sezon boyunca hic güvenmedim. Bunuda itiraf edeyim.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• bakın buraya yazıyorum fb bu işin buraya varacagını biliyodu o yüzden olgun pekeri kullanarak bizizm yönetimdekileri aradı onlarda bu tongaya düştüler ve şuan yaşanan süreci yaşıyoruz...
                        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• neyse haftaya da sira bjk ye gelir..

son 20 sezonda alinan tüm sampiyonluklarin iptal edilmesi gerekir..
                          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            melıh gokcek te kadroya katıldı..
                            yüzyılın kadrosu oldu bu kadro biraz zor bulunur
                            Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                            Şenol GÜNEŞ

Yorum

• ben diyorum abi yapmışsalar eğer kim yapmışsa farketmez trabzonda nasıl yürüyecek bu adamlar insanın suratına tükürmezmi bizim insanımız,
                              Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• Simdi Trabzonspor Sike yapmis olursa ben Trabzonspordan ve türk futbolundan sogup nefret hissedigim zaman yanlis mi olur?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim