fenerbahceyi kurtrma operasyonu basladı....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
federasyon el birliğiyle bu işi kapatalım diyor. komik. boyle bir hareketten sonra 2011-2012 sezonunu kim izler. zaten bu şike olayları cıktıgından beri tatsızdım lige karşı. trabzon şampiyon olsa fener düşürülse bile tadı tuzu kalmamıştı şike olaylarından dolayı. şimdi birde tamam hiç bir şey olmamaış gibi devam edelim diyor. hemde bunun için medyadan açık açık yardım istiyor. el birliğiyle turk futbolunu katlettiler.Bitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
Evet üstelik yönetimden bağımsız biri. Özkan Sümer döneminden beri en az 10 senedir görev yapıyor...İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleidari menejer miydi o adam?
şike değilde indiregandi sezmeye başladım benTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
fazla reklam olmayalım sımdı kardess...İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakın, bu adama dikkat edin. Bu adam çok şey biliyor.
bir SEVDADIR trabzon.......
Yorum
-
süper kupada fener bjk mac yapacak. vay anasını sayın seyirciler. kupayı kaldıracak fener oturup sevinecekler falan. sonrada sizde izleyin işte bu ligi kupayı. boşverin kapatın bu mevzuyu hiç bir şey olmadı sayalım diyecekler. oh ne ala memleket.Bitsin Artik Bu Çile
Yorum
-
Olur mu kardes ne raklamı, bütün renkdaşlarımız senin gibi nüfuzu olan taraftarlarımızdan haber beklemekte.İlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefazla reklam olmayalım sımdı kardess...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum