Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene ligin şirazesi kaydı fener kendi çirkefliğini bize bulaştırdı ama bu trabzonspora olan sevgimizi değiştirmez. gerisi boş ama şu sadrinın suçunu merak ediyorum

Yorum

• fener okadar pislik bulaştırmışki bu lige anlaşılan 8-9 takımıda beraberinde götürecekti belkide bunu önlemek için aldılar bu kararı. ama ne olursa olsunn temizlik adalet istiyorsak kesiceksin o kolu
      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• hani savcı ile görüştükten sonra çok ciddi belgeler var mahkeme sonucunu beklemeden kararımızı vereceğiz demiştin ya ne oldu belgeleri kayıpmı ettin.federasyonun kendisi şikenin içinde zaten.onedenle karar vermiyorsunuz..

Yorum

• şu pislik ligi oynatacaklarya daha da bişey demiyorum...para için herşeyi yapar bu totoşlar..
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Bilecik'te 4.7 şiddetinde deprem
            11.07.2011 - 19:18 Bilecikte 4.7 şiddetinde, 5 km. derinlikte meydana gelen deprem, İstanbul'da da hissedildi.

Bana göre asıl deprem İstanbul'da oldu; Fenerasyonun beklenen açıklamaları Türk futbolunu derinden sarsmaya devam ediyor.

"Mahkeme kadıya mülk kalmaz" demiş atalarımız. Dün Şikebahçe'nin başında olanlar kendilerini dokunulmaz, büyüklüklerinin de tarif edilemez olduğunu sanıyorlardı. Yaptıkları haltlar bir bir ortaya dökülecek endişe etmeyin.

Trabzonspor'un ahını alan iflah olmuyor, insan kör olunca böyle saçmalıyor demek ki. Türk futbolunu sadece günahların takımı olarak görenlerden bir gün kurtulacağız, telaşları eski saltanatlarının yıkıldığını fark etmeleri.

Az sabır, hepsinin nasıl döküldüğünü birlikte göreceğiz.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adalet adalet dediniz aylardır. bu mudur adalet? bizde olsa adalet şovu yapardınız..

Yorum

• hukuk devletinin geldiği son nokta
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Nevzat Aydın: "TFF'nin kararı rezalet ötesi. Seneye FB tertemiz şampiyon olsa sonraki sene bu seneye istinaden küme mi düşüreceksin FB'yi?"
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Ben aktarıyorum istemiyorsanız aktarmam. Toplantıya katılan yöneticimizin söyledikleri önemlidir, doğrudur yanlıştır orasını ben bilmem. En son şunu söyledi, istenmiyorsa paylaşmam başka. Zorlamıyorum kimseyi.

"Arkadaşlar kulüpler birliği toplantısında TFF'nin böyle bir karar alacağı hakkında en ufak bir emare yoktu. Nasıl FB düşmesin deriz?"
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Türkiye çok tuhaf bir ülke..

İt izi kurt izine karışmış herşey toz duman..

Karanlıklar aydınlansın istiyoruz karanlıktan beslenenler buna izin vermiyorlar...

Adalet yerini bulmazsa insanların gönülleri yaralı kalır zedelenirse herkez kendi adaletini uygularki buda bölünmeyi ve beraberinde isyanı getirir..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• suanki tff bile bu ise bulasmis, tff ligin kaderini nasil tayin edecek merak ediyorum.
                        Bu is kökünden cözülmeli!

Yorum

• namussuz fenerasyon
                          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Yeni Türkiye heee ??? Nur topu gibi bir futbolumuz oldu.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Bu delil yok bahanesi belliydi zaten,1 haftadır medya sallayıp duruyordu yok tffye delil göndermediler diye.

Yorum

• 1- Bu ülkedeki spor ve spor adamlarının çoğunluğu kokuşmuştu.Bunu biliyorduk bize ispatladığınız için teşekkürler.

2- Bu ülkede başta futbol olmak üzere hiç bir spor karşılaşmasının bir anlamı kalmamıştır teşekkürler.

3- Bu karar çok güzel oldu. Hukukçu değilim ama bu karara imza atanlar bundan 2-3 yıl sonra şike sizin deyiminizle keşinleşince ve suçlular hüküm giyince ne yapacaklar acaba?

4- Gerçekten çok sevdiğim Trabzonspor zerre kadar bu işlerin içindeyse lütfen takımımı da küme düşürün. Sizin bahsettiğiniz marka değerine Trabzonspor hiç bir şey katamaz! Gerçi sizlerin değer yargıları var mı acaba? Bu karara imza atanlardan ve bu kararı yüzü kızarmadan okuyanlardan herşeyi talep edebilirsiniz!! (bu herşeyin içinde olmayan namusları, olmayan şerefleri, olmayan haysiyetleri vardır.) Hayatımda en önem verdiğim şey gerçekten şerefim ve namusumdur. Bu yazıları utanarak ve siz değerli renkdaşlarımdan binlerce kez özür dileyerek yazıyorum ancak bu karara imza atanların gidip karısını, kızını,anasını, bacısını talep ettiğiniz zaman altın tepsiyle size sunacaktır yeter ki işin ucunda menfaat,çıkar,korku,hile,haksız kazanç olsun. Bunları bana yazdırabildiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu karara imza atanlar bu yazdıklarımı okusalar kızmazlar merak etmeyin, acaba bu yazıyı yazan insandan ne alabiliriz de karşılığında yukarda bahsettiğim tepsiyle sunulacak olanlardan birini verebiliriz diye düşünürler.

5- Ve en son bu teşekkürüm gerçekten Büyük Onurlu Şerefli Namuslu TRABZONSPOR taraftarına, sizlerle aynı renkleri sevmekten sizlerle aynı şeylere sevinip, aynı şeylere üzülmekten o kadar mutluyum ki, siz bu coğrafyadaki en haysiyetli en onurlu insanlarsınız, hayatında hiç şampiyonluk görmemiş olsalar bile (buna bende dahilim) en ufak bir şüphe bulunursa takımımız hakkında, haktan hukuktan yana olup cezası neyse en ağır şekilde çekmeli diyebildiğiniz için sizleri çok seviyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim