Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hakkimizi aldik da kaldi geriye fbnin düsmesi... aklima geldikçe çildiriyorum....
    2 takimi üst ligde olursa "eyvah" diyen zihnet de en az bu kadar sinirlendiriyor beni... bu kafa yapisini anlamak mümkün degil...

Seneye de gelsin eskisehir manisa falan, yok mu arttiran,,, severiz biz sikecilerin kankalarini, gelsinler ekmeklerine yag sürsünler... aman bizim takimlar çikmasin aman aman !! olur mu öyle sey... pilotluk anlasmasi bozulurmus,,,, hay sizin pilotunuza daa anlasmaniza daaa... 1461 meselesi daha çok sinirlendirdi beni su an, ne zaman aklima gelse kafayi yiyorum,,, taraftar o zaman bölünüp hattâ birbirini yeseydi biraz, Sadri baskan cesâret edemezdi tink diye takimin çikma hakkini 7.ye vermeye... abartisiz diyorum 98% çikmasin dedi durdu,, ne diye, nasil bir kafayla, hangi agzina yandigimin iyimserligiyle,,, anlamak vallahi mümkün degil...

Sen hiçbir genci, hele yerlinin yerlisiyi, "pttde 7.-15. arasi takilin, kendinizi gösterin, Trabzonspor'a çikarsiniz" diyemezsin, dersen de bir taraflariyla gürlerler....

Az da olsa birkaç yetenegimiz çikti degil mi, hangisi pttde kendini gösterdi de çikti ? ha ? duymadim ??
    Ilginçtir ki, ben de sasiriyorum, alt yapidan baskisiz ortamdan daha çok yetenek çikti, ptt o kadar berbat ki oradan bir nâne çikmiyor çikanlari da gördük hepsi fos çikti hepsi.. en iyisi YusufErdo =)))
    Ulan vallahi bu konuda alayiniz vizyonsuzdunuz bee,,, aklima geliyor yorumlar tartismalar,, kusasim var.... utaniyorum resmen.... ne saçma sapan ne rezil ne gerçeklikten uzak yorumlar vardi yaa... ooff of offf....
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 17:43.
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu takım bu karardan sonra ligden cekilmelidir!!

SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Eğer böyle bir şey yapacak olsaydık bunu 8 sene önce yapmamız gerekirdi.
      Ayrıca bunu yapmamız halinde hepsi sevinir.
      Zaten Türk futbolu battığı kadar battı.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• Kim ne derse desin..

Trabzonspor şikeye boyun eğerek taraftarına ihanet etmistir..

Kimi bu ihaneti kaldırabilir..

Ben şahsen kaldıramam..

Heee bu saatten sonra kuru gürüldü bizim kücümsedigimiz ama adamlarda kiloooo ile olan Fener ile yalancıktan husumete gerek yok..

Fener ile kankilik başlayabilir..

Gurur yok nasil olsa..

Unutalım Herseyi

Hem alıstık .2011 den beri en az 3 sezon hakemler bizi alıstırdı..

Yazık cok yazık..

Ilk fırsatta dilekcemi verip bu klubü bırakacagim.

SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Belli ki olmayacagini bile bile basvuru yapilmis yazik.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sondan bır oncekı twıt olayın ozetı ..ceza vermek ıstemedıler kendılerıncede bunu bır cerceveye dayandırmaya calıstırdılar ama bunun ne hukuken ne mantıken bır karsılıgı yok fıfanın yerel fedarasyona yaptırım gucu var mı var neden uygulamıyor o zaman tff ceza vermısmıs ne cezası verdı bız mı gormedık 3 4 5 mac men cezalarımı futboldan bu mudur yapılan emek hırsızlıgının karsılıgı zaten tff nın adaletlı oldugunu dusunseydık sızde ısımız neydı pekı cas fıfanın hukuksuz kararını neye dayanarak aklıyor bız fıfanın yetkısı var bakmadı sen bakmasını sagla dedık onlara onlar yok taraf degılsınız yok tff ceza vermıs falan fılan zırvalıyorlar bunların fıfa dısıplın talımatnamesınden haberlerı mı yok var eee ozaman daha ne bunları ıfm ye gıttınmı teker teker koyacaksın mahkemenın onune ozaman gorecekler ne yın ne oldugunu zaten ordan baskada caremız yok son umut orası kaldı ısvıcre gıbı bır ulkenın mahkemesıde bu şikecılr ıcın hak hukuk tanımazlık yaparlar mı sanmıyorum buyuk elestırı alırlar kendı ulkelerınde ve prestıj kaybı yasarlar fıfa zaten poka batmıs bır kurum bellı ama mahkeme kendı hukuk ısleyısınden kıytırık şikebahce ve turk lıgı ıcın odun vermez sanmıyorum..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bu bile bile falan diyoruz ya,,, bir yandan evet diyorum ki hiçbir sey degismezdi nasil basvursak basvuralim... ama bu karar sonrasi böyle yorumlarin olmasi da az çok belli miydi ne, çünkü o ayrilan/istifâ eden avukatlarin biri o tarzda tivit atmamis miydi 2-3 ay önce ??

Hattâ meshur "Duyumcu_" tivit sayfasi da buna benzer seyler yazmisti sanki.... valla bilemiyorumm,,, ama kandirildik mi ne

Yorum

• rüsvet falan olmasaydi,,, ahan da karar bu olurdu

2545 madde 5755865 fikraya göre,, bâzi özel durumlarda cas devreye girebilir blablabla..... bu basvuruda bu maddenin devreye girmesinden dolayi;
                  karar
                  Trabzonspor'un talebinin kabul edilmesine.....

bakkaabalaajbajabj

açik ve net

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Belli ki olmayacagini bile bile basvuru yapilmis yazik.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                    neyın olmayacagını bıle bıle bu bır sınsıle ve bu surecler gecılmeden ıfm ye basvuru yapamıyorsun fıfa olayı ıncelemedıkı haksızmıyız degılmıyız karar versın ben karısmam dedı karısma yetkısı oldugu halde bızde bunu casa tasıdık onlarda fıfa karısmayabılır su su cercevede haklılar trabzonspor olayın tarafı degıl dedı mantıksız bır sekılde fıfa dısıplın kurulu olayı ıncelemek zorunda kalsa mevzuat geregı ceza verecektı kendı talımatnamelerı uyarınca onlar bunu bıldıklerı ıcın kafadan topa gırmedıler gırmelerı gerekırken olay bu surecı yasamadan boyle olacagını bılemezdık ..fıfa zaten şikecıler dusurulsun kararı aldıgı anda o kupanın onunde hıcbır engel kalmayacaktı o kadar uzun boylu degıl bu ıs kamuoyu baskısı denen bırsey var kı şikebahcelıler harıc butun turkıye yanımızda olurdu..

Yorum

• Sefer'e kupa konusunda baştan sona katılıyorum, işin sonunda kupa alınmadıktan sonra hiçbir anlamı olmaz.

Ama geçmişte yazdığım şu mesajın da hâlâ arkasındayım. Cas ve Fifa kurnazlık yapıp işi kupanın el değiştirmemesi üzerinden kestirip atıyorsa biz de ilk iş olarak kupanın fener'den alınmasını sağlamalıyız. Ondan sonrası bizde.

İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tff yani siyasi güç
                      fener düşürülüp
                      kupası alındıktan sonra
                      Trabzon'a kupa yok diyemez
                      buna cesaret edemezler

şimdiye kadar hep olay kapansın
                      kimse zarar görmesin algısıyla yürütüldü
                      ama FİFA yaptırım uyguladıktan sonra
                      iş kupa vermemeye varırsa
                      bu tamamen Trabzon'u düşman bellemek olur
                      buna dediğim gibi kimse cesaret edemez

paşa paşa kendileri verecek

Tabii şunu da ekleyeyim şahsen başvurumuzun sadece kupanın el değiştirmesine dayandığını düşünmüyorum. Bu kadar basite indirgememiştir bizimkiler.

Fifa ve Cas sözde hukuki özünde rüşvet barındıran bu kararlar ile önümüzü tıkadılar sanki, bunca yıllık mücadeleyi uzuc bi "taraf değilsiniz" ibaresiyle bitirdiler. Ne yazsak boş.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sefer'e kupa konusunda baştan sona katılıyorum, işin sonunda kupa alınmadıktan sonra hiçbir anlamı olmaz.

Ama geçmişte yazdığım şu mesajın da hâlâ arkasındayım. Cas ve Fifa kurnazlık yapıp işi kupanın el değiştirmemesi üzerinden kestirip atıyorsa biz de ilk iş olarak kupanın fener'den alınmasını sağlamalıyız. Ondan sonrası bizde.

Tabii şunu da ekleyeyim şahsen başvurumuzun sadece kupanın el değiştirmesine dayandığını düşünmüyorum. Bu kadar basite indirgememiştir bizimkiler.

Fifa ve Cas sözde hukuki özünde rüşvet barındıran bu kararlar ile önümüzü tıkadılar sanki, bunca yıllık mücadeleyi uzuc bi "taraf değilsiniz" ibaresiyle bitirdiler. Ne yazsak boş.
                        aynısını dusunuyorum bende..
                        avukatların ızledıgı yol yontem bence su kı mantık cercevesınde de haksız sayılmazlar fıfa talımatname geregı takımlara kısılere fedarasyonlara ceza verebılır ama kupa konusunun bırıncıden alınıp ıkıncıye verılmesının uygulanıp uygulanmamasına karar durumu yoruma acık bırakıldıgı ve bu durumda muhtemelen karısmam ben kupa ısıne dıyecegı ıcın once şikecılere cezalar uygulansın sonra nasıl olsa kamuoyu baskısıyla tff kupayı bana vermek zorunda kalacaktır dıye dusunmus olabılırler, bu kanıya nerden vardım dersenız (sadece kupayı ıstemeden sıkecılerın ve tff nınde ceza alması gerektıgı yonunde basvurumuz)hakan orhan bu yonde tff konusunda da ıtırazımız oldu dıyor defalarca hemde 2011 den bu yana dıyor sıkecıler dustugu anda da kupanın onunde engel kalmazdı onlar dısında butun kamuoyu bızım yanımızda olcaktı bu konuda..

Yorum

• [MENTION=51294]castillo61[/MENTION]

Tamam o yazinda da haksiz sayilmazsin,, ama Trabzonspor sirf kupasi için basvursa bile bunda bir yanlislik yok, belirtmek istedigim o... ana mesele de o

Hayir yâni tekrar sorayim, 2011 hakkimiz nedir, kupamiz mi, yoksa sikecilerin düsürülmesi mi ?

Kupa arkadas, çok net, yâni ünvan, sampiyonluk ünvânimiz...
                          Yoksa teneke parçasi degil yâni mesele,,, hattâ hakkimiz = sevincimiz, o da çalindi... sikeciler düsse ve kupa verilmese bize :
                          ne sevincin vaar, ne de kupan... gomisim öyle cezâya

Yorum

• Haaa denirse kiii,, kupayi almanin en kisa yolu bizce efendim hmm fbnin düsürülmesi,, öyle de basvurduk..
                            Sonuç ? tirt

O zaman ? rüsvet var, 100% (ve baska birçok seyler)

Yorum

• Başlangıçta Blatter'i Platini'yi görevinden uzaklaştıran, görevinden el çektiren Avrupa'nın elit yargıçları değil bizzat Avrupa basınıdır, ta kendisidir..Manşetlerin yarattığı sükse ile bir anda kamuoyunda küçük düşürüldüler ve arkasından soruşturmalar geldi..

En başından beri yazıyorum biz bu davada hukuki mücadelenin haricinde Avrupa basınını kullanamadığımız için istediğimiz neticeyi alamıyoruz..

Fransız İngiliz İtalyan ve İsviçre basınını bu davaya müdahil edebilseydik şimdiye dek çoktan sonuç almıştık..Yanlış hatırlamıyorsam.The Guardian ya da The Independent gazetelerinde Infantino'nun şikeyi sümen altı ettiğine dair bir haber manşetlere taşınmış epey bir infial olmuştu...Bu davada mücadele ederken işin basın kısmı hep eksik ve yetersiz kaldı...

Kulüp olarak Lequipe Guardian Corriere dello sport Tutto Sport Marca gibi envai çeşit gazete muhabirleriyle iletişim halinde olmamız, gerekirse para bastırarak haber yaptırmamız gerekiyordu..

Kısacası şike davasında yalnız kalmış bir kulübüz..Bu dava rezil Türk basınında bile zerre kadar haber yapılmıyor süreç takip edilmiyor...Şike davasındaki bizi bekleyen en büyük tehlike davanın "soğutulup" unutturulup rafa kaldırılmasıydı..Ne yazık ki sonuç o yöne doğru kayıyor..

Sözün özü...Avrupalı sportif yargıçlar bile davayı unutun noktasına gelmişse ve biz Avrupa basınını kullanamamışsak bu mücadeleyi kaybetmiş oluyoruz olacağız..
                              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Arkadaşlar twitterda instagramda falan #matchfixingislegalinturkey gibi bir hashtag ile dünyada gündem yaratsak, şike tapelerini paylaşsak bu tag ile, bende tapeler var.
                                Bir gündem yaratamaz mıyız? Sosyal medyadaki tüm büyük Trabzonspor hesapları paylaşımı yaysa, zaten cinconlusu, Beşiktaşlısı, Bursalısı da destek verir. Siz ne dersiniz?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X