şike sabıt ama şikebahcenın yaptıgı şike karsısında ne yonetıcılerıne nede takımına ceza verecek kurum yok dunyada bu mudur yanı şike var ama bız bıle taraf degılız demek kı şikenın tarafı ve magdur olanı yok kendılerıne karsı yaptı şikecıler şikeyı ve yine kendılerı magdur oldu ben cas kararından bunu anlıyorum yanlısmıyım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bizim basvuruda galiba sorun var, avukatlari elestiren var yonetimi elestiren var kaos hakim şu an ama merak ettigim bir durum var.
Biz Cas'a gidip kupayi bize verin mi dedik, yoksa Tff kisi ve kuruma ceza vermedi, geregini yapin mi dedik ? Kupa istediysek reddetmeleri normal ama Tff yi sikayet ettiysek, kendi kararlari da ortadayken niye reddedip kestirip attilar ?
Kaostan bunaldim ama kafalar cok karisik."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Yeni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaraladığın kısımları zaten kararın gerekçesi olarak yazmadım. Kararın gerekçesi ve benim karar ile ilgili görüşün üst parargrafta, bunlar benim şahsi düşüncelerim.
Bu düşünceler neden oluştu anlatayım. Öncelikle anladığım kadarıyla seninle benim adalet anlaşımız farklı, (önceki mesajında yemişim cezasını benim kupam ilgilendirir söyleminden çıkarıyorum bunu) aslolan suçlunun suçunun sabit olmasıdır. Zararların tazmini başka bir konudur. Biz Trabzonspor yönetimi olarak suçluyu aklayıp zararımızın tazminine çalıştık. İlk soruşturma sürecinde Sayın başkanımız televizyona çıkıp bende ceza almalarını istemem ceza alacak bir suç yok ama bize kupamızı verin dedi. Yetmedi suçluyu aklamak için, bu işi açıkça yapacağını beyan eden ve talimatla aday olan Yıldırım Demirören' e oy verdik. Üstelik seçimden bir ay önce 58. madde değişikliğinin reddi ile Genel Kurul çoğunluğunun tarafımızda olduğunu bildiğimiz halde, farklı saiklelerle olabilir ama ne İbrahim Yazıcı ne de Ünal Aysal duruşu göstermedik o seçimlerde. Yetmedi bir ay önce genel kurul tarafından reddedilen değişiklik hooop bir andan Yönetim Kurulu tarafından yapıldı kimsenin sesi çıkmadı yine. Ayrıca mükemmel bir etik kurulu raporu değişikliği ile, Bu arada olaya siyasiler dahil oldu, kurumla şahısları ayırın diye, yetmedi siyasiler daha sonra 1 yıl önce geçen kanunu değiştirdi. O da yetmedi Yargıtay Kararının kesinleşmesinden sonra kanunu düzenleme ile adamları beraat ettirdi. Peki Trabzonsporluluğu kimseye bırakmayan Trabzon şehri ne yaptı koca bir hiç diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü en kötüsünü yaptı tüm bunları destekledi. Daha uzun uzun yazmak isterdim ama maalesef şimdi yazamıyorum. Son söz olarak sen seni öpeni aklarsan öpüldüğünle kalırsın. Tam olarak bizim kaldığımız gibi.
Simdi, anlayisimiz farkli, çünkü benim düsüncem sudur ve örnegini daha önce de vermisimdir : bir araban ya da telefonunu çaldi hirsiz, benim derdim malimi geri almaktir, hirsizin cezâ yemesi sonra gelir,, cezâ yeyip de mali saklarsa ne anladim ondan, bana ne yâni, arabam gitmis, herifin hapis yatmasi bana degil baskalarina sonrakilere yarar belki, e ee ? baskalarin yarayacak diye onu bunu mu fedâ edeyim ?
Haa bu örnek maddi seyler için, ya da daha dogrusu maddi degil de hani malzeme/ürün, dokunulacak bir seyse, para vesâire... af edersin tecâvüz falan gibi seylerin örnegi farkli...
Ama bizim mesele ne ? kupa, yaninda maddî mâneci seyler de var o ayri, ama asil mesele sampiyonluk kupasi, o kupada da bir ünvan var sonuçta... o ünvan da kupayi almaktan geçiyor...
Ben taaaa en basindan beri yaziyorum
Bize kupayi vermeden, veya en azindan fbden kupayi almadiktan sonra fbyi -61.lige düsürmeleri benim umrumda bile olmaz gibeyim öyle cezâyi derim...
Ki o daha da saçma olurdu, çünkü cezâ verdin ama niye ? diye sorarlar adama, o zaman kupayi niye vermiyorsun sâhibine derler ? gerçi su an da denebilir bu çünkü sampiyonlar ligine falan almadilar herifleri.. ama neyse
Dolayisiyla bu yazdigim durum bile su anki durumdan daha mantiksiz, çünkü simdiki karâri zorlarsan sey diyebilirsin misal biz tarafiz çünkü bize karsi oynayan rakiplere prim verildi su bu yapildi bizim kazanmamamiz için,, o zaman derler ki niye sâdece fb ile ilgileniyorsunuz da dosyalarinizda savunmalarinizda eskisehir sivas gibi takimlarin adi geçmiyor, casa niye bunlarin adini da vermediniz ?? ((verdiysek sorun yok, geri aliyorum lafimi))
Haa diyeceksin ki, biz fbye cezâ vermelerini adâletin saglanmasini isteseydik buna zorlasaydik, kendimizi çok fazla karistirmadan isin içine, o zaman daha iyi olurdu daha iyi sonuç alabilirdik öyle mi ?? bence yalanin önde gideni.... bir sampiyonluk kupasini vermeyenler, gidip de yok cezâ ile alt lige düsürme ile bilmem neyle hayattâ ugrasmazlardik, hayal âleminden çikalim, ve bizim yanlis basvurudan dolayi red yedigimize de inanmayalim...
Öyle ise bile, öyle kurgulandigi için öyle odu... yâni ya bunlar saglam rüsvet yedi ve biz bu kadarini beklemedigimiz için neye ugradigimizi sasirdik,, ya da bizimkiler bastan sonra 8 seneden beri hainlik yapti... ortasi yok
Ama vurgulamak istedigim, söyle böyle basvursaydik sonuç farkli olurdu düsüncesi safsatadan ibâret
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHukuki platformda da suya sabuna dokunmadan yıkanmaya çalıştıysak bir sonuç alamayacağımız belliydi zaten. Bunu yapmak açık şekilde bu davaya da ihanettir.
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim daha stadında şike pankartı açtırtmıyorlar açtığında dört koldan seferberlik ilan ediyorlar sen Avrupa'da karoagrafiden bahsediyorsun.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim basvuruda galiba sorun var, avukatlari elestiren var yonetimi elestiren var kaos hakim şu an ama merak ettigim bir durum var.
Biz Cas'a gidip kupayi bize verin mi dedik, yoksa Tff kisi ve kuruma ceza vermedi, geregini yapin mi dedik ? Kupa istediysek reddetmeleri normal ama Tff yi sikayet ettiysek, kendi kararlari da ortadayken niye reddedip kestirip attilar ?
Kaostan bunaldim ama kafalar cok karisik.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım bu karardan sonra ligden cekilmelidir!!
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak şikeyekarşı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 sene önce yapacaktık onu hocam
ne demek istedigimi anladın kardesim
biz insanlar gururumuz icin yasariz.38 senedir istanbullarda maca gitmeden uzaktan sevdigimiz bu takımında biraz gururu olmalı
Kanıma dokunuyor
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma vurgulamak istedigim, söyle böyle basvursaydik sonuç farkli olurdu düsüncesi safsatadan ibâret
Demeye çalıştığım şey şu; Burda senin benim üzüldüğüm kadar ne bu şehrin insanının ekseriyeti ne de eski/yeni yöneticiler üzülmüyorlar. Daha biz camia olarak gereğini yapmamışız elalem yapsa ne yapmasa ne!!!
Bunca aklama faaliyetinin gün ışığında herkesin gözü önünde yapılması, arlanmadan ve hicap duyulmadan devam edilmesi ve benim aidiyet hissettiğim camianında buna sessiz kalması şuanda boğazımda düğümlenen şeyin adı.
Yorum
-
İlk olarak şenol.08.borçkalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takım bu karardan sonra ligden cekilmelidir!!
SM-J810F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen gıt bır cınayet ısle adamı öldür malınıda gaspet ondan sonra sana mahkeme lıght bır ceza versın yat cık sonra ben cezamı cektım gasp ettıgım mal benımdır de sefa sür öldurdugun adamın cocukları gasp ettıgın mallarını gerı ıstedıklerınde mahkemeye basvursunlar mahkemede ölen ölmüş sen taraf degılsın kı mal senın degıldı tarafda degılsın magdurda desın bunu haklı bulsun olayı bıze uyarlayın tam da budur hıcbır mantıkı acıklaması yoktur ıfm bunu gormezden gelemez ,verılen kararda olayın özunden uzaklasılması hıcbır sebeple haklı gorulumez..
Diyelim ki arabani parani falan çaldilar
Hirsiz belli, bulundu
Sana soruyorlar çünkü maalesef bu seçenekler var :
1- mallar onda kalacak, 10 yil (ya da ne kadarsa) hapis yatacak
2- hapse girmeyecek, cezâ almayacak,, araban ve paran sana geri verilecek
Hangisini kabul edersin ??
Ben net 2-yi kabul ederim
Yalandan yere 1-i kabul ediyorum demesin kimse
Neymis kupamizi degil de adâleti isteyecektik, ulan zâten kupamizi istemek adâletin ta kendisi
gomisim ben fbnin alt lige düsmesine yaa,, zâten kupayi bize verseler, kendileriyle karsilasmayi çok daha fazla isterim, 61 sene boyunca koyar koyar geçeriz heriflere....
haa biz dik durduk var kaç kere stadlarda düsürün ulan sike yapani diye bagirdik, burada hiçbir sorun yok, ama eyleme gerçek icraate gelince o tavri gösterip göstermememiz çok da önemli degil...
Ve kupayi almak daha büyük bir mesajdir
Diyelim ki katakulliyle sampiyonsun, alt lige düsürülüyosun ama kupan sende
diger taraftan da sampiyonsun katakulliyle, kupani aliyorlar, ama ligden atilmiyorsun
Bence bir sezonun taçlandirilmasi kupa olduguna göre, 2.si daha travmatik,,, lig düsmek nedir, maddî sorunlarda düsürülen bir sürü takim var, çikarsin geri... kupa gitti mi kupa geri gelmiyor, lig çikma gibi degil
Onun için, düsür fbyi falan bommbboooss muhabbetti en basindan beri, ben bunu da yillardir yaziyorum isteyen aratir bakar görür...
Hayir bir de, çok normak bir durum olmasina ragmen kupayi bile vermeyenler, yurt içi ve yurt disi karar vericiler,,, fb gibi o kadar fazla taraftari olan takimi bir de alt lige mi düsüreceklerdi,, kafayi mi yediniz ???
alt lige diyorum da, çogunuz alt liglerrrree diye yazip çiziyordu,,, yok sey anasini satayim amatöre düsürecekleri,, tövbe tövbeee ,,,, gerçeklikten uzak bombos iyimserlik....
1461 konusunda da ayni, yok pttde kalsin, yok hem düsmesin hem çikmasin, 7-15. arasi dursun,,, bommbbooss ve Türkiye'de gerçekçiligi olmayan saçma sapan bir düsünce,,, o zamanlar burada belk de tek direnen bendim, çiksin dedim, gidip de sikeci manisa eskisehir olacagina 2 hattâ 3 4 5 takimimiz olsun ligde dedim ne olacak dedim,,, yok olmaz, gerek yokmus, pilotluk bozulursa skinti olurmus,, alin size sonuç, 1461 amatörde...
Hekimoglu da pttden yukarisini istemiyor, pttden Trabzonspor'a topçu yetistirecegini saniyor,,, bunamis bunlar, ayni hatâyi tekrarlamak istiyorlar, çiksinlar bakalim pttye de düsünceleri degismezse 3-5 sene geçmeden 3.lige dogru inis yapmazlarsa bir sey bilmiyorum, sonu 61 gibi olur
ptt liginde Trabzonspor'a topçu yetistireceklermis, heee bokTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim basvuruda galiba sorun var, avukatlari elestiren var yonetimi elestiren var kaos hakim şu an ama merak ettigim bir durum var.
Kaostan bunaldim ama kafalar cok karisik.
2011'de hak ettigimiz nedir ??
Sampiyonluk kupamiz mi
sikebahçe pustunun alt lige düsürülmesi mi
Bu kadar basit
gomisim fbnin cezâlandirilmasina yaa
simdi cezâlandirilmalarini isterim tabi ki, hattâ hiçbir sey istemem sâdece kupayi alsinlar onlardan, baska hiçbir sey istemem, gerisi hikâye ve iyimserligin zirve noktasindan baska biçbir moookkk degil
"fbyo komo dosoron"
hassie lan ordan,,, bekle düsürürler he... pegimda târihten silup kapaturler olari,,, pok
Millet birbirine polyanna molyanna deyip duruyor, oysa herkes ayni istisnâlar hâriç, istisnâlarin biri de benim, bu konuda mütevâzi olamayacagim
bu memleket, bu devlet, ya da bu iktidar,, fbnin kiçindan düsen moku bile düsürmez ele alir aman düsmesin der...
alt liglere düsürecekmis,,, he he düsürecek he "o zaman ben haman simdi tüsürüyorum feneri mg, keliyorum" diyecekler hattâ he
Devlet batar, 3 cücüs batmaz... kendi batar, bunlari kurtarir.... böyle berbat bir durum söz konusu
Devletimiz umarim bir gün bu zihniyetten uzaklasir, gerekirse bizim de düsmemize mâni olmaz, yeter ki su 3 cücüsler için yaptigi kiyaklari sona erdirsin,,, vallahi yeter billahi yeter
Bize verilen 3 kurus için, 2 sponsporluk için, 1 transfer için ; iktidarlari (herkimse) yalayanlar da azicik düsünsün ve utansin lan bundan sonra... bizi 10 sene üst üste sampiyon yapsalar, vallahi de billahi de anca kapatirlar borçlarini, 3 hiyarlara bu kadar kiyagin karsiligi ancak bu olur... yalansa yalan desin çiksin yazsin birisi, haydi bakalim... yavsakliga gerek yokEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 17:24.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
"Kupa 1. takımdan alınsa bile 2. takıma verilmez" gibi bir şeyi önceki davalarda da hatırlıyorum. Sanırım FIFA demişti bunu. Bizim bir isteğimizi tamamen tıkayan bir şey bu. Böyle bir şey mümkün değilse bu taleple gitmenin anlamı yok. Sırf camiada 'davanın peşine sonuna kadar gidin' baskısı var diye olması mümkün olmayan şeyi denemek mantıklı değil.
Bu konuda bilgim yok sadece gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum yanlış yorum da yapıyor olabilirim ama bence hukukçularımız büyük bir soru işareti. Camia içindeki ilişkiler sebebiyle hiç bir zaman sorgulanmadılar. Bu süreçte şehrin her zerresi, yönetiminden, taraftarına herkes sorgulandıysa bu işin en kritik konumunda olanların da sorgulanması gerekir. Evet herkes bir emek veriyor ama ben 'şöyle bir stratejik aksiyon aldık ve olay lehimizde gelişti' gibi bir şey hatırlamıyorum. Lehimizde gelişen olaylar bizim başvurularımızdan bağımsız UEFA'nın kendi açtığı soruşturmalar ve fb'nin CAS'a ve İsviçre Federal Mahkemesine yaptığı itiraz sonucu olanlar. Şahsen tüm bunları göz önüne aldığımda bu sorgusuz kahramanlaştırmanın karşılığını göremiyorum.
En ufak sorgulamada "Trabzon şehri %70 verdi", "Ankara'ya yürüyüş yapmadınız" denildi. E madem olayın sonuçlanması bu eylemlere indirgeniyor o zaman hukukçularımıza da ihtiyaç yok.
Bence mevcut gerçekler üzerinden hem taraftar kendini buna göre hazırlamalı hem de kulüp buna göre kendi yararına adımlar atmalı. Olması mümkün olmayan şeyler üzerine denemeler yapmanın faydasını göremiyorum. Şahsen benim bu konudaki son umudum FIFA'ydı. Oradan sonra kupanın gelmesiyle ilgili hiç bir beklentim kalmadı. A'dan dolayı veya B'den dolayı. Ortada isteklerimizin bir bölümünü kazanamadığımız bir durum var ve bu değişmeyecek. Belkide farklı adımlar atsaydık farklı senaryolar gelişecekti ama geldiğimiz durum bu. Belki çoğunluğu bizim yanlışımız belki değil. Sonuç olarak iş çıkmaza girdi. İçimize gömüp bu saatten sonra ne kazanabilirize bakmak lazım. Bunun da tanımı çok geniş. He eğer diyorsanız da bizi daha şampiyon yapmazlar o zaman kapatalım kulübü.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu örnek çok dogru,, ama ölüm falan var isin içinde, dolayisiyla farkli...
Diyelim ki arabani parani falan çaldilar
Hirsiz belli, bulundu
Sana soruyorlar çünkü maalesef bu seçenekler var :
1- mallar onda kalacak, 10 yil (ya da ne kadarsa) hapis yatacak
2- hapse girmeyecek, cezâ almayacak,, araban ve paran sana geri verilecek
Hangisini kabul edersin ??
Ben net 2-yi kabul ederim
Yalandan yere 1-i kabul ediyorum demesin kimse
Neymis kupamizi degil de adâleti isteyecektik, ulan zâten kupamizi istemek adâletin ta kendisi
gomisim ben fbnin alt lige düsmesine yaa,, zâten kupayi bize verseler, kendileriyle karsilasmayi çok daha fazla isterim, 61 sene boyunca koyar koyar geçeriz heriflere....
haa biz dik durduk var kaç kere stadlarda düsürün ulan sike yapani diye bagirdik, burada hiçbir sorun yok, ama eyleme gerçek icraate gelince o tavri gösterip göstermememiz çok da önemli degil...
Ve kupayi almak daha büyük bir mesajdir
Diyelim ki katakulliyle sampiyonsun, alt lige düsürülüyosun ama kupan sende
diger taraftan da sampiyonsun katakulliyle, kupani aliyorlar, ama ligden atilmiyorsun
Bence bir sezonun taçlandirilmasi kupa olduguna göre, 2.si daha travmatik,,, lig düsmek nedir, maddî sorunlarda düsürülen bir sürü takim var, çikarsin geri... kupa gitti mi kupa geri gelmiyor, lig çikma gibi degil
Onun için, düsür fbyi falan bommbboooss muhabbetti en basindan beri, ben bunu da yillardir yaziyorum isteyen aratir bakar görür...
Hayir bir de, çok normak bir durum olmasina ragmen kupayi bile vermeyenler, yurt içi ve yurt disi karar vericiler,,, fb gibi o kadar fazla taraftari olan takimi bir de alt lige mi düsüreceklerdi,, kafayi mi yediniz ???
alt lige diyorum da, çogunuz alt liglerrrree diye yazip çiziyordu,,, yok sey anasini satayim amatöre düsürecekleri,, tövbe tövbeee ,,,, gerçeklikten uzak bombos iyimserlik....
1461 konusunda da ayni, yok pttde kalsin, yok hem düsmesin hem çikmasin, 7-15. arasi dursun,,, bommbbooss ve Türkiye'de gerçekçiligi olmayan saçma sapan bir düsünce,,, o zamanlar burada belk de tek direnen bendim, çiksin dedim, gidip de sikeci manisa eskisehir olacagina 2 hattâ 3 4 5 takimimiz olsun ligde dedim ne olacak dedim,,, yok olmaz, gerek yokmus, pilotluk bozulursa skinti olurmus,, alin size sonuç, 1461 amatörde...
Hekimoglu da pttden yukarisini istemiyor, pttden Trabzonspor'a topçu yetistirecegini saniyor,,, bunamis bunlar, ayni hatâyi tekrarlamak istiyorlar, çiksinlar bakalim pttye de düsünceleri degismezse 3-5 sene geçmeden 3.lige dogru inis yapmazlarsa bir sey bilmiyorum, sonu 61 gibi olur
ptt liginde Trabzonspor'a topçu yetistireceklermis, heee bok1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Evrensel bir kuralla karşı karşıyayız;
HAK VERİLMEZ ALINIR.
Şehir bunu hiç bilmedi,bilmek istemedi.
Bu karara üzülen gene biz forumdaşlar olduk.YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefer soyle bırseyde var sen 1 ı kabul etmezsın eyvallahda bu sefer aynı adamın serbest kaldıgında yıne gelıp arabanı calmayacagı ve bu sefer bulunacagı ne malum bırde boyle dusun sen olmasanda bır yakınınkını calar ve dahası nasılsa yakalansamda malını gerı verdım mı serbestım ozaman yakalanmazsam kralım mantıgını guder aynı seyı herzamn yapar onemlı olan her ıkı yazdıgını bırden saglayabılmektı bız bırını bıle basaramadık su ana kadar o ayrı bu ıs futbolun temızlenmesı ıcın bır fırsattı yoksa her sene aynı terane ne yanı gecen sene onumuzu kesmedıler mı sampıyonlukta şikebahce degıldıde bu sefer gayseydı ısımler degısıyor kader degısmıyor saha ıcınde alanı sekılde kafadakı 3 takımla oynadıgımız 3 macda da dograndık onlardan sadece 1 nı alsak yıne sampıyonduk sen bana malımı ver gerısıne ben karısmam dedıgın surece bu dongu boyle devam eder ama ceza aldırırsan bır daha baskası cesaret edemez malını calmaya en azından boyle alanen gozunun ıcıne sok soka..
Bir de diger taraftan düsün
Elindeki mal, çok degerli, hattâ yillarca çalistin biriktirdin onun için,,, bu mali kaybetmek sana koymaz mi ? çalindigi an zerre aklina gelmez sonrasi monrasi,, malini aramak için dolanirsin 4 tarafa...
Tekrar yazayim
2010-2011'de hakkimiz nedir ?
Sampiyonluk kupasi mi ?
sikecilerin alt lige falan düsmesi mi ??
Ayrica bu meselenin bu kadar sürmesi, "büyütülmesi" , uzamasi falan... uzun süredir sampiyon olmayisimizla çok net baglantili,, dogru ya da yanlis, ama maalesef böyle ve bu çok dogal bir sey, bunda ayiplanacak bir sey yok, insanogluyuz sonuçta...
Dolayisiyla, bizim çalinan sevincimiz, gururumuz, onurumuzdu...
Hey gidi neyse çok daha da yazarim ama biraz küfürlü bitirmek istiyorum simdilik, editlenebilir de cezâ da verilebilir önemli degil
Sampiyonluk sevincim çalindiktan sonra var ya götünden amindan sikeyim fbye verilen alt lige düsme cezâsini... net
"Ödülüm nerde lan" derim, ona bakarim ben
(3 ay önce bile düsüyorlardi, ve hepsini geçtim son haftalardaki maçlarda bile kollandilar maç satin aldilar, kasimpasa maçi net satilmis maç, herifler düsmesin diye,, siz diyorsunuz ki düsürün ulan,,, heriflerin çikan mokunu düsürmezler siz ne diyorsunuz)En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 30.07.2019, 17:35.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum