Cas bu kararı verirken, Trabzonspor’un olumsuz bi durumda federal mahkemeye gideceğini zaten düşünüyordu. Demem o ki artık dünya üzerinde adalet sağlayıcı hiç bir kuruma inancım kalmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlamayan talimatın üzerinden hak ararsak bir sonuç almazdık bence. Zaten kupanın alınması hususu bambaşka bir şeydi. Bu konuda durum lehlerineydi. Ama biz de kalkıp sadece bunun üzerinden yürüdysek büyük yanlışlık var demektir. Yani TFF görevini yapmıyor (görevi nedir şikeyi cezalandırmak vs.) müdahil olun demek yerine TFF görevini yapmıyor şikeye müdahele etmiyor, biz hakkımızı istiyoruz bize hakkımızı verin dediysek vay halimize.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCas'ın daha önceki kararı bildiğiniz gibi "Fenerbahçenin şampiyonluğu alınsa da Trabzonspor'a gitmesini gerektirmez" olduğu için CAS'ın fenerin şampiyonluğu alınsa dahi bize verileceğine karar vereceğine umudum yok aslına bakarsanız.Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaraladiklarimin hiçbiri, zerre bile, cas mas tas serefsizlerinin verdigi karârin bahânesi olamaz... 1- madde de neye göre, anlamadim, bana palavra gibi geliyor...
Bu düşünceler neden oluştu anlatayım. Öncelikle anladığım kadarıyla seninle benim adalet anlaşımız farklı, (önceki mesajında yemişim cezasını benim kupam ilgilendirir söyleminden çıkarıyorum bunu) aslolan suçlunun suçunun sabit olmasıdır. Zararların tazmini başka bir konudur. Biz Trabzonspor yönetimi olarak suçluyu aklayıp zararımızın tazminine çalıştık. İlk soruşturma sürecinde Sayın başkanımız televizyona çıkıp bende ceza almalarını istemem ceza alacak bir suç yok ama bize kupamızı verin dedi. Yetmedi suçluyu aklamak için, bu işi açıkça yapacağını beyan eden ve talimatla aday olan Yıldırım Demirören' e oy verdik. Üstelik seçimden bir ay önce 58. madde değişikliğinin reddi ile Genel Kurul çoğunluğunun tarafımızda olduğunu bildiğimiz halde, farklı saiklelerle olabilir ama ne İbrahim Yazıcı ne de Ünal Aysal duruşu göstermedik o seçimlerde. Yetmedi bir ay önce genel kurul tarafından reddedilen değişiklik hooop bir andan Yönetim Kurulu tarafından yapıldı kimsenin sesi çıkmadı yine. Ayrıca mükemmel bir etik kurulu raporu değişikliği ile, Bu arada olaya siyasiler dahil oldu, kurumla şahısları ayırın diye, yetmedi siyasiler daha sonra 1 yıl önce geçen kanunu değiştirdi. O da yetmedi Yargıtay Kararının kesinleşmesinden sonra kanunu düzenleme ile adamları beraat ettirdi. Peki Trabzonsporluluğu kimseye bırakmayan Trabzon şehri ne yaptı koca bir hiç diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü en kötüsünü yaptı tüm bunları destekledi. Daha uzun uzun yazmak isterdim ama maalesef şimdi yazamıyorum. Son söz olarak sen seni öpeni aklarsan öpüldüğünle kalırsın. Tam olarak bizim kaldığımız gibi.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCas bu kararı verirken, Trabzonspor’un olumsuz bi durumda federal mahkemeye gideceğini zaten düşünüyordu. Demem o ki artık dünya üzerinde adalet sağlayıcı hiç bir kuruma inancım kalmadı.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç ki Casin diyecegi seyi ben bilmeme ragmen avukatlarimiz bilemedi mi ve davayi farkli bir yola sokamazlar miydi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabı bence aynı kapıya cıkıyor ıkısıde adamların kararı ortada bıldıgın kulakların ustlerıne yatmıslar lamı cımı yok bu ısın kararı cokdan vermısler onlarda taraf degılsınız mevzusu zaten herseyı acıklıyor senın dedıgın 2 turlude aynı kapıya cıkar bız tarafız dogrumu bu davada adamlarsa degılsınız dıyor ne yaparsak yapalım burdan sonuc cıkmayacaktı demekdı kı bız zaten casa karar ver demedık fıfayı karar vermeye ıncelemeye zorla en azından dedık onuda yapmadılar..
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç ki Casin diyecegi seyi ben bilmeme ragmen avukatlarimiz bilemedi mi ve davayi farkli bir yola sokamazlar miydi?
Nereden bulaştım bu futbol illetine arkadaş. lanet olsun futboluna ya.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Yeni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaraladığın kısımları zaten kararın gerekçesi olarak yazmadım. Kararın gerekçesi ve benim karar ile ilgili görüşün üst parargrafta, bunlar benim şahsi düşüncelerim.
Bu düşünceler neden oluştu anlatayım. Öncelikle anladığım kadarıyla seninle benim adalet anlaşımız farklı, (önceki mesajında yemişim cezasını benim kupam ilgilendirir söyleminden çıkarıyorum bunu) aslolan suçlunun suçunun sabit olmasıdır. Zararların tazmini başka bir konudur. Biz Trabzonspor yönetimi olarak suçluyu aklayıp zararımızın tazminine çalıştık. İlk soruşturma sürecinde Sayın başkanımız televizyona çıkıp bende ceza almalarını istemem ceza alacak bir suç yok ama bize kupamızı verin dedi. Yetmedi suçluyu aklamak için, bu işi açıkça yapacağını beyan eden ve talimatla aday olan Yıldırım Demirören' e oy verdik. Üstelik seçimden bir ay önce 58. madde değişikliğinin reddi ile Genel Kurul çoğunluğunun tarafımızda olduğunu bildiğimiz halde, farklı saiklelerle olabilir ama ne İbrahim Yazıcı ne de Ünal Aysal duruşu göstermedik o seçimlerde. Yetmedi bir ay önce genel kurul tarafından reddedilen değişiklik hooop bir andan Yönetim Kurulu tarafından yapıldı kimsenin sesi çıkmadı yine. Ayrıca mükemmel bir etik kurulu raporu değişikliği ile, Bu arada olaya siyasiler dahil oldu, kurumla şahısları ayırın diye, yetmedi siyasiler daha sonra 1 yıl önce geçen kanunu değiştirdi. O da yetmedi Yargıtay Kararının kesinleşmesinden sonra kanunu düzenleme ile adamları beraat ettirdi. Peki Trabzonsporluluğu kimseye bırakmayan Trabzon şehri ne yaptı koca bir hiç diyesim geliyor ama diyemiyorum çünkü en kötüsünü yaptı tüm bunları destekledi. Daha uzun uzun yazmak isterdim ama maalesef şimdi yazamıyorum. Son söz olarak sen seni öpeni aklarsan öpüldüğünle kalırsın. Tam olarak bizim kaldığımız gibi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa'dan ceza yemeyi göze alacağız yönetim de izin verecek ve Avrupa Ligi'nde öyle bir koreografi yapacağız ki dünya konuşacak. Ama nerde....Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
sen gıt bır cınayet ısle adamı öldür malınıda gaspet ondan sonra sana mahkeme lıght bır ceza versın yat cık sonra ben cezamı cektım gasp ettıgım mal benımdır de sefa sür öldurdugun adamın cocukları gasp ettıgın mallarını gerı ıstedıklerınde mahkemeye basvursunlar mahkemede ölen ölmüş sen taraf degılsın kı mal senın degıldı tarafda degılsın magdurda desın bunu haklı bulsun olayı bıze uyarlayın tam da budur hıcbır mantıkı acıklaması yoktur ıfm bunu gormezden gelemez ,verılen kararda olayın özunden uzaklasılması hıcbır sebeple haklı gorulumez..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim daha stadında şike pankartı açtırtmıyorlar açtığında dört koldan seferberlik ilan ediyorlar sen Avrupa'da karoagrafiden bahsediyorsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum