Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlangıçta Blatter'i Platini'yi görevinden uzaklaştıran, görevinden el çektiren Avrupa'nın elit yargıçları değil bizzat Avrupa basınıdır, ta kendisidir..Manşetlerin yarattığı sükse ile bir anda kamuoyunda küçük düşürüldüler ve arkasından soruşturmalar geldi..

En başından beri yazıyorum biz bu davada hukuki mücadelenin haricinde Avrupa basınını kullanamadığımız için istediğimiz neticeyi alamıyoruz..

Fransız İngiliz İtalyan ve İsviçre basınını bu davaya müdahil edebilseydik şimdiye dek çoktan sonuç almıştık..Yanlış hatırlamıyorsam.The Guardian ya da The Independent gazetelerinde Infantino'nun şikeyi sümen altı ettiğine dair bir haber manşetlere taşınmış epey bir infial olmuştu...Bu davada mücadele ederken işin basın kısmı hep eksik ve yetersiz kaldı...

Kulüp olarak Lequipe Guardian Corriere dello sport Tutto Sport Marca gibi envai çeşit gazete muhabirleriyle iletişim halinde olmamız, gerekirse para bastırarak haber yaptırmamız gerekiyordu..

Kısacası şike davasında yalnız kalmış bir kulübüz..Bu dava rezil Türk basınında bile zerre kadar haber yapılmıyor süreç takip edilmiyor...Şike davasındaki bizi bekleyen en büyük tehlike davanın "soğutulup" unutturulup rafa kaldırılmasıydı..Ne yazık ki sonuç o yöne doğru kayıyor..

Sözün özü...Avrupalı sportif yargıçlar bile davayı unutun noktasına gelmişse ve biz Avrupa basınını kullanamamışsak bu mücadeleyi kaybetmiş oluyoruz olacağız..
    Altına imzamı atarım.

Yorum

• Millet 2 saat bir gaz atti transfer forumunda basladi yine o gelsin bu gitsine yok ya vallahi adam olmayiz biz az bile yapiliyor bu camiaya..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar twitterda instagramda falan #matchfixingislegalinturkey gibi bir hashtag ile dünyada gündem yaratsak, şike tapelerini paylaşsak bu tag ile, bende tapeler var.
        Bir gündem yaratamaz mıyız? Sosyal medyadaki tüm büyük Trabzonspor hesapları paylaşımı yaysa, zaten cinconlusu, Beşiktaşlısı, Bursalısı da destek verir. Siz ne dersiniz?
        Guzel fikir destek veririm zaten yapabilecegimiz baska birsey yok bireysel olarak bu sisteme ve degirmenine destek vermemek su tasimamak disinda..

Yorum

• Su kararlarin ustune 2 sukseli transfer gelsin yine baslarlar sampiyonluk nidalari atmaya ne cas karari hatirlanir ne baskasi daha oncede oldugu gibi..bu kadar balik hafizali olunmaz..

Yorum

• Cas kararında “Ts , ne tff den nede fifa dan gerekli resmi evrak getiremedi” yazıyordu söyle hızlıca okuduğumda gördüm

Aga zaten derdimiz buydu bizim. Resmi evrak alsak sana niye gelelim Cas?
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cas kararında “Ts , ne tff den nede fifa dan gerekli resmi evrak getiremedi” yazıyordu söyle hızlıca okuduğumda gördüm

Aga zaten derdimiz buydu bizim. Resmi evrak alsak sana niye gelelim Cas?
              Hicbir mantiki dayanagi yok bu basvurunun reddinin resmen dalga konusu gerekli kamuoyunu olusturabilirsek avrupada..

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar twitterda instagramda falan #matchfixingislegalinturkey gibi bir hashtag ile dünyada gündem yaratsak, şike tapelerini paylaşsak bu tag ile, bende tapeler var.
                Bir gündem yaratamaz mıyız? Sosyal medyadaki tüm büyük Trabzonspor hesapları paylaşımı yaysa, zaten cinconlusu, Beşiktaşlısı, Bursalısı da destek verir. Siz ne dersiniz?
                Yapsak bile birsey degismiyor ki.
                Kac kere trend topic'lere girdik zaten farkli hashtag'larla

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Şimdi yerelde gülücüklü pozlar verip dışarıda şikayetçi olmak ayrı bir olay. Bu davayı yönetemedik. Yapacak bir şey yok.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    rüsvet falan olmasaydi,,, ahan da karar bu olurdu

2545 madde 5755865 fikraya göre,, bâzi özel durumlarda cas devreye girebilir blablabla..... bu basvuruda bu maddenin devreye girmesinden dolayi;
                    karar
                    Trabzonspor'un talebinin kabul edilmesine.....

bakkaabalaajbajabj

açik ve net
                    Kesinlikle. Rüşveti ortaya çıkaracak bir babayiğit lazım
                    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi yerelde gülücüklü pozlar verip dışarıda şikayetçi olmak ayrı bir olay. Bu davayı yönetemedik. Yapacak bir şey yok.
                      Sonra da yönetimi falan elestirince "e ama.... blanalabab" afkuruyor millet

Kandirildik arkadas, her yönetim tarafindan... ulan hepsini geçtim takimin hocasi bile sikeci mijnun hiyarina selam gönderen biri.... birakalim bu isleri

Destek veriyorsak adi Trabzonspor diyedir, yoksa gerisi yalan,, hocaymis baskanmis salla gitsin
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Zaten "artık" unutalım bu işi diyenler de çoğunlukta. Olan bizlere oldu. Ruh hastası olduk çıktık.

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sonra da yönetimi falan elestirince "e ama.... blanalabab" afkuruyor millet

Kandirildik arkadas, her yönetim tarafindan... ulan hepsini geçtim takimin hocasi bile sikeci mijnun hiyarina selam gönderen biri.... birakalim bu isleri

Destek veriyorsak adi Trabzonspor diyedir, yoksa gerisi yalan,, hocaymis baskanmis salla gitsin
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• İlk olarak Oğuz B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zaten "artık" unutalım bu işi diyenler de çoğunlukta. Olan bizlere oldu. Ruh hastası olduk çıktık.
                          Valla su asamadan sonra unutalim demem de birakalim diyesim var,,, ama o da çâre degil,,, ne yapsak bos...
                          Hayir benim senin demenle bir sey olmaz da en ufak "eylem" yazisi burada bile yer yer tepki gördü, komik bahânelerle,,, neymis "hakliyken haksiz duruma düseriz" haha ahaha haha he he çok hakliyiz belli zâten, verdiler agzimizin payini...

Halit Sahin'in yaptigini ben daha öncesinde yazmistim buraya, ama topluca yapilmasini önermistim,,, en azindna yaptigimiz eylem yanimizda kalirdi, öyle dâvâ bilmem ne cezâ hapis falan da olmazdi yemezdi yüzlerce kisiye zor yaparlardi onu...
                          1000 2000 kisi toplanacakti, basacakti müzeyi, kupayi alacakti,,, gidip Trabzon'da bor yere gizleyecekti,, bu kadar basit bir seyi koskoca deli dolu dedigimiz Trabzonspor taraftari yapamadiysa, ne fuskiye yariyoruz biri bana anlatsin lan ?? atlet don atariz sahaya uuhhuuu birraavooooooo
                          he bir de, tff binâsina tüp birakiriz, uefa binâsinda da "stop match fixing" pankartiyla çadir kurup mesaj vermeye çalisiriz...

Alayi laylaylom yumos tepkiler,,, 1 tâne saglam tepki yok,, en saglamini Halit Sahin yapti, tek basina gitti olay oldu gündem oldu 2-3 sene geçti yine gündeme geldi adam,,, valla Helal...
                          "siz mi öyle yaparsiniz, fbli kokonalardan korkarsiniz, o zaman biz de böyleyiz arkadas, keyfiniz bilir" diyemedik... sandikla da ilgisi yok bunun, var da, demek istedigim 65 verilse dahi diger taraftan adam akilli tepkiler verilseydi o da yeterdi... en azindan "ya adamlara kupayi vermek biraz möt ister ama en azindan kupasiz birakalim o seneyi, ne sis yansin ne kebap" düsüncesini sokardik bâzi kafalara.... simdi de en azindan kupanin fbden alinmasindan dolayi duruma "kötünün iyisi" yorumu yapardik.... simdiki gibi moralimizi yerle bir etmezdik

Bir de her bildiri her açiklama sonrasi "kapak , ama anlayana" blablabla seyler yazildi çizildi
                          En nefret ettigim yapmacik seyler... buranin yönetimi de bayilir öyle mesajlar yazmaya... bos bos iyimserlik
                          hehe "kopok, onloyono" hay ben sizin .... alin simdi sizi anlayan kimse yok, kapak mi fuski mi siz karar verin.... kapakmis,,, he
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Valla su asamadan sonra unutalim demem de birakalim diyesim var,,, ama o da çâre degil,,, ne yapsak bos...
                            Hayir benim senin demenle bir sey olmaz da en ufak "eylem" yazisi burada bile yer yer tepki gördü, komik bahânelerle,,, neymis "hakliyken haksiz duruma düseriz" haha ahaha haha he he çok hakliyiz belli zâten, verdiler agzimizin payini...

Halit Sahin'in yaptigini ben daha öncesinde yazmistim buraya, ama topluca yapilmasini önermistim,,, en azindna yaptigimiz eylem yanimizda kalirdi, öyle dâvâ bilmem ne cezâ hapis falan da olmazdi yemezdi yüzlerce kisiye zor yaparlardi onu...
                            1000 2000 kisi toplanacakti, basacakti müzeyi, kupayi alacakti,,, gidip Trabzon'da bor yere gizleyecekti,, bu kadar basit bir seyi koskoca deli dolu dedigimiz Trabzonspor taraftari yapamadiysa, ne fuskiye yariyoruz biri bana anlatsin lan ?? atlet don atariz sahaya uuhhuuu birraavooooooo
                            he bir de, tff binâsina tüp birakiriz, uefa binâsinda da "stop match fixing" pankartiyla çadir kurup mesaj vermeye çalisiriz...

Alayi laylaylom yumos tepkiler,,, 1 tâne saglam tepki yok,, en saglamini Halit Sahin yapti, tek basina gitti olay oldu gündem oldu 2-3 sene geçti yine gündeme geldi adam,,, valla Helal...
                            "siz mi öyle yaparsiniz, fbli kokonalardan korkarsiniz, o zaman biz de böyleyiz arkadas, keyfiniz bilir" diyemedik... sandikla da ilgisi yok bunun, var da, demek istedigim 65 verilse dahi diger taraftan adam akilli tepkiler verilseydi o da yeterdi... en azindan "ya adamlara kupayi vermek biraz möt ister ama en azindan kupasiz birakalim o seneyi, ne sis yansin ne kebap" düsüncesini sokardik bâzi kafalara.... simdi de en azindan kupanin fbden alinmasindan dolayi duruma "kötünün iyisi" yorumu yapardik.... simdiki gibi moralimizi yerle bir etmezdik

Bir de her bildiri her açiklama sonrasi "kapak , ama anlayana" blablabla seyler yazildi çizildi
                            En nefret ettigim yapmacik seyler... buranin yönetimi de bayilir öyle mesajlar yazmaya... bos bos iyimserlik
                            hehe "kopok, onloyono" hay ben sizin .... alin simdi sizi anlayan kimse yok, kapak mi fuski mi siz karar verin.... kapakmis,,, he
                            Çok para yedirilmis yoksa imkani yok bu dava böyle bitemezdi, tabi bizde de bir isteksizlik oldu gibi.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Zaten en başından beri "bir avuç" insanın zikzak yapmadan takip edip arkasında durduğu geri kalanınsa konjoktürel savrulmalarla hızlıca ne bu davayı ne Trabzonsporu önemseyip kendi en "önemlisi" ne ise onu tercih ettiği bir sürecin bana kalırsa Yurtdışı ayağı sona ermiştir ( içeride zaten adalet sağlanmayacağından bir umut başvuru yapılan futbolda söz sahibi kurumlar
                              babında söylüyorum).

Bu kararı ve evvelki şikayetlerimizi toptan birleştirerek adalet aranacak hangi mecra var bilmiyorum ama var ise bile zaman kaybından öte fonksiyonu olamayacağı aşikar.

Tek umut , kalbimizin Trabzonspor ve adalet diye çarpacak olmasından emin olmamızdır.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X