Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence CASın bu kararını TFF arkasına alacaktır ve fbden "şampiyon" ünvanını alsa bile bize vermemek için diretecektir.
    FIFA işi TFF'ye bırakırsa şikeciler cezalandırılsa bile o kupa bize gelmez o konuda haklısın ama aynı CAS'ın kararında TFF ve kurulları tarafsız, bağımsız değildir ve hukuka aykırı hareket etmişlerdir ifadesi varken FIFA'nın o işi TFF'ye bırakacağını düşünmek pek mantıklı değil.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• ben kupadan çok , ceza verip tff yi askıya almasini istiyorum

tüm dünyaya rezil olalım. fb sayesinde kendi aramızda mahalle maçları oynariz
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Duyumcu_‏ @Duyumcu_ 9 sa.9 saat önce
        Hala Müjde haberi veriyorlar FİFA nın Tarafsız olmadığı gerekçesiyle TFF yi görevden alacağı yada Lisansını iptal edeceğini algılıyamıyorlar

TS Şike Haramisi TFFnin TS ye kupasını vermeyeceğini zaten biliyor. CAS TFF nin tarafsız olmadığınıda teyit ediyor. FİFA süreci başlıyor

Bir de böyle bir durum var tabi
        En son My tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 23:07.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bişey sormak istiyorum.
          FİFA direk olarak Feneri düşürüp kupayı bize verebilir mi?
          Yoksa Federasyona bu talimatı verip uymaması halinde üyeliği askıya mı alacak?
          FIFA gerekli cezaları direkt verebilir. Bunu uygulayıp uygulamamak TFF ve onların bağlı oldukları adaletli(!) büyüklerimizin elinde. Uygulamazlarsa üyelik askıya alınır. Uygulanana kadar üyelik askıda kalır.

Yorum

• tff yani siyasi güç
            fener düşürülüp
            kupası alındıktan sonra
            Trabzon'a kupa yok diyemez
            buna cesaret edemezler

şimdiye kadar hep olay kapansın
            kimse zarar görmesin algısıyla yürütüldü
            ama FİFA yaptırım uyguladıktan sonra
            iş kupa vermemeye varırsa
            bu tamamen Trabzon'u düşman bellemek olur
            buna dediğim gibi kimse cesaret edemez

paşa paşa kendileri verecek

Yorum

• ülkemize alt liglerde fifa kararıyla bir çok puan silme cezası uygulandı.. merak ettiğim şey şu: acaba bu yaptırımı fifa kendisi mi uyguluyor yoksa tffye sen uygula diyor, tff mi uyguluyor?
              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• askiya alma olayi son secenek

cünkü federasyon askiya alindimi magdurlarda cezalandirilmis oluyor
                pek olagan degil

en güzel örnek arjantin, 3 yildi uyariliyor, river plate küme düsmeden kurtarma operasyonu yüzünden

olmadi, kayyum atandi federasyona

yine olmadi, simdi askiya aliniyor

sike olayi biraz daha basit, cezalari direk fifa disiplin kurulunun verme yetkisi oldugundan, ama ödüller yine tff nin ödülü ve tff nin ic isi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Her şey güzel olacak.

Adamların(!) tüm planı şikecilerin zarar görmemesi üzerineydi. Biz onu sağladıktan sonra kupayı bize vermemeleri niyetlerini açıkça ortaya koyar buna cesaret edemezler diye umuyorum.
                  En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 23:37.

Yorum

• Bugün gerekçeli karar açıklanmış

Abuk sabuk şeyler okudum fenev yalakası gazetelerden
                    Sonra dedim şimdi yoğunum , akşam bu işi en başından beri takip eden fedakar TS lilerden Twitter'dan bu işin Gerçek yorumunu alırım dedim

Sonuç bu işi Fifa ilede çözülemeyeceği belirtiyor
                    Moralim bozuldu

Bizim klüpte İngilizceyi çevirecekmiş sonra C.tesi açıklama yapacakmış

Bu külube sizler gibi doğuştan bağlı bir kardeşiniz olarak konuşuyorum
                    Şahsen benim hiç umudum kalmadı

Bize hakkımız verilmeyecek %100 eminim..

Sadece klüpten şunu istiyorum

C.tesi günü evet Fifaya başvuruyoruz,

Ancak bunun sonunda yine kupamız verilmez ise KLUBÜ KAPATIYORUZ demesini bekliyorum

Aksi taktirde bunu demezsse bizim klüp ve buna göz yumarsa tarihte ilk kez bir klüp çok büyük oranda taraftarını kaybedecek...

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Şu kararın orjinalı yok mu arkadaşlar?
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Şikenin cezası Avrupa kupalarına gitmemekse Avrupa'ya gitme ihtimalleri olmayan takımlar istediği kadar şike yapabiliyor mu olacak.

Sanmıyorum bu iş cezasız kalsın.

Yorum

• Tff kupayı vermez değil kupayı al diye yalvaracak. Al kupayı kurtar şikecileri diyecek elinde olsa. Ama ona gerek kalmadan istifa eder bu vitaminsizler veya alınırlar görevden.

Yorum

• EfsaneSpors‏ @Efsanespors

CAS'ın verdiği kararda; "Fenerbahçe'nin yerel ligde cezalandırılması durumunda, şampiyonluk kupası Trabzonspor'a geçebilir" denildi. (123md)
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• fifa dan da hiç bir şey çıkmaz , boşuna umutlanmayın derim...........
                              County of Essex

Yorum

• Bir dönem mail organizasyonu yapıp ,yurt dışındaki n,hukukçuların konu ile ilgili bir çok isme mail göndererek durumdan haberdar edip etkili bir çalışma yapmıştık.
                                Tekrar denesek faydalı olmaz mi acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X