İlk olarak beratika tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
-
Duyumcu_†@Duyumcu_ 9 sa.9 saat önce
Hala Müjde haberi veriyorlar FİFA nın Tarafsız olmadığı gerekçesiyle TFF yi görevden alacağı yada Lisansını iptal edeceğini algılıyamıyorlar
TS Şike Haramisi TFFnin TS ye kupasını vermeyeceğini zaten biliyor. CAS TFF nin tarafsız olmadığınıda teyit ediyor. FİFA süreci başlıyor
Bir de böyle bir durum var tabiEn son My tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 23:07.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBişey sormak istiyorum.
FİFA direk olarak Feneri düşürüp kupayı bize verebilir mi?
Yoksa Federasyona bu talimatı verip uymaması halinde üyeliği askıya mı alacak?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
tff yani siyasi güç
fener düşürülüp
kupası alındıktan sonra
Trabzon'a kupa yok diyemez
buna cesaret edemezler
şimdiye kadar hep olay kapansın
kimse zarar görmesin algısıyla yürütüldü
ama FİFA yaptırım uyguladıktan sonra
iş kupa vermemeye varırsa
bu tamamen Trabzon'u düşman bellemek olur
buna dediğim gibi kimse cesaret edemez
paşa paşa kendileri verecek
Yorum
-
ülkemize alt liglerde fifa kararıyla bir çok puan silme cezası uygulandı.. merak ettiğim şey şu: acaba bu yaptırımı fifa kendisi mi uyguluyor yoksa tffye sen uygula diyor, tff mi uyguluyor?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
askiya alma olayi son secenek
cünkü federasyon askiya alindimi magdurlarda cezalandirilmis oluyor
pek olagan degil
en güzel örnek arjantin, 3 yildi uyariliyor, river plate küme düsmeden kurtarma operasyonu yüzünden
olmadi, kayyum atandi federasyona
yine olmadi, simdi askiya aliniyor
sike olayi biraz daha basit, cezalari direk fifa disiplin kurulunun verme yetkisi oldugundan, ama ödüller yine tff nin ödülü ve tff nin ic isi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Her şey güzel olacak.
Adamların(!) tüm planı şikecilerin zarar görmemesi üzerineydi. Biz onu sağladıktan sonra kupayı bize vermemeleri niyetlerini açıkça ortaya koyar buna cesaret edemezler diye umuyorum.En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 30.03.2017, 23:37.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
Bugün gerekçeli karar açıklanmış
Abuk sabuk şeyler okudum fenev yalakası gazetelerden
Sonra dedim şimdi yoğunum , akşam bu işi en başından beri takip eden fedakar TS lilerden Twitter'dan bu işin Gerçek yorumunu alırım dedim
Sonuç bu işi Fifa ilede çözülemeyeceği belirtiyor
Moralim bozuldu
Bizim klüpte İngilizceyi çevirecekmiş sonra C.tesi açıklama yapacakmış
Bu külube sizler gibi doğuştan bağlı bir kardeşiniz olarak konuşuyorum
Şahsen benim hiç umudum kalmadı
Bize hakkımız verilmeyecek %100 eminim..
Sadece klüpten şunu istiyorum
C.tesi günü evet Fifaya başvuruyoruz,
Ancak bunun sonunda yine kupamız verilmez ise KLUBÜ KAPATIYORUZ demesini bekliyorum
Aksi taktirde bunu demezsse bizim klüp ve buna göz yumarsa tarihte ilk kez bir klüp çok büyük oranda taraftarını kaybedecek...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildişike alemine meze olmayacağız..!!
Yorum
-
EfsaneSpors†@Efsanespors
CAS'ın verdiği kararda; "Fenerbahçe'nin yerel ligde cezalandırılması durumunda, şampiyonluk kupası Trabzonspor'a geçebilir" denildi. (123md)Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum