İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
-
[QUOTE=selcuk;1920601581][COLOR=#292F33][FONT=Arial]Fenerbahçe, İstanbul Siber ve Terör Suçlar ile Mücadele birimine dilekçe ile başvurarak; yayınlanan şike tapelerinin kaldırılmasını istedi.
Bu iyi bişe demek ki suçu kapatmaya çalışıyorlarNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayınlamazsam adam değilim
Ben de yayınlamasını isterim.
Bilmeyen herkes bunların yediği haltları öğrensin, okusun.
Iyice yerin dibine batsınlar. İnsan içine çıkamasınlar.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da dediğim gibi bu tapeleri yeniden servis eden Fetöcü ekiptir.
Ülkeyi şu zor günlerde yeniden kutuplara ayırmak istiyor olabilirler.
Maalesef spor takımları üzerinden kolayca ayrışabiliyoruz.
Fb'nin o az düşünen bazı beyinsiz taraftarı kolayca manipüle edilebiyor.
Bakalım ne olacak...
tatlı su kurnazlığından başka birşey değil
şuana kadar kaç Trabzonsporlu fenerlileri öldürdü
kaç tane fenerium yakılıp yıkıldı
sadece yılda bir kere Avni Aker'e geldiklerinde
hakem kararları ve takımın kötü hali işin tuzu biberi olunca
taşkınlık oluyor
ötesi yaşanmadı, yine yaşanmaz
fener kanadından yine birşey olmadı
evet bir de takım otobüslerinin kurşunlanması
vardı, o da tamamen kendi çalıp kendi oynadıkları
tiyatroydu
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuna katılmıyorum
tatlı su kurnazlığından başka birşey değil
şuana kadar kaç Trabzonsporlu fenerlileri öldürdü
kaç tane fenerium yakılıp yıkıldı
sadece yılda bir kere Avni Aker'e geldiklerinde
hakem kararları ve takımın kötü hali işin tuzu biberi olunca
taşkınlık oluyor
ötesi yaşanmadı, yine yaşanmaz
fener kanadından yine birşey olmadı
evet bir de takım otobüslerinin kurşunlanması
vardı, o da tamamen kendi çalıp kendi oynadıkları
tiyatroydu
Yahu bizde sorun yok ki.
Trabzonsporlu'ya yapilmayan eziyet kalmadi bir kere bile devletine milletine eziyet etmedi.
Fakat bu Fb'liler böyle mi? En ufak bir şeyde polise devlete saldırıyorlar.
Bizden yana sorun yok. Ama onlar rahat duruyorlar mı?
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkat edin arkadaşlar ses dosyalarını yayınlayanlar hakkında şikayetçi de olabilirler.
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen yurtdisinda oturuyorum bana bir sey yapamazlar.
İşte bu
Yurt dışındaki kardeşlerimiz bu işi yürütebilir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylediklerine ben de katılıyorum.
Fakat Kpss'de bile bir hak yoktu. Adamlar soruları çalıp senin benim hakkımı yediler.
Mülakat işini ben de tasvip etmiyorum fakat pkk'lı birini devlete almamak için güvenlik soruşturması tarzı şeyler olmalı.
Her şeyden önce herkesin eşit yarıştığı adam akıllı bir sınav sistemi tesis edilmelidir.
Allah bilir kaç bin kişi illegal yollarla devlette iş sahibi oldu.
Adalet duygusu böyle böyle inciniyor işte...
Mülakat konusunda yanlış anlaşılmak istemiyorum tamamen kaldırılsın da demiyorum mesela mülakatta 50 puanın altında kalanlar elenebilir buna birşey demiyorum mülakat konusunda ki asıl sıkıntıyı şöyle anlatmak istiyorum.
Kpss den aldığınız puan ile mülakattan aldığınız puanın belirli yüzdeleri alınsa ve toplanıp ortalaması hesaplanarak son şekli verilse ve atamalar öyle yapılsa şikayetler azalır ama sen çıkıp da kpssyi tamamen devre dışı bırakıp sadece mülakattan alınan puanlarla atamaları yaparsan bu büyük haksızlık olur sene boyu kpssye sadece mülakata katılabilmek için mi çalışılıyor böyle bir saçmalık olur mu ?
Vatan millet devlet terör falan diyoruz da herkesin bir derdi var bu insanlara yazık değil mi sen bunların ahını aldıktan sonra bütün dünyayı kontrol etsen ne olur etmesen ne olur önce ülke içerisinde her konuda adaleti sağlayacaksın insanları hukukun ve adaletin üstünlüğünün olduğuna inandıracaksın ki ülkede birlik ve beraberlik olsun yoksa sadece boş konuşmuş olmaktan öteye gidemeyiz.En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 01.01.2017, 16:02.
Yorum
-
Bizim taraftardan bi bok olmaz anca sığır gibi otursun bütün fenerliler linç ediyor sayfaları nasıl paylaşırsın sen diye algı operasyonu yapıyorlar bizim sığırlar da çekilsin kabuklarına otursunlar sonra da kupa alsana kupa# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bizde sorun yok ki.
Trabzonsporlu'ya yapilmayan eziyet kalmadi bir kere bile devletine milletine eziyet etmedi.
Fakat bu Fb'liler böyle mi? En ufak bir şeyde polise devlete saldırıyorlar.
Bizden yana sorun yok. Ama onlar rahat duruyorlar mı?
birkaç haber linki ile aydınlatabilir misiniz?
Yorum
-
İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftardan bi bok olmaz anca sığır gibi otursun bütün fenerliler linç ediyor sayfaları nasıl paylaşırsın sen diye algı operasyonu yapıyorlar bizim sığırlar da çekilsin kabuklarına otursunlar sonra da kupa alsana kupa
bir fetöcü yaftası yapıştırmadıkları kaldı
bizzat Trabzonsporlular tarafından
hakkı çalınan Trabzonsporlular
büyük ihtimal şike olayları sıcakken
adaletin olmadığı yerde anarşi başlar
sözleri ile timelinelarını süsleyen Trabzonsporlular
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerlilerden öyle aşırı tepki ne okudum ne gördüm
birkaç haber linki ile aydınlatabilir misiniz?
Yorum
-
Yav başımızdaki adam her ota boka fetö deyip duruyor buna da fetönün oyunu diyecekler şerefsizler 17 aralıkta olduğu gibi. Fetö yaptı da sen şike yapmadın mı itoğlu it diye sorarlar adama. Bide 17 aralık tapelerine inanıp bunlara montaj diyen fenerliler var ki onlar tam komedi. Ülkede adalet olmadığı için bişey beklemiyorum ben bu da yanlarına kâr kalacak.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum