Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu ülkede 80 yıldır güçlünün adaleti var.
    Adalet bir yanılsama.
    17-25 Aralık ne kadar yalansa Fenerbahçenin şike süreci de o kadar yalandır ! ANLAYANA
    Ülkemizdeki hukuk sorunu 200 yıldan falzadir var

II. Mahmut'tan önceye dayanır.
    Taşradaki adalet kadılık sisteminin bozulması ise kanuniye kadar dayanır

Adalet açısından üzücü bir geçmiş
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Arda';1921489939[SIZE=6 tarafından gönderildi
      ]Bu salaklar düzenli olarak her yıl kendilerini akliyorlar[/SIZE] öyle bir şampiyonluk ki her yıl buna ihtiyaç duyuyor adamlar. Her yıl aklandık masumuz diye twit attırıyoruz olm size bu bile yeter.

Delillerin usule aykırı toplanmasi gerçek olmadığı anlamina gelmiyor ama inatla masumuz diye kendi kendinizi kandiriyorsunuz.

Üstelik o tapelerle bizi uefaya şikayet ettiniz ve eski başkanınızın o konuşmaları kabul etti. Tesislerde fetöcülerle yapılan maçlar, Bekir, Uğur Boral gibi adamların Emrenin evinde feto toplantilari itiraflari, fb tv haber müdürünün fetöden içeri girmesi vs konuşmuyorum bile

Kadikoylu entel tayfaya sorsak 17-25 Aralık tapeleri gerçek ama şike tapeleri sahte ikisini de ortaya çıkaranlar ayni örgüt oysa

En yakın zamanda TFF ve UEFA’ya dava açıp o dönemki maddi manevi kayıplarınızı misliyle almaniz ve 2011 süper kupasını bjk ile oynamanız dileğiyle
      BU YAZDIĞINI ÇERÇEVELETELİM!!!

Onlar mı salaklar vazgeçmeden şikeci köpekler etrafa hırlıyor yoksa haklı olup adalet bekleyen garip Trabzon mu?

Adi köpekler Onurun son 30 yıla damga vuran, Burakın hikayesini başlatan, Egemenin en iyi yerli olan, Jajanın tarif edilemeyen performansını ÇALDI...

Gerçekten adalet istese Trabzon, BU DEĞERLERİ İLE KAVGA etmez, şikeciler Belöz Volkan Aykuta hala sahip çıkıyor, mücadele böyle olur konu mücadele ise, haksız hırsız ama hamleleri %100 doğru
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu kadar açik ve net... sunu da ekleyeyim iyice anlasilir olsun :

bu hiyar heriflerin anasina bacisina biri evinde ya da herhangi bir yerde tecâvüz etse ya da öldürse, bu da sans eseri ya da bir sekilde birileri tarafindan gizli kamerayla çekilmis olsa, bu kanit usulsüz sekilde toplandi/ortaya çikti falan filan diye acabaaaaa "yok kardesim suçluya cezâ vermeyin kanitlar usulsüz sekilde toplandi" mi derler, yoksa o usulsüz sekilde ortaya çikan, orada olmamasi gereken kameranin kayitlarini kanit olarak kullanip cezâ verdirmeye mi çalisirlar ? onu da geçtim direk suçluyu öldürmek için ugrasmazlar mi ?
        Yav bugün hapis cezasi alan adam fetöcü değil mi bu adam Azizi yasa dışı dinlemese de hapis yiyecekti zaten. Sportif yargi şike var diyor adli yargı dedikleri olay da şikeden dolayı hapis yatmayacaklar beraat ettiniz diyor bu mallar seviniyor yine. Olm zaten bi insanın şike yapti diye hapis yatmasi saçma en fazla men edersin spordan Adli yargıda Aziz, Şekip vs beraat edince kendilerini aklayıp şike yapmadık diyorlar ama sportif yargı hiçbir zaman şike yok demedi bunu anlamiyor beynine soktuklarim.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yav bugün hapis cezasi alan adam fetöcü değil mi bu adam Azizi yasa dışı dinlemese de hapis yiyecekti zaten. Sportif yargi şike var diyor adli yargı dedikleri olay da şikeden dolayı hapis yatmayacaklar beraat ettiniz diyor bu mallar seviniyor yine. Olm zaten bi insanın şike yapti diye hapis yatmasi saçma en fazla men edersin spordan Adli yargıda Aziz, Şekip vs beraat edince kendilerini aklayıp şike yapmadık diyorlar ama sportif yargı hiçbir zaman şike yok demedi bunu anlamiyor beynine soktuklarim.
          onlarda beyin yok ki sokasin ciddi diyorum en azindan futbol konusunda bunlar kadar beyinsizi yok, vallahi yok
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu şehir çok şeyi unuttu.

Hatırlamaya başladığında kazanacak.

Yorum

• Resmen üstünü örttüler, sittin sene bağırsakta hakkımızı alamıcağız.Gün yüzü göremezler umarım...

Yorum

• Elin Niğdelisi Trabzonsporun uğradığı haksızlığa isyan edip 40 senelik partisine küsüp 2010 dan bu yana sandığa gitmeyecek,
                Trabzondaki sözde Trabzonsporlular Türkiye rekoru kırıp yüzde 66 oy verecek,hala da vermeye devam edecek, önceden de çok kızardım ama üzülür kıyamazdım,şimdi şöyle düşünüyorum; az bile yapıyorlar Trabzonspora,
                cengiz inşaatın sahibi yavşak hani bişi diyor ya vatandaşa,aynen öyle devam etsinler,hak ediliyor çünkü.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRABZONSPOR SÜRECİ KÖTÜ YÖNETTİ, kabul edelim...

Sezon bitti adam 17 de 17 çaldı, Şenol Hoca açıklama yaptı veee yalnız bırakıldı.

Karşıda öyle bir TOPLANMA oldu ki, ilk önce M Ali Aydınlar TFF Bşk oldu...

Eveledi geveledi, zaman kazanıldı BJK bşk tüpçü, azizle anlaşıp TFF bşk oldu...

Şike yapan Bjk itiraf edip kupayı iade etti...

Aziz hapse girdi vs derken konu yavşadı... GS bsk Ünal Aysal tüm fb li oyuncuları biz alırız küme düşerse dedi, desteğe gel, 3 lü çete

Bugün KİMLER KİMLERLE? Göksel-nihat-emre gibi açık fetöcüler O GÜN AZİZİ BİTİRİP fb ye el koydu, amaç ŞİKE değilmiş, fb ele geçirilmiş...

BUgün CEO adayı, o gün tezgahı kuranlar:

https://twitter.com/DegajSportscom/s...555029001?s=20

Fetöyü 2 salak maklubeci sananlar, fetö=cia diye baştan okusun...
                  Hocam bu konuda her şeyi diyorsun ama sadece bir gecede kanun değiştirenlerden bahsetmiyorsun.

Daha açık sorayım, şike varsa 17/25 Aralık da gerçektir. Katılıyor musun?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elin Niğdelisi Trabzonsporun uğradığı haksızlığa isyan edip 40 senelik partisine küsüp 2010 dan bu yana sandığa gitmeyecek,
                    Trabzondaki sözde Trabzonsporlular Türkiye rekoru kırıp yüzde 66 oy verecek,hala da vermeye devam edecek, önceden de çok kızardım ama üzülür kıyamazdım,şimdi şöyle düşünüyorum; az bile yapıyorlar Trabzonspora,
                    cengiz inşaatın sahibi yavşak hani bişi diyor ya vatandaşa,aynen öyle devam etsinler,hak ediliyor çünkü.
                    Nerelerdesin be abi ozlettin
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Elin Niğdelisi Trabzonsporun uğradığı haksızlığa isyan edip 40 senelik partisine küsüp 2010 dan bu yana sandığa gitmeyecek,
                      Nerelerdesin be abi özledik seni

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Sörloth için 3 milyon oy atan Trabzonsporlu'ların kupa cumhurbaşkanında diyememeleri sorunsalını yaşıyoruz. Bundan sonra gelecek şampiyonluğu bunun için sindiremem ben.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam bu konuda her şeyi diyorsun ama sadece bir gecede kanun değiştirenlerden bahsetmiyorsun.

Daha açık sorayım, şike varsa 17/25 Aralık da gerçektir. Katılıyor musun?

Bu dediğine cvp verebilecek kimse yok ülkede, eğer siyasi bir taraftan ise soru...

Konu ülkenin kurucu babalarına kadar gider, yeni bir ülke miyiz 17 imparatorluğun devamı mı?

Ülkeyi 17 imparatorluğu kuran köken mi yönetiyor kurucuların kökeni mi?

Yani, dünya kurulalı beri iktidar mutlaka sermayeyi el değiştirir yoksa sermaye onu değiştirir, ben iktidar olsam ve kurucu teze antitez ile olursam benzer hareketler yapardım-yapardın-yapıldı 100 lerce kez

Sezarı Brütüs kime sattı
                          En son Tekke tarafından düzenlendi; 04.06.2021, 22:01.
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu dediğine cvp verebilecek kimse yok ülkede, eğer siyasi bir taraftan ise soru...

Konu ülkenin kurucu babalarına kadar gider, yeni bir ülke miyiz 17 imparatorluğun devamı mı?

Ülkeyi 17 imparatorluğu kuran köken mi yönetiyor kurucuların kökeni mi?

Yani, dünya kurulalı beri iktidar mutlaka sermayeyi el değiştirir yoksa sermaye onu değiştirir, ben iktidar olsam ve kurucu teze antitez ile olursam benzer hareketler yapardım-yapardın-yapıldı 100 lerce kez

Sezarı Brütüs kim sattı
                            Tamam hocam, ben aldım cevabımı.

Hemen bir parantez açayım, söylediklerinde haksızsın demiyorum. Orada anlaşalım.

Yorum

• kurucu murucu tez antitez onu bunu geçelim...

Ergenekon adini koyduklari ve diger dâvâlar falan onlarin ne oldugu ortaya çikti, düzmece belgeler falan filan, yoksa onlari da katardim....

17-25 ne kadar dogru ise, 2011 o kadar dogru
                              17-25 ne kadar yalan ise, 2011 o kadar yalan
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Tek gerçek budur 2010 ve 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur.şikebahçelilerden yine pis kokular gelmeye devam ediyor.böyle devam ederse kimse bu pis kokuya artık katlanamıyor, katlanamaz yakında şikebahçeyi pisliklerinden dolayı imha etmeye başlarlar.

fetöşçü şikebahçe ne kadar can çekişirsen çekiş bu şike pisliğinden ceza alacaksın.hiç fetönün ardına saklanma ve bahane uydurma!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X