Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dursun Ali Bahçekapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adnan Polat'ın ev ve işyerinde arama yapılacakmış.
    Eger T.F.F adil bir karar verirse 3 ukalalar BankAsyada

Bu işten en karlı cıkacak kurum BankAsya...
    Bank Asya cemaatin o yüzden olabilir mi?

Yorum

• TFF ye savcılık tarafından gönderilen 26 klasör ve binlerce sayfa inceleniyor o saçma ötesi ad (KOZMİK) verilen evrak odasında....
      26 klasörde neler olduğunu İDDİANAME hazırlanıp gizlilik kalkına bizler googleden bakıp okuyacağız.
      TFF karar verecek vermeli vereceğini açıkladı zaten..
      Verilecek karar asla ÖTELEME kararı olmaz olamaz...
      TFF düşürme vs dışında bir karar açıklarsa o 26 klasör ve binlerce sayfayı bilmem ne yaparlar..
      80 bin mesajdır yazmammıza rağmen hala eksi puandan bahseden var artık deli olmamak elde değil...
      Gs ile alakalı başlatılan savcılık çalışmasının şimdi ki durumla asla alakası yoktur...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        La biz de düşelim zevksiz olur süper lig...
        Artık tek hedefimiz Avrupa olur.
        7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• işe bak tek kaldık süper ligde..

27 yıldır neden şike yapmadık, ne güzel bank asya'ya düşerdik hep beraber..
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Selçukkkk, amatör kümeye kadar yolun var artık o " çok sevdiğin " formanla...
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• bugün tv adnan polatın ev ve iş yerinde arama yapılıyor..

Yorum

• dünyanın en büyük derbilerinden birisi artık bankasyada mı
                facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• süreç yumuşatılıyor...

fb , bjk küme düşürülmesin diye
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O değil de 2004-2005 araştırılır da teşvik belgelenirse , FB yine şampiyon olacak

Sıfıra sıfır elde var sıfır
                    O zaman 96 yı 2005 i araştıralım . Çalınan 2 şampiyonluğumuzu alalım. Gene -2 de olur
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Yahu arkadaşlar, bizle ilgili olumsuz birşey çıkmasın da kim ile ilgili çıkarsa çıksın. Yeter yahu Sadri Başkan 1,5 gün emniyette ifadeye kaldığında çok üzülmüştüm. Sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadım. Hep dua ettim adımız temiz çıkar inşallah diye. Bana ne kim düşerse düşsün ama FENER KESİN DÜŞSÜN. Son 1 aydır çevremdeki Fenerliler sük dökmüş kedi gibiler. Biraz huzur geldi yahu. Bırakın düşsünler ki azıcık boyunları bükük gezsinler. VERİN ŞAMPİYONLUĞU, kupayı biz kalycılarda yaptırırız. Hem de TFF nin verecek olduğundan daha şık bir kupa, sonra ver elini önce Mehmet Dalman, Kazım ve o kupayı göremeyen renktaşlarımızın mezarına, bir dua ederiz. Sonra Trabzon a döneriz. Avni Aker de kendi eğlencemizi düzenler kendimiz eğleniri. Trabzon dışından da basın mensubu almayız..... Ben inanıyorum, yakın zamanda Fener in düştüğünü açıklarlar, bize de şampiyonluğu verirler.... (inşallah)

Yorum

• Yahu durun hemen düşürdünüz gsyi

(UEFA)

Yorum

• oha ertem şener soruşturma daha da genişliyecek dedi benim aldığım bilgiler bu yönde diyo 20 yıl zaman aşımını bu sürede her şey ortaya çıkacak falan filan ne diyo bu yaw

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Federasyon son kararı ne zaman açıklayacak?Bu yıl için.
                            2023
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              işe bak tek kaldık süper ligde..

27 yıldır neden şike yapmadık, ne güzel bank asya'ya düşerdik hep beraber..
                              İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              süreç yumuşatılıyor...

fb , bjk küme düşürülmesin diye
                              Amacın nedir?

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X