TFF ye savcılık tarafından gönderilen 26 klasör ve binlerce sayfa inceleniyor o saçma ötesi ad (KOZMİK) verilen evrak odasında....
26 klasörde neler olduğunu İDDİANAME hazırlanıp gizlilik kalkına bizler googleden bakıp okuyacağız.
TFF karar verecek vermeli vereceğini açıkladı zaten..
Verilecek karar asla ÖTELEME kararı olmaz olamaz...
TFF düşürme vs dışında bir karar açıklarsa o 26 klasör ve binlerce sayfayı bilmem ne yaparlar..
80 bin mesajdır yazmammıza rağmen hala eksi puandan bahseden var artık deli olmamak elde değil...
Gs ile alakalı başlatılan savcılık çalışmasının şimdi ki durumla asla alakası yoktur...
27 yıldır neden şike yapmadık, ne güzel bank asya'ya düşerdik hep beraber..
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yahu arkadaşlar, bizle ilgili olumsuz birşey çıkmasın da kim ile ilgili çıkarsa çıksın. Yeter yahu Sadri Başkan 1,5 gün emniyette ifadeye kaldığında çok üzülmüştüm. Sıkıntı üstüne sıkıntı yaşadım. Hep dua ettim adımız temiz çıkar inşallah diye. Bana ne kim düşerse düşsün ama FENER KESİN DÜŞSÜN. Son 1 aydır çevremdeki Fenerliler sük dökmüş kedi gibiler. Biraz huzur geldi yahu. Bırakın düşsünler ki azıcık boyunları bükük gezsinler. VERİN ŞAMPİYONLUĞU, kupayı biz kalycılarda yaptırırız. Hem de TFF nin verecek olduğundan daha şık bir kupa, sonra ver elini önce Mehmet Dalman, Kazım ve o kupayı göremeyen renktaşlarımızın mezarına, bir dua ederiz. Sonra Trabzon a döneriz. Avni Aker de kendi eğlencemizi düzenler kendimiz eğleniri. Trabzon dışından da basın mensubu almayız..... Ben inanıyorum, yakın zamanda Fener in düştüğünü açıklarlar, bize de şampiyonluğu verirler.... (inşallah)
oha ertem şener soruşturma daha da genişliyecek dedi benim aldığım bilgiler bu yönde diyo 20 yıl zaman aşımını bu sürede her şey ortaya çıkacak falan filan ne diyo bu yaw
Yorum