Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne oldu kozmik oda işi?
    dünden bugüne hemen yapılımıverdi?
    1 gecede yapıldıysa olsa olsa
    "kozmik gecekondu" olur..
    Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İnceleyecek kişiler demek istedin sanırım? Anlamakta zorlandım açıkcası.
      aynen renkdaş dilim sürttü heycandna olsa gerek

Yorum

• Bunların amacı bir an önce ligi başlatmak olayları örtbas etmek. Ulan ne Fenermiş ya düşürmeye yanaşmıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          simdide belgeler yetersiz der biz daha cok bekleriz
          Öyle bişey diyemez işte. Hakim bunları içeri alıyorsa o belgeler sayesinde aldı .Mahkemenin delil olarak gördügü belgeleri bu kendini bilmez adam belge olarak görmezse o zaman kıyamet kopar uefa adamı bombalar .

Yorum

• Mail adresleri için teşekkürler..

Gereğeini yapmak üzereyim...

Yorum

• Valla bende gönderdim zürriyete... Herkes farklı birşeyler yazıp gönderse bencede daha doğru olur. Ben şöyle yazdım biraz haşin olmuş olabilir.

Çok uzun bir süredir taraflı spor servisinizden ötürü gazetenizi almayı kesmiştim.

Zamanla taraflılığınız o denli rahatsız edici boyutlara ulaştı ki sitenize tıklayıp sitenizden haber okumayı bile bırakmıştım.

Ancak gerek televizyonlarda, gerekse internet üzerinde Hürriyet spor servisinin bir takım haberlerine istemesekde rastlıyoruz.

Son iki haftalık süreçteki malum davada Hürriyet gazetesi spor servisi,

bir tarafı aklamak için,

bir başka tarafı da suçlamak için çok yoğun çaba sarfetmektedir ! Ve emin olabilirsinizki bunu yalnızca ben değil, milyonlarca sporsever de farketmektedir.

Sabrın limitlerini zorlayan bu tutumunuzdan ötürü dayanamayarak bu mail'i atıyorum. Keza ülkenin trajı en yüksek gazetelerinden birinin spor sayfalarının birkaç fanatik insanın elinde karalama defteri olmuş olması da üzmüyor değil.

Hürriyet gazetesinin yönetimi, söz konusu duruma müdahale etmeyi düşünüyor mu, düşünüyorsa bunca zamandır neyi bekliyor?

Bu sorularıma cevap alabilmeyi çok isterim. Yazıyla veya "uygulama" ile cevap verebilirsiniz. Sizin takdiriniz...

Kararınızı verirken, şuan devam etmekte olan hatalı tutumun, aslında en çok kimin zararına olduğunu da düşünün lütfen.

Önümüzdeki günlerde spor servisinizde gerçek gazeteciler görmek dileğiyle... Saygılar.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bu belgeleri,iddianame hazırlandığında,2 yada 3 ay sonra diyelim,
                Bütün basın çarşaf çarşaf yayınlayacak.O yüzden belgelerde ne varsa onu rapor edecek etik kurulu.
                Başında MAA nın olduğu icra kurulu da bu rapora göre karar verecek.
                Herşey tabiri caizse kabak gibi ortada olacak.Gizli saklı birşey olması imkansız.

Yorum

• tff den 2 gün sonra açıklama gelir:elde edilen delil ve bilgiler fener i kümeye atmaya yeterli değil.aynen kalınan yerden devam deneceğine %1000 eminim.çünkü burası türkiye.fener boşa fenerasyonla görüşmedi akşam akşam.

Yorum

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle bişey diyemez işte. Hakim bunları içeri alıyorsa o belgeler sayesinde aldı .Mahkemenin delil olarak gördügü belgeleri bu kendini bilmez adam belge olarak görmezse o zaman kıyamet kopar uefa adamı bombalar .
                    Uefa'ya bırakırsak bombalama işini ayıp etmiş oluruz
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geliyorum inşallah...."Oy benum sevdiceğum olur mi böyle keder Çaykara yaylalari onbeş doktora bedel"
                      amma çaykaralı varmış burda da ha
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne zormuş feneri düşürmek yav.ben 4 temmuz günü hemen düşürmüştüm ben tff başkanı olsam.
                        3

ben olsam 2. lige düşürürdüm ve - puanla başlatırdım bu da vidanlı halim, vijdansızca hareket edecek olsam doğru bölgesel amatör lige...
                        Emekleri çaldın yine.
                        Günahkarsın Fenerbahçe !
                        Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                        Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tff den 2 gün sonra açıklama gelir:elde edilen delil ve bilgiler fener i kümeye atmaya yeterli değil.aynen kalınan yerden devam deneceğine %1000 eminim.çünkü burası türkiye.fener boşa fenerasyonla görüşmedi akşam akşam.
                          % 1 şüpe bile yeter hiç meraklanmayın düşmelerine

Yorum

• Emre, Volkan aykut k. metrise gitmiş azizi ziyarete, bari kendilerine bir karış yer beğenseler,

Yorum

• 4 klasör gönderilmiş tff ye surdaki dosyalara bakınca az gitti sanki xD

Yorum

• vallah ben sikebahcenin dusecene inanmiyorum
                                bu tff ne yapip eder bunlari ligde tutar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X