Kimse tff başkanı fenerli diye böyle bir karar alındı demesin çünkü alakası yok.Kendi kafasına göre karar almadı bu adam diğer klüplerin yöneticileri ne dediyse adamda kabul etti baksanıza samsunun başkanına fenere yargısız infaz yapılıyor diyor adam keza cavcav öyle.Ama biz şu işten bi aklanalım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah.
MAA devam etesin borozanlığa....bu ülkeyi trabzonum kupada temsil etmesin ya...evet kulübüz ve bazı şeyleri ayırt etmek gerekir ama şunu söylemek gerek. biz yaptı isek düşelim arkadaş...şeriatın kestiği parmak misali ama ortada tutuklanan bir başkan var ve takımı sanki hiçbişi yapmamış gibi lige devam edecek..inanamıyorum yaaa.
lütfen avrupa maçlarına çıkmayalım...lütfennnnnnnn..bu federasyonu temsil etmeye gerek yok!!
O kadar çok moralim bozuk ki sabah sabah aldım 3 bira.Ulan sevdiğimiz kız bizi sevmez,tuttuğumuz takım şampiyon olamaz hadi bunları geçtim beterinde beteri varmış takımımızın yöneticileri yüz kızartıcı bi suçtan emniyette.
Anlamadığım bişey var 10 adam öldüren le 1 adam öldürenin cezası bir mi?
Ben inanmıyorum Sadri başkan ın böyle pis işlere bulaşacağına ama bulaştıysa da cezamız neyse çekelim bırak 2. ligi amatöre düşelim alem DELİKANLI görsün.
Ama bu federasyon bi şe...sizlik peşindeyse o fedarasyonu kafalarına yıkalımda alem bu seferde adalet,yargı,emniyet görsün.
Kimse tff başkanı fenerli diye böyle bir karar alındı demesin çünkü alakası yok.Kendi kafasına göre karar almadı bu adam diğer klüplerin yöneticileri ne dediyse adamda kabul etti baksanıza samsunun başkanına fenere yargısız infaz yapılıyor diyor adam keza cavcav öyle.Ama biz şu işten bi aklanalım gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah.
Tiyatro....
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bu futbolsa ben dinazorum. Trabzonspor' un şike yaptığına inanmadığım halde bu seneden itibaren LigTV üyeliğimi yenilemiyorum. Dreambox' tan LigTV' yi siliyorum. Buna rağmen futboldan soğudum. Halısaha maçlarını bile bıraktım.
<Free Palestine>
2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR
bir hatamız varsa düşelim bence. amaaaaaaa........
eğer biz teşviğe eksik teşebbüsle düşersek, fenerin kaçıncı lige düşmesi gerekir. çünkü sayısız şike, teşvik, şikeye teşebbüs, teşviğe teşebüs var.
Peki teşvik primi vereceğiniz takımın hiç bir elemanı ile temasa geçememek ne olacak..bu işe aracılık edenlerle konuşup,vazgeçmek..
Suç bu..bu suçun karşılığı öncelikle küme düşmek değil..herkes bunu bilsin..
Trabzonspor,Türkiye'de ki yeni yasa ile bir takım yaptırımlara maruz kalacak olsa da uluslararası mahkemelerde aklanıp hakkı olan şampiyonluğu alacaktır..
Böyle düşünüyorum..
abi ellerine sağlık ,doğrusuda bu zzten.
ya renktaşlar,bu süreçte,bu kadar ortamın içine çekilme çabalarına rağmen hakkımızdaki iddia ney görmüyormusunuz?
İnanın bana beşiktaş hakkındaki iddialar daha vahim.
hemen karalar bağlamayın,eğer telefon görüşmesi aşamasında kaldıysa Nevzat Şakar( ki ortada dolaşan haberler onu gösteriyor) bize hiç birşey olmaz.
Şöyle düşünün;
eğer Nevzat Şakarın gerek aracı kullanarak,gerek aracı kullanmadan karşı kulüple telefon görüşmesi olsa, bunu gazeteler anında koymazlarmıydı manşetlerine?
ntvspor,ligtv,hürriyet gibi gazeteler bunu kullanmazmıydı gündem değiştirmek için?
o ses kayıtlarının dökümanları sızmazmıydı ekrem açıkele ve Mehmet Baransuya fb nin ses dökümanları gibi?
E.Açıkel ve M.Baransu da bile dökümanı yok bunun,görünen o ki girişim bile olmamış.
sacmalayın ya genk nasıl haklı oluyo eger uefa fenerı ıstemezse bızı alır gıdıp genkı almaz tmamen ınsıyatıf uefadadır ama gıdıp baska ulkenın takımını almaz bı sorakını alır
'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
ya şu 3 telefon görüşmesi olayı nedir bilen anlatsın.
kimle ne konuşulmuş? kim demiş bunlar olduğunu. arkalara baktım biraz ama bulamadım. fazla da ugraşamıyorum işte oldugumdan.
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum