Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aziz Yıldırım'ın itirazı ne oldu beyler bugün uzak kaldım mevzulara...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Yukarıda da belirttim savcı davayı Türk millet adına açıyor.Bu dava hepimiz adına açılıyor. Şerefsizin biri çıkıyor bizim için dava açan biri için baskı yaptı diyor.Sen zaten şerefini 1 at karşılığı satmışsın..
      Savcı, suç haberinin kendisine ulaşmasıyla birlikte devlet adına araştırma ve soruşturma faaliyetinde bulunmak, kamu davasının açılmasını gerektiren şartlar oluştuğunda dava açmak ve yürütmek, mahkemelerin verdiği kararları yerine getirmek ve kanunla kendisine verilen diğer görevleri yapmak durumunda olan, yargı erki içinde yer alan ve 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununa tabi olan devlet görevlisidir.
      Türkiye'de hukuk mesleğini icra eden kişilerde yalnızca savcılara "Cumhuriyet" ön takısı verilmiştir. Bu sebeple "Cumhuriyet Savcısı" olarak anılırlar.

Yorum

• +Biz suçsusuz hakim bey.
        -Durun atlamayın oradan.
        +At mı ne atı valla almadım.Biniciyim ben hakim bey.
        -Hişt size söz hakkı vermedim.İkide bir girmeyin araya.
        *2 2 mi,2 2 mi...

Yorum

• İlk olarak berdus_usak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gomişler o havalara
          Tabi ticaret tapirinde hiç kendi haklarını savunup kendi önüne duvar yaparlar mı?
          DRAGO GABRIC

Yorum

• inşallah savcı cezaevini de dinliyordur...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Fenerbahceye bugunku stadını veren kısı devlettır.O donemın bılmem ne bakanı gs lı bır bakan bagıslamısdır.Kadıkoyuu
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• bugün ligler ertelenir ve süper kupa iptal edilir...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  +Biz suçsusuz hakim bey.
                  -Durun atlamayın oradan.
                  +At mı ne atı valla almadım.Biniciyim ben hakim bey.
                  -Hişt size söz hakkı vermedim.İkide bir girmeyin araya.
                  *2 2 mi,2 2 mi...
                  çççççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak basturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    +biz suçsusuz hakim bey.
                    -durun atlamayın oradan.
                    +at mı ne atı valla almadım.biniciyim ben hakim bey.
                    -hişt size söz hakkı vermedim.İkide bir girmeyin araya.
                    *2 2 mi,2 2 mi...
                    ççççççççç:d:d:d
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aziz Yıldırım'ın itirazı ne oldu beyler bugün uzak kaldım mevzulara...
                      Henüz bir açıklama yok bu konuda. Ama bu itiraza bakacak olan heyetin "retçi" olduğu söyleniyor
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Maddi olarak Türk futbolu zarar görür çok geriye gider hikayesini kimse YEMEDİ,
                        Diğerleride yapıyor konuşursam 10 yıllık olayları ortalık toz duman olur laflarını da kimse YEMEDİ,
                        Taraftarlar organize olsun ortalık çok karışır Düşmanlık artar laflarınıda kimse YEMEDİ,
                        Hastayım, Taklacıyım Öldüm bittimi de kimse YEMEDİ,
                        Trabzonsporuda olaya dahil etmeye çalıştılar ama deliller sayesinde kimse YEMEDİ(Ahmet Çakar bile ağzından kaçırıp Trabzonspor kurtarır demişti telegol de )
                        Fener düşerse ligin diğerleride Düşeri ligin kallitesi de düşeride kimse YEMEDİ(Şike yapacak takım kalmayacağından endişe ediyorlar ),
                        Federasyona Fenerli koydun Uefa girdi devreye delil yok dedirttin ama onuda kimse YEMEDİ,
                        Başbakanın üyeliğini iptal ettiricez dediniz aba altın sopa gösterir gibi Yine Kimse YEMEDİ,
                        Şimdi de Savcı baskı yaptı, karakolda bir an önce savcı karşısına çıkıp serbest kalayım diye söylersin yalanı da, savcı Karşısında söylersen yine YEMEZLER,
                        Yediğin önünde dahası yolda, hapis falan kimsenin umurunda değil, Hırsızlığın bedelini ödeyin HAKKIMIZI EN KISA SÜREDE GERİ VERİN.

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İş adamlarımız da el atmalı bu işe; Cevahir, Ağaoğlu hadi beyler gün sizin gununuz...
                          Olur mu öyle şey? Yoksa mal satamazlar
                          ..............

Yorum

• At hırsızı kılıklı yavşak herif, bu yeni açıklama karşılığında kim bilir ne aldın?

Yorum

• bu toplantıdan sadece süper kupanın oynanmama kararı çıkar beyler... önümüzdeki hafta içi eğer tff ye bir takım deliller giderse onlarda etik kurulu toplar sonra soruşturma başlatırlar o soruşturma doğrultusunda adı geçen kulüplerin savunmalarını alır karar verirler oda ağustosun 10'larını geçer karardan sonra 1 haftada tahkim kuruluna itiraz süresi... yani en az ağustos 20 den aşşağı bir karar çıkacağını sanmıyorum... yani 1 aylık bir süreç var bu süreci iyi yönetim gerekli baskıyı kurmaya çalışacaktır söz konusu kulüpler fenerin bugün havlarcasına yaptığı duyuru ve bizim asaletimizden kaynaklanan geç kalmış duyurumuz bu sürecin birer ürünüdür...

Yorum

• Aziz Yıldırım : Savcı artistlik yapıyor.

İbrahim Akın : Savcı psikolojik baskı uyguladı.

SAVCI için tehlikenin farkında mısınız? Geri adım atar mı?
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X