Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• DORinsighht’ın araştırmasına göre: Halkın dörtte üçü şike iddiaalarının doğru olabileceğine inanıyor.
    Ben bu dörtte üçü bir yerlerden hatırlıyorum ama nerden
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Feneri düşürmez bu fenerli aydınlar, feneri düşürseler Trabzonuda yakacaklar.Kupa dan umudumu kestim zatende..

Adamın biri kupa antepe bile gidebilir diyodu.La ne diyor bu sarhoşmu diyodum.Ama galiba öyle olucak eğer bursada işin içindeyse
      G.Antepe kılıf uydurup FB maçında teşvik aldılar Süper oynadılar Trabzona yattılar diye FB lilerin Dedikodularını dikkate alırlarsa GS ı Şampiyon ilan ederlerse Şaşırma o zaman.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak wonder_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar,

yanlışsam düzeltin. bizim başkan serbest deil. tutuksuz olarak yargılanacak. aziz yıldırımdan tek farkı bu. ama ikiside yargılacanak. o yüzden bizden herkes serbest diyemiyorum. adam daha yargılanacak. savcının elinde bizle ilgili ne var bilmiyoruz ki, yargılanacak bişiler var demek.
        Şu anda trabzonsporlu bir polis muhabiri olmak ve vatan, istinye, adliye arasında mekik dokumak isterdim .

Yorum

• Şike olayının patlak verdiği 3 Temmuz'dan bu yana eminim ki çok sayıda insan Türk futbolundan soğumuştur. Şimdi bir de TFF hiçbir şey olmamış gibi bütün pislikleri örtbas etmeye kalkarsa bu sayının çok daha artacağını düşünüyorum. Ligin marka değeri asıl o zaman düşecek.

Yorum

• İlk olarak wonder_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar,

yanlışsam düzeltin. bizim başkan serbest deil. tutuksuz olarak yargılanacak. aziz yıldırımdan tek farkı bu. ama ikiside yargılacanak. o yüzden bizden herkes serbest diyemiyorum. adam daha yargılanacak. savcının elinde bizle ilgili ne var bilmiyoruz ki, yargılanacak bişiler var demek.
            Bizimkilerin tutuksuz yargılanması teşvik nedeniyle.Teşvik primi savcı için tutuklama nedeni değil,ancak şike tutuklama nedeni.O yüzden bizimkiler tutuksuz.Ancak Teşvik primi TFFnin yaptırım yapması için bir suç unsurudur.Benim yorumum ki ilk mesajımdan buna hep aynı çizgidedir ; TFF Feneri sakinleştirmek için bize de teşvik girişimi nedeniyle ceza vermeye çalışıyor,yada tehdit ediyor.Haber alabilirsem paylaşacağım akşama kadar

Yorum

• Burda bazı arkadaşlar eger rahatlacaksa Trabzonspor kume duşecek. Hemde amatore gidecek. Ama Febeşin şike yaptıgı gerceginide degiştiremeyeceksiniz. Yeter artık buraya gelipte kafa karıştırmayın.Gidin ait oldugunuz yere.Angut.com sizi bekliyor. Hadi kışkış.
              федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• organize olup malum gazetelere mail atsak mı?

Yorum

• 3. Dalga olsa diye dua ediyorum Medya'dan çok sayıda şerefsiz silahlı suc örgütüne Yardim ve yataklık yaptı ve hala yapıyor.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Fener'i düşürmemek için tüm kulüpler seferber oldularsa...

Fener bu işten nasıl sıyırır diye herkes kafa yoruyorsa...

Bizim yönetim de 3'lü-4'lü neyse görüşmelere katılıp bazı pazarlıkların içine girmişse...

Ya da bizimkiler Fener düşmesin ama bize de şunlar verilsin ya da cezamız şu kadar olsun al-verini yapıyorsa...

Bizi de bir şekilde bu işe bulaştırıp, şampiyonluğumuzu vermezlerse...

Ne yapalım, takip etmeyiveririm futbolu...Herkes de kendi pisliği içinde debelensin dursun...
                    En son karayamayman tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 13:31.

Yorum

• İlk olarak parandroid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizimkilerin tutuksuz yargılanması teşvik nedeniyle.Teşvik primi savcı için tutuklama nedeni değil,ancak şike tutuklama nedeni.O yüzden bizimkiler tutuksuz.Ancak Teşvik primi TFFnin yaptırım yapması için bir suç unsurudur.Benim yorumum ki ilk mesajımdan buna hep aynı çizgidedir ; TFF Feneri sakinleştirmek için bize de teşvik girişimi nedeniyle ceza vermeye çalışıyor,yada tehdit ediyor.Haber alabilirsem paylaşacağım akşama kadar
                      Arkadaşım biz teşvik primimi vermişiz yoksa senmi yanlışlıkla yazdın vermişsek hangi maçta ve delillendirilmişmi?

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fener'i düşürmemek için tüm kulüpler seferber oldularsa...

Feneri bu işten nasıl sıyırır diye herkes kafa yoruyorsa...

Bizim yönetim de 3'lü-4'lü neyse görüşmelere katılıp bazı pazarlıkların içine girmişse...

Ya da bizimkiler Fener düşmesin ama bize de şunlar verilsin ya da cezamız şu kadar olsun al-verini yapıyorsa...

Bizi de bir şekilde bu işe bulaştırıp, şampiyonluğumuzu vermezlerse...

Ne yapalım, takip etmeyiveririm futbolu...Herkes de kendi pisliği içinde debelensin dursun...
                        Duygularımı çok güzel özetlediniz.Katılıyorum size.

Yorum

• bazilari tesvik diyor, bazilari basbakana protestodan diyor..bazilar düstük diyor, bazilari sampiyonuz diyor,
                          bazilari düsecegiz diyor, bazilari eksik puanla baslayacagiz diyor.....simdi aksam oynanacak maci nasil düsünecegiz? pek önemi varmi?
                          kafam cok karisik

Yorum

Lütfen paylaşma arkadaşım...Böyle iyiyiz...

Yorum

• parandroid,

Evet aynı şeyi söylüyoruz, yargı karşısındaki ceza umrumda deil suçluysa alırlar zaten içeri, ama bahsi geçen olay idari ceza gerektirebilir. birçok arkadaşımız bizden kimse içerde deil diye çok söz edince artık yazma gereği hissettim evet içerde deil ama hukuk için yeterli olmasa federasyon için (kendilerince) yeterli olabilecek bişiy var. yandı gülüm keten helva.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

Sporda şiddet yasasına çok hakim gördüm seni !
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X