Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende alakası olmadığını düşünüyorum fakat, teşvik şikenin yarı cezası dolayısı ile 2,5 yıldan civarı cezası varmış.bu yüzden serbest bırakıldı dendi(ist medyası) yine bir kanalda izledim günlüğü 20 tl den hesap etmişler falan 20000 gün üzerinden(şike) teşvik olduğu için yarısı o yüzden 200000 dediler.kafam karışmıştı.Bu günleri nasıl tutturdular diye.bu kadar karışık olduğuna göre bence bir şey yok.
    baskan oldugu icin %50 artiyor
    ve tesvik ile sike sucu ayni yeni yasada farki yok bildigim.
    yani ne sike ne tesvikle suclanmadi bile
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Bu tutuklama ve itiraflardan sonra TFF halen süper kupa finalini oynatacağını söylüyorsa süper kupa finalinin adı "şike finali" olarak değiştirilmeli bence.
      ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        korkak dıyo yenı turkıyede korkaklara yer yok maa korkak cıktı dedı bızım ıcınde ts taraftarının duyurusunun altına ımza atarım cok guzel acıklama dedı
        Bunla da mesela... Adam nereden oynayacağını çok iyi biliyor.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• yav adamın dediği doğru olabilirde o profil onun mu bakalım allah aşkına işi yok gecenin beyinde sizin sorularınızımı yayınlıycak ve böyle kesin ithamlarda buluncak allah aşkına ya biraz mantıklı olun

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Twitterden alinti... ben bu adama inan-mi-yo-rum

Orh61an Orhan61
            @mehmetbaransu Trabzonsporun Sampiyon Ilan Edilme Sansi varmi daha?

@mehmetbaransu
            mehmetbaransu
            @Orh61an Maalesef yok
            Burada Mehmet Baransu soruyo ''Trabzonsporu şampiyon yaparlarmı diye'' Cevap orhan61: Malesef yok...
            Baransu fikir beyan etmiyo

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşım güzel insan;
              Malumunuz üzere bazı taraftar grubları kulublerden beslenen nemalanan asalak tiplerden oluşmaktadır..Üzülerek söylüyorum Trabzonspor'dan beslenmeye çalışan gruplar olduğu gibi..
              Bunlar kulup yöneticileri teknik direktör vs adamlarla alışveriş içindedir...
              İşin üzücü tarafı genelde trübünleri bu tipler belirlemeye çalışır..
              Es-es maçındaydım gördüm olup biteni ...güzel bir örnek işte anlatmak istediğime..
              Birde şu Gs taraftarlarının topuk yaylasına gıtme destek verme hikayesi var mesela...
              Gitmiş oraya kafakol muhabbeti olan 3-5 gs lı olduğunu söyleyen adam ellerinde kağıta yazılmış çok kötü bir yazı....basında yansıması gs taraftarları dsetek vermiş vs ...Oysa gs taraftarı onlar değil ki orda ki 3-5 kişi değil ki yani...
              Bu hafta sonu gurbetci gencler tff ye yuruyecekmiş , atacakları slogan nedir pankartları nedir ne eder ne soylerler bilmiyorum ama tüm haberlerde Trabzonsporlular yurudu vs diye çıkacak haberlerde...
              eee biz neyiz abi...
              Katılıyorum da dostum , eskişehir maçtan önce hiç tavrını falan belli etmedi bi duruş sergileyemedi..

Ben Sakaryaspor tribünlerinde hala Trabzonspor atkımla maç izleyebilirim..

Karşıyaka , Ankaragücü vs... Daha sayarız belki bir sürü takım ön plana çıkanları söyledim..
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Arkadaşlar sadri şenerin tutuksuz yargılanacağı cümlesini kabul etmiyorum.

Sadri şener için koyulan yurt dışı yasağı konusu adli tedbir yasasıdır.Ama burda küçükte olsa şüphe vardır.Çünkü adli tedbir yasası der ki :Şüphe olduğundan dolayı hakimin veya savcının yeni bir delil bulması halinde mahkeme tarafından talep edilerek çağrılabilir.Ama adli tedbir zamanlada ortadan kalkabilir.

Şuan tutuksuz yargılanmayacak yani direk mahkemeye gitmicek eğer sonradan gelişen olaylarda sadri şener hakkında bir kanıta rastlanırsa mahkeme tarafından çağrılabileceği anlamını taşıyor.

Editör Notu: Yazının tamamını kalın harflerle yazmak forum kurallarına aykırıdır.
                En son Emrullah tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 01:38.

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  baransu mehtap tv. de saydırıyo aydınlara
                  Baransu twitter başında mı, tv de mi?

Yorum

• mehmet Baransu kimdir ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tesebbus bile bir alt lige dusmemizi saglar...

InsAllah Nevzat Sakar aklanir ve bu soylentilerdende kurtulmus oluruz...
                      Teşebbüs ile biz alt lige inersek feneri koyacak amatör küme bile bulamazlar.Ben hep dua ediyorum, Nevzat başkan önce hayırlısı ile iyileşsin, sonrada aklansın.isteselerde istemeselerde bizi mutlu edecek sonuç çıkacaktır o zaman.
                      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her yer Türkiye değil be hocam..kimse 20 milyon falan demesin..İngiltere'de milyonu geçen taraftar sayısına sahip takım 5 o da kıl payı geçiyor adamlar yani..

Juve 10 arkasından gelenler İnter ve Milan 5 milyon diye geliyor düzelteyim..
                        O kadar futbol tutkunu bir ülkede bu rakamlar bana pek gerçekçi gelmiyor ama şimdi araştırıp konuşmak en doğrusu olur. Şuanda en son yapmak istediğim şey bu açıkcası. Gereksiz bir tartışma olur ama tvlerde Juventus'u öyle küçülttülerki cebimize girecek neredeyse. 100 bin taraftarı bile yokmuş falan. Siz aynı şeyi söylemiyosunuz farkındayım, 10 milyon diyorsunuz. Ben mi haklıyım siz mi haklısınız tarafına girmiyorum şuan bunu araştırmakla uğraşacak halim yok. Onun yerine sana saygılarımı sevgilerimi gönderiyorum renkdaş.
                        En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 14.07.2011, 01:34.
                        - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Umarım Beşiktaş'a birşey olmaz. Bu dönemde adam gibi taraftar grubu varsa onlarda Beşiktaş'lıdır. Hani nerde Anadolu güç birliği her deplasmanda küfürü basıyorlar bize. İnönü'deki maçı iple çekiyorum. Bütün haksızlıklara karşı, karşılıklı bütün takımlara küfür etmek istediğim taraftar grubunu barındıran takımdır.
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşebbüs ile biz alt lige inersek feneri koyacak amatör küme bile bulamazlar.Ben hep dua ediyorum, Nevzat başkan önce hayırlısı ile iyileşsin, sonrada aklansın.isteselerde istemeselerde bizi mutlu edecek sonuç çıkacaktır o zaman.
                            Ayni sekilde dusunuyorum. Bakalim neler olacak...
                            1

Yorum

• Ya galiba Nevzat Sakar denedi bu isi. Eger öyle ise yandigimizin resmidir.
                              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Omer cavusoglunun bos konustugunu herkes biliyor ama simdi netten aradim bakin ne cikti. 2005 de cikan bir haber, hollandaca

Juve krijgt 218 miljoen voor 2 seizoenen, Turkceye cevirmeme gerek yok herhalde ama yinede cevireyim. 2 yilligina 218 milyon euroya anlasmis Juve yayin hakki icin.... fener Juvenin yaninda bir hic...
                                Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X