İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bülent Tulun belki de Adnan Polat'a şantaj yapmayı planlıyordu ve ya yapıyordu .
Neden saklasın ki başka ...
mehmetbaransu mehmetbaransu
Denizliye gönderilen para Song'a verilmiş gibi gösterilmiş. Polis makbuzları arıyor. Umarım bulur. Denizlispora da bir baskın şart şimdi.En son Fatih Bayrakdar tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 16:40.RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
2006 da şike yapan bir takım bunu delil bırakır mı ortada üstelik, 3 Temmuzda Aziz Yıldırım göz altına alınmış.
Olay süreci bulandırmaktan ibaret..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bu adam tam bir emniyet yancısı, umarım bulur ne demek arkadaşİlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmetbaransu mehmetbaransu
Denizliye gönderilen para Song'a verilmiş gibi gösterilmiş. Polis makbuzları arıyor. Umarım bulur. Denizlispora da bir baskın şart şimdi.
baransuya gün doğdu yine
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Yorum
-
bu sefer g.tünden salıyor..İlk olarak Meydan 08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmetbaransu mehmetbaransu
Denizliye gönderilen para Song'a verilmiş gibi gösterilmiş. Polis makbuzları arıyor. Umarım bulur. Denizlispora da bir baskın şart şimdi.
baransuya gün doğdu yine
şike kesin ama alenen de yapılmamıştır..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Adam söylüyordu, Galatasaraylıyım ama GS'de bu işlere bulaşmışsa o da düşürülsün, futbolun temizlenmesini istiyorum diye.İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam tam bir emniyet yancısı, umarım bulur ne demek arkadaş
7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
fenerbahçelilerin yorumu : kambersiz düğün olmaz, galatasaray olmasa bank asya'nın tadı olmazdı..@tsmustafakemal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum