Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bugün yargılamayı, medya yapsaydı; bizi direkt 3. lige düşürürlerdi değil mi?
Yani önce bizi düşürürlerdi...
Allah'tan yargı, hukuk öyle çalışmıyor...
Öyle inanıyoruz...
Suç, delil, ispat, şu bu... İşin beğen ya da beğenme bir denklemi var, matematiği var...
Matematik varsa sorun yok diyorum...
İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay Abi, soru sormamak imkansız ama...
Bizi ne bekliyor abi, sizden duyacaklarımız öenmlidir, her daim önemseriz...
Yorum
-
Hele sükür be bu aksam iki programda trabzonspor sampiyondur verin hakkimizi diyenler olabildi veya trabzonspor kafa koparabilir diyenler oldu. Ayrica salih tuna fenerbahce bu 53 yillik pislik sonu küme düsmesin diyebiliyor adalet bu degil diye, simdiye kadar yapanlar cezasiz kaliyor diye vesaire..."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Bende senin gibi umuyorum renkdas yanlis anlama ama bunlar fb'yi kurtarmak için ülkeyi feda edebilir bugüne dek yapilan açiklamalar fb yöneticileriyle toplantilar daha bizim bilmedigimiz lig tv'nin oyunlari olan ülke futboluna olucakİlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene diyorsun kardesim her hangibir bilgin mi var tesebbus tesfik suc ise bizim yoneticileri neden almadılar iceriye ,, bos laflar bunlar herkes birsey sallıyor o kupa trabzona gelecek kardesim bunun kacarı yok artık,,,son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Savcı bizimle alakalı şike -teşvik- eksik teşebbüs- çete -ye dair TFF'ye belge gönderir mi??
Cevap; Varsa gönderir tabi neden göndermesin...
Ama gelişmelerden anladığımız kadarıyla bizlik bir durum yok olsaydı tutuklama vs olurdu...Ayrıca bugün Divan Başkanlığımız adına(malumunuz Sadri başkan vs konuşamaz) yapılan resmi açıklama bu savımızı kuvvetlendiriyor...
Dejenerasyon(federasyon yani) bize bir yerinden uydurabilirmi?
Uyduramaz , sonuç itibariyle belge istiyorlar,eğer belgelerde yoksak uyduramazlar...Sonuç itibariyle gizlilik şerhi kalkınca Dejenerasyona giden belgeleri bizde okuyacağız...
Umarız Dejenerasyon bizlik bir durum olmadığını bildiği içinde acayip köşeye sıkışmış vaziyette olsun..Malumunuz üzere kupanın sahil yolundan sürat sınırı aşmadan ve trafik kurallarına riayet ederek TS müzesine gelmesini bekliyenler var...
Fener küme düşerse 2. sırada olan bizim bu durumdan doğan haklarımızın istenmesi kararını alması Dejenerasyon için kabus olsa gerek...
Bu arada boğazına kadar çamura saplanmış sadece fener vs değil...Ondan daha berbat durumda olan MERKEZ BASIN var...Onlarla mücadeleye devam...
sabırlı olalım bekleyelim derim...En son Ömer Kibar tarafından düzenlendi; 20.07.2011, 00:28.
Yorum
-
İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele sükür be bu aksam iki programda trabzonspor sampiyondur verin hakkimizi diyenler olabildi veya trabzonspor kafa koparabilir diyenler oldu. Ayrica salih tuna fenerbahce bu 53 yillik pislik sonu küme düsmesin diyebiliyor adalet bu degil diye, simdiye kadar yapanlar cezasiz kaliyor diye vesaire...
ben salih tuna nin neyi kimi savundugunu anlamadim bu surecte,
bir nalina bir mihina, sohbet fenere meyilliyse fenerli, Trabzonspora meyilliyse Trabzonsporlu.
Yorum
-
ne teşebbesü böyle teşebbüsmü olur, direk amatör kümeye pardon metrise düşersin.Oraya düşenler senin gibi kaka düşüncelere sahip olmadıkları halde ordalar. cık cık cık nasıl böyle bir şey düşünebilirsin...İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla hayalimde her akşam 2-3 kişinin kafasına sıkıyom
şimdi bu eksik teşebbüs olurmu
Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
şampiyonluk bize verilmeden adalet sağlanmış olmayacak. 82 puanı hiçbir şike yapmadan aldıkmı? aldık teşvik verdik mi? vernedik. olay bu kadar nettir. ilk yapılması gereken şampiyonluğumuzun tescili sonra feneri ne yaparlar azizi ne yaparlar bizi ilgilendirmez. fener ligde olsa ne olur olmasa ne olur. önemli olan bizim hakkımızın verilmesidir. bizans medyasının bizi uyutmasına izin vermeyelim. bakın direkt gideceğimiz ŞL ligi için benfica ile oynayacağız asıl bunlara bakmak lazım
Yorum
-
HOŞGELDİİİİİNN...Sana ilk sayfadan bu yana 70 bin mesajı okuma cezası veriyorum...İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence çok basit olucaklar sunlar.
lig geçersiz sayilir yani tescili iptal edilir
Bu sene sampiyon ve küme düsme olmaz
fb hafif siyirikla atlatir
Bunu gören UEFA da bizi sutlar sonra maa aglamaya baslar benden demesi
Biz oraları geçeli çok oldu bkz 950.sayfa..
Yorum
-
bize kimse birsey yapamaz ortada suç yok.İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi düşürmedin Kayserili kardeşim
Siz trabzonlu trabzonsporlular olarak orda geregini yaparsiniz bizde diger illerdeki trabzonsporlular olarak dünyayi yikariz öyle birsey olursa.son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
okudum hepsini takib ediyorum kardesİlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHOŞGELDİİİİİNN...Sana ilk sayfadan bu yana 70 bin mesajı okuma cezası veriyorum...
Biz oraları geçeli çok oldu bkz 950.sayfa..

nacisane görüsüm sadeceson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Bugün, tipine, eğitimine, mesleğine bakınca adam diyebileceğiniz biri yanaştı;
İnşallah düşeriz dedi hiddetle...(FBli)
Anladım halinden.
Para bizde ayakları yine...
Sonrası klasik tartışma vs...
*
Trabzonspor şampiyon olduğu gün, tüm kazanımlarını elde ettiği gün, havuza çok afedersiniz i..yip sonra da ayrılmalıdır...
Asıl keyif de budur...
İlhan Cavcav'a bunu mutlaka yapamalıyız...
GS toparlasın bakalım...
Alayı Bank Asyaya gitmek isteyecektir...
Ne insanlarla dans ediyoruz, tiksiniyorum artık...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum