..............................................................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 02:44.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
-
Bu süreçte etik kurulun yeri yok diyorsun...İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepolis uyuşturucu işinden telefon teknik takibine takılıyor 15 yıl hapis cezası alıyor.
yargıtay 15 yılı iptal ediyor. dinlemelere ceza verilmiyor. fakat disiplin cezası veriliyor. kişi polislikten atılmış.
aziz yıldırım bir şekilde teknik takiplerden yırtacak. fakat disiplin suçu verilir. bir daha kulüp yönetemez.
fenerbahçe küme düşer mi?
sorusu tamamen tahkim kuruluna bağlı kararı verecek kurum orası, ne federasyonun nede etik kurulunun karar yetkisi yok.
etik kurulu nezlinde kurulan kozmik oda işi yokuşa sürmek.
Bu adresteki ilk üç sayfayı okursan fikrin değişecektir.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Bu kadro ile katılsak ne çıkar?İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ŞL'ne direk katılmamızın artık mümkün olmadığına %100 emin misiniz?@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
O başka konu, Benfica ile yaptığımız iki maçtan sonra ben de Avrupa Ligi'nin en fazla puan, para ve tecrübe edinebileceğimiz, bize en faydalı yer olduğunu düşünüyorum.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro ile katılsak ne çıkar?7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
- Sike ve tesvik primi iddialarını incelemek;İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Etik davranıs ilkeleri konusunda uygulamada karsılasılan sorunlara yönelik olarak,
istendiğinde, TFF Baskanlığına ve futbolla ilgili tüzel kisilere görüs bildirmek
- Kararlarıyla ilgili olarak bülten yayımlamak
Karar verecek kurum değil, sadece görüş bildirir. Küme düşürme kararı yetkisi yok.@tsmustafakemal
Yorum
-
İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlışın var, alıngan çocuk değildir Serkan, öyle her lafa alınmaz.
Bence umursamayacak, aksine makara yapacaktır.
))..........
Yorum
-
))İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle))
......
.......
Yazısız anlaşmak ne güzel
En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 04.08.2011, 03:03.7
Yorum
-
Fikrin değişecek derken şu cümleni kastettim:İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Sike ve tesvik primi iddialarını incelemek;
- Etik davranıs ilkeleri konusunda uygulamada karsılasılan sorunlara yönelik olarak,
istendiğinde, TFF Baskanlığına ve futbolla ilgili tüzel kisilere görüs bildirmek
- Kararlarıyla ilgili olarak bülten yayımlamak
Karar verecek kurum değil, sadece görüş bildirir. Küme düşürme kararı yetkisi yok.
" etik kurulu nezlinde kurulan kozmik oda işi yokuşa sürmek. "7
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu TARAF gazetesine üye olan var mi devamini merak ettim...KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum
-
Alex ve Jaja... Sanirim Jaja'nin gönderilme nedenlerinden biri bu haberde yatiyor ama okuyamiyoruz su TARAF gazetesini...KURAL BİR ; Karar verdin mi uygulayacaksın...
KURAL İKİ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiğinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR..!
Yorum
-
1.72 boy ile kaç kafa golü attı..İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
- Galatasaray
- Buca
Alex de Souza’yı kullanarak da Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Jaja ile iletişim kurmaya çalıştığı polis kayıtlarına geçti.@tsmustafakemal
Yorum
-
Bu emniyetteki ifadeler akıllarda soru işareti bırakmayacak kadar net. Adamlar tarlaları sürmüş, başakları yeşillendirmiş, akılları sıra da milletle başşak geçmeye uğraşmışlar. Hatta gözaltına alınmasalar bile bu belgelerle futboldan men edilebilecek onlarca insan olduğu gözüküyor okuduğum kadarıyla... Yalnız tek canımı sıkan nokta bizim Serkan'ın isminin geçmesi. Bir an önce şu Yusuf Turanlı ile olan bağlantısı -varsa- açığa çıkarılmalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum