Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hay ben bu Genk midir nedir Hazirlik Macimizda Sahaya inip saldiracagim bunlara.
    Biz sike yapmadin 82 puan topladik.Sampiyonlar Liginde oynamaliyiz!!!!!!!!!
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Herkese sıçrayacak bu dalga.. Gelecek senede Gsye bulaşacak.. Sonunda herkese Genel Af diye bişey uydurulacak.. Şahıslar temizlenecek kulüplere bişey olmayacak..

Yorum

• zaten uefa 5 yıl men edicek tff,yi kendi sanım.

Yorum

• hala haber yok mu ? fikralarami gecti baskan uyuyacagm uyku yok

Yorum

• İlk olarak sefayasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dükkan nerdeydi?
            hiç güleceğim yoktu
            paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Arkadaşlar akşamüstü takip edemedim olanları bizden 2 kişi ifade vermeye çağrılmış, onlar ne oldu? İfade verdiler mi, vericekler mi? Hala emniyetteler mi nedir kısaca?

"Trabzonspor'da, Genel Sekreter Hasan Yener ve İdari Menajer Caner Çuvalcıoğlu ifadeye çağrıldı."
              En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:05.
              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Adamlar 14 maçta sonuca etki edecek şekilde şike - teşvik yapmış.

Bizim haram puana ihtiyacımız yoktu, buna rağmen yapmaya çalıştıkları saçmalık yüzünden fenerle aynı kefedeyiz şimdi. Yazıklar olsun.
                SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Normaal wordt de Turkse kampioen dan vervangen door de nummer twee. Dat is Trabzonspor, maar de voorzitter van die club werd ook al aangehouden. Ook de derde van vorig seizoen, Bursaspor, is betrokken bij het schandaal.
                  Op 14 juli komt de UEFA bijeen om te praten over een eventuele uitsluiting van de Turkse clubs. Omdat België na Turkije komt in de coeffciëntenlijst kan de landskampioen, in dit geval Genk, meteen naar de Champions League. Voorwaarde is uiteraard dat de Turkse clubs niet mogen deelnemen aan de CL. In principe moet Genk twee

hayırlı olsun uefaya şikayette edildik
                  Ne demek bu abi? Tam olarak?

Yorum

• Kaynak göstermeyenin ilk seferde uyarı ikinci seferde ban yemesini talep ediyorum.

Yorum

• aRKADAŞLAR;
                      Bizim yöneticilerimiz şu an yargının önünde...Yargı aleyhimize olumsuz karar vermeden burdan bazı dostlar yöneticilerimizi suçlayıcı karalayıcı yazılar yazmaya başladı bile..
                      Az sabır az dirayet az olgunluk diyorum...
                      Hele bir sonuç açıklansın görelim...
                      Fenevliler tutuklanıp cezaevine konan yönetixilerini sahiplenirken biz neden böyle yapıyoruz anlamakta zorlanıyorum açıkcası...

Yorum

• arkadaşlar ben mehmet çakır almanya'dan katılıyorum.. bugünkü federasyonun açıklamalarını dınledım ve şunu anladım.. artık ok yaydan çıktı.. bu ülkede trabzon çocuğu umursanmıyor.. bu ülkede biz hiçe sayılıyoruz.. federasyon başkanı elimizde delil yok diyor ama mahkeme aziz yıldırımı tutuklu yargılanmasına karar veriyor.. mahkemede delil yoktuda ondanmı azizi tutukladı mahkeme? tff nin işi suçluyu bulmak değil.. suçluyu mahkeme belirler ve mahkeme azizi suçlu gördüki içeri tıkadı.. sadece azizde değil yanlız ha.. bu ne anlama geliyor? tutuklu yargılamak demek 95 % suçlu demek.. ama tff hala kalan 5 % e spekülasyon yapıyor.. yani kısaca şunu diyor.. fenerbahçenin 5 % i trabzonsporun 95 % inden daha ağır basıyor.. okadar uzun boylu değil.. biz bu ülkede üvey evlat değiliz.. sesimiz çıkmıyor diye kendi yağımızla kavruluyoruz hile yapmıyoruz sesimiz çıkmıyor diye kendimizi ezdirmeyiz biz.. bu saatten sonra ok yaydan çıkmıştır.. federasyon bizi hiçe sayarak bildiğini okumakla açık ve net şunu demiştir.. bu ülkede yasa dışı yollardan futbolun geri gitmesine seyirci olacağız çünkü para bizim sıralarımızda dönüyor.. ülke futbolunun ileri gitmesini ve şahısların ceplerini besleyen bu anlayışı destekleyen bir federasyona itimat etmek artık memkün değildir.. federasyonun doğru işlemesinden sorumlu spordan sorumlu devlet bakanı yasaların çiğnerek, yetkilerin kişisel çıkarlar doğrultusunda kullandığını sadece uzaktan seyrediyorsa.. bu ülkede kanunların uygulanmayarak bazı toplum kısımlarının memnun etmek amacıyla kendi kafasına göre karar veriyorsa.. yani kısacası kanunları uygulamayarak, devletin hiçe sayılmasını sadece seyir ediyorsa.. ben bu bakanada itimad etmem.. trabzon çocuğu bu ülkede üvey evlat değildir.. hakkımızı hiç kimse yiyemez.. madem bu ülke bizi hiçe sayıyor madem yasa dışı yollardan ülke futbolunun geri gitmesine seyirci kalıyor.. ozaman isyan nasıl olurmuş gösterelim onlara.. ama yasa dışı değil.. tamamen yasal.. nasılmı? benim bir önerim var.. bu ülkede ülke futbolu ileri gitmeyecekse bundan sadece anadolu takımları değil milli takımlar dahil herkes nasibini alsın.. ben diyorumki aramızdan bir avukat çıksın bir yazı metni hazırlasın.. yazıda olanları anlatsın.. ve federasyonun nasıl kanunları çiğnediğini anlatsın.. şunuda eklesin.. bizim kanunları hiçe sayan federasyonumuze itimadımız kalmadı onlara güvenmiyoruz çünkü federasyonun başkanı fenerbahçe kongre üyesi ve voleybol takımından başsorumlu.. bu federasyona itimadımız kalmadığından olayın fifa tarafından mercek altına alınmasını talep edelim ve ekleyelim.. fifa sadece mahkemenın verdiği karar doğrultusundada olsa küçük bir durum değerlendirmesi yapsın ve olaya el koysun.. olaya karışmasını talep etmediğimizi özellikle belirtelim.. talebimizin açık ve net şekilde şu olduğunu belirtelim: biz yasaların ve kanunların hiçe sayıldığı kanaatindeyiz ve bu durumun hiç adil olmadığını düşünüyoruz. bu nedenle fifaya başvuruyoruz. fifadan direk olarak ülkenin adli sorgulamasına karışmasını talep edemeyiz tabiiki.. ama bu süreci hızlandırmak doğrultusunda ve adil bir karar alınması doğrultusunda bu dava sonuçlanana kadar milli takımlar dahil bütün türkiyenin tüm uluslararası müsabakalardan men edilmesini talep edelim.. bu davanın tff tarafından adil yargılanmadığını adamlara anlatabilirsek emin olun dediğim gibi türkiye uluslararası müsabakalardan men edilir.. edilmesinmi? edilsin.. onlar bizi zaten hiçe sayıyor.. ne diye biz onları başımıza tac edelimki.. hazırlatacağımız bu metni bütün trabzonspor sevdalıları 2 dakika zaman ayırarak fifaya email olarak yada faX yoluyla ulaştırsa ve 30 000 trabzonspor taraftarı bunu yapsa fifa sesimizi duyar.. madem öyle bizde böyle.. trabzonla oyun olmaz.. şimdi birlik beraberlik vakti.. hep bizim hakkımızın yenmesine seyirci kalmayalım.. bütün taraftar gurupları bu düşünceyi paylaşsa 30 000 trabzonsporlu çok rahat buluruz.. trabzonspor aşkına birlik olalım.. kimseden maddi destek istemiyoruz.. herkes 2 dakika ayırsın trabzonspor için manevi destekde bulunsun yeter.. hadi admin yap bi güzellik.. destekle bu fikri.. sesimizi duyur tanıdığın bütün taraftar topluluklarına ve sayfa üyelerine.. isyan nasıl olurmuş gösterelim herkese.. bu ülkeden 5 yıl kimse uluslararası kupalara katılmasında trabzonlunun hakkını yemek neymiş gösterelim herkese..

sevgi ve saygılarımla,
                        mehmet çakır!
                        KaNuNSuZ oFLu ™
                        aDiM aDiM SaMPiYoNLuGa.. TeK RaKiBiMiZ THY iDi oDa DüSTü...
                        (Düsen ucakda canini kaybedenleri saygiyla aniyorum)

Yorum

• İlk olarak terzuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          zaten uefa 5 yıl men edicek tff,yi kendi sanım.
                          uefa birsey yapmazsa, bu tff fenere asla ceza vermicek.

-30 puan ve sampiyonlugu alinsin diyenlere bile tepki koyuyordum, küme düsmeli, bunun baska bir yolu yok, olamaz derken, tff baskani cikmis, fener benim kulubum, azize benim baskanim, ceza varsada, sahis görecek, benim fenerim ceza almicak diyor acik acik.

Yorum

• İlk olarak 61Serkan4828 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ben hayatimda bu kadar bir rezil (pardon) ülke ve hukuk görmedim,
                            ben gururlu türküm fakat bugünden itibaren türkiyeye ayak basmam,
                            bu su an yasananlar resmen bir: türkiye = fenerbahce oldu,
                            adam (aydinlar) resmen ne dedi: en az kayipla bitirelim dedi, yane demek istior: fenerbahce olmasa türkiye olmaz,biz harbiden hepimiz fenerbahceden haric tüm takimlari konusalim,nasil olsa fenerbahce dokunulmas
                            Ben sirf bu yüzden Türkiye´ye kesin dönüsü hic düsünmedim, düsünmeyecegimde. Ulan Allah´in Almani, birakin Hiristiyan olanini, Allah´a inanmayani bile Adaletin ne oldugunu biliyor...su ülkemin düstügü hale bakin!!!

Isin özeti belli: Azize hastane hastane dolasti, gereken yerlere mesaj yolladi. Sürecin uzamasi icinde bazi isimleri servis etti.

Servis ettigi, daha dogrusu edecegi isimlerin icinde Basbakan´in ismide yoksa ben s...
                            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• arkadaslar mehmet cakir adli üyemizin yorumu nereye kayboldu???
                              ...imza...

Yorum

• bu şerefsizler fenerin şampiyonluğunu almayacaklar hiçbir takımı da küme düşürmeyecekler. fenerin şampiyonluğu alınsın düşürülsün de biz yapmışsak bizde düşelim eğer öyle olmazsa trabzonun ve fenerin düşmesi için ben fifaya başvururum. şeriatın kestiği parmak acımaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X