Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar açıkçası bu mesaj silme olayını hiç sevmiyorum ama tartışma ortamı oluşmasın diye zaman zaman bunu yapmak zorunda kalıyoruz...

Anlayışınızı bekliyoruz....
    Tamamda ben sadece selcuk reyizin mesajına ekleme yaptım. Yanlış bişey demedim ki...
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamamda ben sadece selcuk reyizin mesajına ekleme yaptım. Yanlış bişey demedim ki...
      Sadece sen değil İbom.Bir çok mesaj silindi başlıkta.Genel bir açıklama yaptım...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece sen değil İbom.Bir çok mesaj silindi başlıkta.Genel bir açıklama yaptım...
        eğleniyorduk bir sorun yoktu.

bu arada çok merak ediyorum ender kuyumcu ve gökhan koç grubu forumdan neden ayrıldılar. kimse bu konudan bahsetmiyor devlet sırrı sanki.

Yorum

• az önce mersin'li oyuncuya gösterilen kırmızı kartı gördünüz mü ? tam kanal gezerken denk geldim bu kadar bariz emek hırsızlığı yapılmaz günahtır penaltıyla uzaktan yakından alakası yok birde utanmadan kırmızı gösterdi.

şikebahçe emek hırsızlığınında .okunu çıkardı artık. padişahları efendileri ekran başında zevten dört köşe olmuştur herhalde.
          sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            az önce mersin'li oyuncuya gösterilen kırmızı kartı gördünüz mü ? tam kanal gezerken denk geldim bu kadar bariz emek hırsızlığı yapılmaz günahtır penaltıyla uzaktan yakından alakası yok birde utanmadan kırmızı gösterdi.

şikebahçe emek hırsızlığınında .okunu çıkardı artık. padişahları efendileri ekran başında zevten dört köşe olmuştur herhalde.
            Artık kimsenin sesi çıkmaz, çıkamaz. kusura bakmasınlar ama beter olsunlar, hırsızlığa sesi çıkmayan hırsız kadar suçludur. Bizim suçumuz bu ligi 2012 de bitirecektik, ŞL maçımız varken izletmemek için takla atanlar, hızlandırılmış lig, küme düşürmemek için 550 kişinin bir araya toplanıp belki de hayatlarında ilk kez bir noktada buluşmaları ve bunların ortak paydası PARA, ÇIKAR İlişkisi, Her şey. Daha önce okumuştum yarım yamalak hatırladığım kadarıyl;, Mevlam kuluna her şeyi verir, azgınlığı arttıkça daha da verir, en tepeye kadar yükseltir ve artık oradan dönüşü yoktur, En tepeden bırakır ki, düştüğünde tuz-buz olsun.
            Canı yanan sabretsin, Can yakan Canının yanacağı günü beklesin.

Allah Zalimlere daha fazla fırsat vermesin, DÜŞECEKLER, Tarih olacaklar ve o tarih sonsuza kadar onları ve yandaşlarını şikeci diye yazacak hem de sülalelerine kadar, çocuklarının bile alnına çaldıkları kara lekedir bu, hırsızlardan diye anılıp soyu böyleydi denilecek bu hırsızlara.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              eğleniyorduk bir sorun yoktu.

bu arada çok merak ediyorum ender kuyumcu ve gökhan koç grubu forumdan neden ayrıldılar. kimse bu konudan bahsetmiyor devlet sırrı sanki.
              neden olacak

egolarina forum dar geldigindendir
              ayrildilarda ne oldu vaad ettikleri liderligi becerdilermi
              bize birlik beraberlik lazimken onlar gibiler yüzünden daha cok parcalaniyoruz

forumun hertürlü insani hos görmeside bunda suclu
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Siyasetin geniş kitleleri etkisi altına alabileceği 2 önemli olgu futbol ve eğitim sistemidir. Bu 2 olgu da halkın büyük bir kısmını ilgilendirmektedir. Eğitimde öğrenci üzerinden bir çok veliye ulasabilme imkanı vardır. Bunun için eğitim sisteminde değişiklikler , bedava ders kitabı ve süt dağıtma gibi yöntemler uygulanıyor. Futbol ise ülkemizde sevilen ve Fanatizmin doruklara çıktığı bir oyundur. Güçlü olan ve daha fazla kitleye hitap eden takımlar her zaman korunur , kollanır. Şike davasınin geldiği nokta da buna bariz bir örnektir. Olayın bir çok somut belgesi olmasına rağmen "paralel" ile bağlantı kurularak belgelerin ve gerçeklerin gizlenmeye çalışılması siyasetin kirli yüzünü tekrar ortaya çıkarmıştır. Bu sebepten dolayi Türkiye içerisinde davanın Trabzonspor adına gidebileceği olumlu bir durum kalmamıştır. 2010-2011 sezonunun vicdanlarda oluşturduğu rahatsızlık bile unutulmaya başlanmıştır. Son dönemde gerçekleşen olaylar da şikecilerin tamamen mazlum edebiyatı yapmalarına ve insanlarda şike sürecinin tamamen bir "paralel kumpas" olduğuna dair bir algı operasyonu oluşturduğunu göstermektedir.
                En son Yaşar tarafından düzenlendi; 17.04.2015, 00:22.

Yorum

• Dananın kuyruğunun kopacağı yer CAS.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Tüm planları şike operasyonunun komplo olduğunun üzerine. Yurt içinde davayı cemaat üzerinden bağlayıp yurt dışında davanın komplo olduğu üzerinden yırtmaya çalışıyorlar. Davanın komplo olduğu üzerinden sportif yargılamayı etkilemeye çalışıyorlar ama şu ana kadar ne UEFA ne de CAS delillerin nasıl elde edildiğine değil doğru olup olmadığına baktılar. BU dava nereden bakarsanız bakın daha 2, 3 yıl daha sürer diye düşünüyorum.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm planları şike operasyonunun komplo olduğunun üzerine. Yurt içinde davayı cemaat üzerinden bağlayıp yurt dışında davanın komplo olduğu üzerinden yırtmaya çalışıyorlar. Davanın komplo olduğu üzerinden sportif yargılamayı etkilemeye çalışıyorlar ama şu ana kadar ne UEFA ne de CAS delillerin nasıl elde edildiğine değil doğru olup olmadığına baktılar. BU dava nereden bakarsanız bakın daha 2, 3 yıl daha sürer diye düşünüyorum.
                      Sanıklar telefon konuşmalarının doğruluğunu kabul ettiler, bu da UEFA için yeterlidir.

Hadi video ve ses kaydı delil olarak geçerli sayılmıyor diyelim kırpılmış olma ihtimali yüzünden. Yine de bir şey değişmez, önce kabul ettiğini yalanlarsalar gülerler adama.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanıklar telefon konuşmalarının doğruluğunu kabul ettiler, bu da UEFA için yeterlidir.

Hadi video ve ses kaydı delil olarak geçerli sayılmıyor diyelim kırpılmış olma ihtimali yüzünden. Yine de bir şey değişmez, önce kabul ettiğini yalanlarsalar gülerler adama.
                        Bu yüzden sonuna kadar gidersek muhakkak sonuç alacağımızı düşünüyorum ya
                        Murat

Yorum

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          az önce mersin'li oyuncuya gösterilen kırmızı kartı gördünüz mü ? tam kanal gezerken denk geldim bu kadar bariz emek hırsızlığı yapılmaz günahtır penaltıyla uzaktan yakından alakası yok birde utanmadan kırmızı gösterdi.

maca bakmadim hic sasirmadimda ama,yaptiklari senaryola hem sakat oyuncularini lig ertelederek iyilestirdiler hemde masa basinda sampiyonlugu garenti altina aldilar. Sampiyonluk artik ligde mac oynayip yenerek alinmiyor artik, sampiyonluk masa basinda aliniyor hatta politikanin en üst kademesinde fanatik birini yerlestirsen sampiyonluk garenti bir diger yolu isede adaletli!!! hakemleri ve tff satin almak, gerci böyle sampiyonlugun kötü tarafafi milli takima yansiyor luxemburg gibi köy takimlari ancak zorla yenerek görüyoruz
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bugün misafirlermiz fazla hayırdır İnşallah...
                            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Uefa şerefsizi gerekçeli kararı gönderse yolumuz açılacak ama hala ayak sürüyorlar.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün misafirlermiz fazla hayırdır İnşallah...

Bu hafta sonu oynayacağımız gs maçı sanırım. İstanbul takım taraftarları merak etmişlerdir neler konuşuluyor diye.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X