Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [ATTACH]6791[/ATTACH]

Yorum

• İlk olarak Ceyhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kupamız çalındı emeklerimiz çalındı ama 4 yıldır şu diyarbakırın verdiği tepkinin çeyreğini bile veremedik.

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/d...areler?page=22
      çok haklısın rendaş diyarbakır gibi tepki verseydik her maç sahaya inseydik olay çıkardaydık biz bu kupayı söke söke alırdık.

Yorum

• iho casa müdahil olsaydı şimdi mal mal beklemezdi disiplin kurulundan gerekçeli karar.

yemin ederim aklıma geldikçe kay beynime sıçrıyor.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben gündemden biraz uzak kaldım takip edemedim
          dünkü maçlarla ilgili ne oldu da şikebahçeliler şike den rahatsız oldu acaba
          can lar bi diyin de ona göre çakıyım kazığı hem ğs li lere hem şikebahçelilere.
          fenerlilerin rahatsız olması normal. adamlar binbir türlü gizli saklı yöntemle şifreyle vs şike yapıyorken , gayse nin göstere göstere hiç emek harcamadan şike yapması fenerlilerin zoruna gidiyor. yalnız gayselilerdede nasıl bir özgüven var anlamıyorum. madem bi bok yediniz bari bu kadar belli etmeyin , resmen eşeğin şeyine su kaçırmışlar.

Yorum

• Erman Toroğlu: Nasıl olsa şike yasasını da biz "cacık" yaptık. Bolca sulandırdık. Bekleyin 2-3 sene sonra Türkiye'de şike eskisinden de daha fazla yapılacak. Çünkü bunu yapanlar nerede hata yapılmayacağını öğrendiler.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• bu yaz da bizi başakşehirsporun avrupadan kovulmasıyla oyalarlar ağustos ayında ligler başlayınca 1 sezon daha beklemek zorunda kalırız tabi uefa gerekçeli kararı hala açıklamazsa ki yakın zamanda açıklayacak gibi durmuyorlar.
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Bu lig izlenmez.beyler gercektn stadlara gidip bosuna para vermye deymez senaryo belli filmin sonu belli yaşasin dunyanin en buyuk 17.ci muz cumhuyeti.

Yorum

• ismail kartalın basın toplantıları da tam rezillik komedi

rize teknik heyetine güveniyorum

aziz maç sırasında beni aradı hakemden şikayetçi oldu hakeme baskı yapmamı istedi ama ben ömrüm boyunca böyle şey yapmadım

hakemler Trabzon maçından beri bizi doğruyor Trabzon maçı verilmeyen penaltı, akhisar 40. dakika verilmeyen kırmızı cart curt
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Aylardır beklediğimiz gelişme nihayet gerçekleşti. Hadi hayırlı olsun. Süreç biraz hızlansın artık.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                    Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Sonunda gerekçeli karar gelmiş, bu yaz daha da sıcak olucak, yakacağız istanbulu

Yorum

• Peki red ile gelen karar ne? karar gelmiş diyor ama karar ne ?
                        ''FUTBOL AYAK OYUNU DEĞİL,AYAKLA OYNANAN BİR OYUNDUR''

ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Karar zaten belli tabii detayında ince noktalar var mı onu bilemeyiz. Ancak FIFA aşamasına geçmek için UEFA sürecini tamamlamak gerekiyor. Bu saatten sonra UEFA'dan bir şey çıkmayacağını herkes biliyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Hadi canlansn biraz burasi fifa girince araya ben farkli seyler olacagni dusunuyorum semsiiiyyyyeeeee

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aylardır beklediğimiz gelişme nihayet gerçekleşti. Hadi hayırlı olsun. Süreç biraz hızlansın artık.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=17594#Icerik
                              Bir yıl sonra temyiz kurulu kararını verir, sonra da gerekçeli kararın yazılması bir yılı bulur, FIFA'ya başvuru için bir yol daha, sonra CAS için bir yıl daha, sizin anlayacağınız bu kısa vadede, en azından beş senede kesinlikle bitmez.

Yorum

• bakalim kac ay sürer ama pes etmek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X