İyi de ne zaman kopacak bu dananın kuyruğu daha ne kadar bekleyecez?
sezon sonu ligde elde edecekleri derece ile avrupa kupalarına katılacaklar buda bu şerefsizlerin o olay tarihinden sonra oynadığı tüm lig müsabakalarının uefa ve tff nezdinde legal olduğu anlamına gelir yani şike yap federasyonun ceza vemesin ben seni o şekil organizasyonlarıma kabul edeyim anlamını taşıyor bu durum elimizi zayıflatıyor bana sorarsanız söz konusu sezondan sonra o şikeci kulüplerin oynadıkları tüm müsabakaların geçersiz hükmünde olması gerekir + yerel federasyon ceza vermediği müddetçe o takımın avrupa kupalarına da alınmaması gerekir.
hem ayrıca kişilerin cezalarının da hala açıklanmaması bize uefada bir takım dümenlerdin döndüğünü gösteriyor sanırım şikeci herifin içerde aklandırılmasını bekliyor uefa
Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
İyi de ne zaman kopacak bu dananın kuyruğu daha ne kadar bekleyecez?
sezon sonu ligde elde edecekleri derece ile avrupa kupalarına katılacaklar buda bu şerefsizlerin o olay tarihinden sonra oynadığı tüm lig müsabakalarının uefa ve tff nezdinde legal olduğu anlamına gelir yani şike yap federasyonun ceza vemesin ben seni o şekil organizasyonlarıma kabul edeyim anlamını taşıyor bu durum elimizi zayıflatıyor bana sorarsanız söz konusu sezondan sonra o şikeci kulüplerin oynadıkları tüm müsabakaların geçersiz hükmünde olması gerekir + yerel federasyon ceza vermediği müddetçe o takımın avrupa kupalarına da alınmaması gerekir.
hem ayrıca kişilerin cezalarının da hala açıklanmaması bize uefada bir takım dümenlerdin döndüğünü gösteriyor sanırım şikeci herifin içerde aklandırılmasını bekliyor uefa
ben fb nin önümüzdeki sezon avrupada olma ihtimalini çok az görüyorum.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Kız arkadaşımım oturduğu sitede (yıldızlı) bir komşuları varmış. Çocuk 17 yaşında falan. Babası avukatmış. Bu şikecilerin otobüsüne yapılan saldırı davasının avukatlarından biriymiş. Demişki oğluna; ülke yakında bomba bir haberle karışacak. Bu saldırıyı Şbliler kendi kendilerine yaptı. Yakında ortaya çıkacak demiş. Bugün kız anlattı bana.
Sozde yeniden yargilama ozde sikeyi AK lama davasi sonuclanmadan bu serefsiz uefa aciklamicak anlasilan gerekceli karari..sikeciler bundan bile medet umuyorlar kus beyinleriyle cas karari degismez bunu bilmeyecek kadar mallar..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Ender abi ile Gökhan kardeşimin önemli çabalarıyla sağlam baskı kurmuştuk şike güruhuna.Biz camia olarak kaypaklaşmışken bu insanların bireysel çabalarıyla bir yere kadar varabilirdik.Güzel emekleri için sağolsunlar.
Sozde yeniden yargilama ozde sikeyi AK lama davasi sonuclanmadan bu serefsiz uefa aciklamicak anlasilan gerekceli karari..sikeciler bundan bile medet umuyorlar kus beyinleriyle cas karari degismez bunu bilmeyecek kadar mallar..
Yeniden yargılama şike varmı yokmu yargılaması değilki. Bireysel cezaların tekrar yargılanması için yapılıyor. Yani kısaca azizenin hapsi ertelensin yada kalksın diye. Uefa istediği an karar verebilir yani.(Tabi açıklarsa)
En son kyodou tarafından düzenlendi; 17.04.2015, 18:41.
Bir gün bile angut forumuna girip yazmayı düşünmedim düşünmem de, lakin diğer taraftar gruplarının, özellikle de şikebahçelilerin nasıl bir kuyruk acısı varsa hep bizim foruma girip mesaj yazıyorlar.
Yeniden yargılama şike varmı yokmu yargılaması değilki. Bireysel cezaların tekrar yargılanması için yapılıyor. Yani kısaca azizenin hapsi ertelensin yada kalksın diye. Uefa istediği an karar verebilir yani.(Tabi açıklarsa)
bunu sen ben biliyoruz..amac algi yaratmak aziz aklaninca sikede yok diycekler bilmiyormusun .. bunu bildikleri icin beklitiyorlar zaten uefayida..
foruma yine civcivler basmis bu ne kuyruk acisi ya.. acin kulaginizi iyi dinlgyin civcivler gaysey sikebahce ve 8tas oyle barca madrid faln diye ornek vermissiniz ya siz 3 kizkardessiniz baska bi halt degil boyle geldi boyle gider ..tff basin mhk siyasileri arkaniza alarak kazandiginiz cakma kupalarmi sizi bukadar cesaretlendiriyor ezik herifler hdlal haram bilmez koyun suruleri..sanki suratlarinda kece var ne yuzsuz ahlaksiz herif bu pustlar ya..aynisi benim basima gelse agzima acamam ar ederim bu ne yavsaklikdir arkadas pes sadece aciyorum..
Yorum