Düne kadar stadlarında hırsız Erdoğan diye bağıranlar şimdi 180 derece dönmüş fetö düşmanı mı olmuş. Hükümet ve cumhurbaşkanı belki de oy kaygısıyla bu şikecilere ses çıkarmamış hatta kurtarmış olabilir ama son dönemdeki destek ve rüzgarla şikecilerin de ipini çekmeleri gerekir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Uğur ve Olcay kardeşlerim, sözde dürüstlük timsali ve adalet, mertlik gibi değerleri savunan Uğur Dündar gibi sözde aydınlar veya enteller bile bagnazlklarindan dolayı şikeyi kabullenemiyorlar. Bunların sayısını artırabiliriz. Ben hukukçu değilim mühendisim ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bir ulkede ahlâk adalet ve dürüstlük, insan, makam ve mevki gözetilmeden herkese uygulanırsa o ülkeye hiçbir güç birsey yapamaz ve insanlar huzur, barış ve güven duygusu içinde vatanlarında yaşarlar.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur ve Olcay kardeşlerim, sözde dürüstlük timsali ve adalet, mertlik gibi değerleri savunan Uğur Dündar gibi sözde aydınlar veya enteller bile bagnazlklarindan dolayı şikeyi kabullenemiyorlar. Bunların sayısını artırabiliriz. Ben hukukçu değilim mühendisim ama şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki bir ulkede ahlâk adalet ve dürüstlük, insan, makam ve mevki gözetilmeden herkese uygulanırsa o ülkeye hiçbir güç birsey yapamaz ve insanlar huzur, barış ve güven duygusu içinde vatanlarında yaşarlar.
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son olcay_61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 22:26.
Yorum
-
İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunları söylemek için hukukçu olmaya gerek yok zaten Abi, şekip şikecioğlu da hukukçu mesela.. Azizin peşinden gidecek milyonlarca mal vardı ve bütün siyaset iktidarı muhalefetiyle çekiniyorlar ama darbe girişiminden sonra halk desteğini arkasına alan siyaset bunu görüp fetöden sonra AŞÖye(aziz şike örgütü) de darbe vurmalı
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
aziz yıldırım alsın 5 yaşındaki kızını çıksın canlı yayına ,.ve 80 milyona desinki,aha bu kızın ölüsünü göreyim şike yapmadım.
bu dosyada kapansın..bu saatten sonra neyi bekliyoruz anlamadım.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz yıldırım alsın 5 yaşındaki kızını çıksın canlı yayına ,.ve 80 milyona desinki,aha bu kızın ölüsünü göreyim şike yapmadım.
bu dosyada kapansın..bu saatten sonra neyi bekliyoruz anlamadım.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemin olki der, o kadar utanmaz bir herif.
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[IMG]http://forum.***************/showthread.php/22-%C5%9Eike-Davas%C4%B1-Yarg%C4%B1tay-%C5%9Eikeyi-Onad%C4%B1/images/iconts.png[/IMG]
Şike davası ya da şike süreci bildiğiniz spor ahlakı ile ilgili bir husus olup, ne başlangıcında fb taraftarının ileri sürdüğü gibi bir AKP darbesi ne de şimdi ileri sürüldüğü gibi cemaat'in fb'yi ele geçirme planı. Aziz yıldırım denen şahsın , rakibi ile arasındaki puan farkını sportif mücadele ile kapatamayacığı kanaatiyle , futbolcu anlaşmaları yoluyla maç satınalma girişimleri ve bazı maçlarda da bu girişimlerde başarılı olması sürecidir sadece.
Tape, iddianame, savunma , ceza ve gerekçelerini okuyan biri olarak, 2010-2011sezonunda bolca ahlaksız teklif yapıldığı ve neredeyse ikinci yarıdaki maçların tamamının manüpile edilmeye çalışıldığını açıkça söyleyebilirim. İşin en garip tarafı kimse iddianamede ileri sürülen bu görüşme ve girişimlerle ilgili AY'ın ikrarını görmek istemiyor. Aziz Y.Mahkeme sırasında " bu görüşmeler bana ait değildir", " bu toplantı o gün yapılmamıştır" ya da " toplanan bütün deliller sahtedir" minvalinde bir savunma yapmış olsaydı o zaman bu davayı ergenekon ve balyoz davalarıyla bir arada ele almak mantıklı sayılabilirdi.Konuşmaları kabullenmiş , bir çocuğun bile inanmayacağı şekilde totem, iyi şans dileği izahında bulunmuş ve sonunda şahıslarla kurumların ayrılması görüşündeki tehlikeyi görünce, yaptımsa fb için yaptım, kişiler ve kurumlar ayrılamaz, diyerek alenen suçu kabullenmiştir.
Spor hukukunda şüphe sanık aleyhine, ceza hukukunda ise sanık lehine yorumlanır. Şüphenin bile şike sayılabildiği bir durumda , bu kadar rezillik ortaya dökülmüşken hala fb şike yaptı demek niye bu kadar zor geliyor yalaka basınımıza? Trabzon taraftarı mağdur oldu demek niye bu kadar zor da yavuz hırsızın ev sahibini bastırması alkışlanmaya çalışılıyor?
Neymiş efendim Aziz Fetö'ye ilk bayrak açan ilk mücadele eden bir cengavermiş! Neredeyse her siyasi tartışma programlarında adam bildiklerimiz konuşmalarını AY'a övgü düzerek bitiriyor ve onu her gece kutsuyor. Oysa AY " Ne şikesi devlet elden gidiyor " sözünü mahkeme sırasında açıkça iktidarı kastederek söylemiş ve iktidar ile FETÖ arasında savaş başlayana kadar da hasım olarak iktidarı seçmişti. Statlarda ve yürüyüşlerde taraftarlar sadece hükümeti suçluyor ve aleyhte sloganlar atıyordu. Bu gerçekleri bilmiyorlarsa salaklıklarından biliyorlarsa ve hala böyle konuşuyorlarsa kötü niyetlerinden eminim.
Eskişehir maçından sonra " yine bizi şampiyon yapmayacaklar bu sene " diyerek yığılıp kalan mustafa amcanın katili neden özgürlük mücadelesi veren biri gibi sunuluyor. Hadi taraftarın çoğu doğmalarla hareket ediyor ve inanmak istediğine inanıyor, koca koca adam diye geçinen gazeteci, siyasetçi, asker emeklisi paşalar ,onlar niye okuduklarına , gördüklerine değilde duyduklarına göre hareket edip, bu ahlaksız süreci kahramanlık mücadelesine dönüştürüyor?
Şike süreci 5 yıldan beri "adam ölçer " görevi görüyor, adeta bir ahlaklılık ve tutarlılık testi. Ve bu durum uzadıkça korkarım testi geçecek kimse kalmayacak!
Ama sonumuz (ülke olarak ve insanlık olarak) hiç de hayır değil..
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Fatih Cengiz tarafından düzenlendi; 30.08.2016, 12:27.Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
Yok arkadaş yok. Ben artık iyice anladım. Biz bu ülkede adam yerine koyulmadık, koyulmuyoruz ve koyulmayacağız. Darbe gecesi biz klüp olarak kınama yazısını yazıp, yayınladığımızda, bekle-gör politikası izleyip darbenin başarılı olmayacağını anlayınca kınama yazısı yayınlayanlar el üzerinde tutuluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe yönetimi için flaş karar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantıdan sonra, Şike Davası'nda hapis yatan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, tutuksuz yargılanan Ali Yıldırım ve kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu ile özel bir görüşme yapacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantının sürpriz bir konuğu da var.
3 Temmuz 2011'de gerçekleşen operasyon sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hiç görüşmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bu toplantıda yer alacak. Ancak bu toplantıda ilginç bir detay daha var. Toplantıya davet edilen isim sadece Aziz Yıldırım değil...
Şike Davası sürecinde Yıldırım ile birlikte cezaevine giren asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve davada tutuksuz yargılanan Ali Yıldırım da bu davetin konukları arasında. Ayrıca Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu da davetliler arasında.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ mağduru sarı lacivertli kulübün yöneticileri ile Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından ayrı bir toplantı ve görüşme yapacağı ve yaşananları birebir sarı lacivertli yöneticilerden dinleyeceği öğrenildi.
3 Temmuz 2011'de başlayan operasyonda silahlı terör örgütü kurmak ve şike suçlaması ile cezaevine konulan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler daha sonra davanın yeniden görülmesi üzerine beraat etmişler ardından da kumpas davası açmışlardı. Bu kapsamda çok sayıda kişi de tutuklanmıştı...
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok arkadaş yok. Ben artık iyice anladım. Biz bu ülkede adam yerine koyulmadık, koyulmuyoruz ve koyulmayacağız. Darbe gecesi biz klüp olarak kınama yazısını yazıp, yayınladığımızda, bekle-gör politikası izleyip darbenin başarılı olmayacağını anlayınca kınama yazısı yayınlayanlar el üzerinde tutuluyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe yönetimi için flaş karar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Ankara'da Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantıdan sonra, Şike Davası'nda hapis yatan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, tutuksuz yargılanan Ali Yıldırım ve kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu ile özel bir görüşme yapacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Kulüpler Birliği ile yapacağı toplantının sürpriz bir konuğu da var.
3 Temmuz 2011'de gerçekleşen operasyon sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hiç görüşmeyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bu toplantıda yer alacak. Ancak bu toplantıda ilginç bir detay daha var. Toplantıya davet edilen isim sadece Aziz Yıldırım değil...
Şike Davası sürecinde Yıldırım ile birlikte cezaevine giren asbaşkan İlhan Ekşioğlu, Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ve davada tutuksuz yargılanan Ali Yıldırım da bu davetin konukları arasında. Ayrıca Fenerbahçe genel sekreteri Mahmut Uslu da davetliler arasında.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FETÖ mağduru sarı lacivertli kulübün yöneticileri ile Kulüpler Birliği Toplantısı'nın ardından ayrı bir toplantı ve görüşme yapacağı ve yaşananları birebir sarı lacivertli yöneticilerden dinleyeceği öğrenildi.
3 Temmuz 2011'de başlayan operasyonda silahlı terör örgütü kurmak ve şike suçlaması ile cezaevine konulan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler daha sonra davanın yeniden görülmesi üzerine beraat etmişler ardından da kumpas davası açmışlardı. Bu kapsamda çok sayıda kişi de tutuklanmıştı...
http://www.hurriyet.com.tr/cumhurbas...karar-40211703
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bekleyip görelim.... Bakalım konuşmaların detaylarına bakmak lazım.... Eğer hala birileri "kandırılma" eğilimde ise amacına ulaşan bir toplantı olur. Bir düşünün, bu ülkenin en başındaki insanların bile zamanında tapeleri internete düşerken bu adamların en ufak birtapesinin internete düşmemesini hiç aklınıza getirdiniz mi? Amaç gerçekten FETÖ ekseninde olsaydı o taplere çoktan internette en başta dolanırdı....Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Erdinç Barutçu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekleyip görelim.... Bakalım konuşmaların detaylarına bakmak lazım.... Eğer hala birileri "kandırılma" eğilimde ise amacına ulaşan bir toplantı olur. Bir düşünün, bu ülkenin en başındaki insanların bile zamanında tapeleri internete düşerken bu adamların en ufak birtapesinin internete düşmemesini hiç aklınıza getirdiniz mi? Amaç gerçekten FETÖ ekseninde olsaydı o taplere çoktan internette en başta dolanırdı....
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
EfsaneSpors â€@Efsanespors
SON DAKİKA: PFDK, Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral'a, 180 gün hak mahrumiyeti, 290 bin TL para cezası verdi.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum