bence trabzon sporun basina senol güres gibi bir teçrübe sahibi hocanin gelmesi lazim diye düsünüyorum... eger senol hoca gitmemis olsaydi bu takim bu hallere düsmezdi.. hocanin gitmesiyle birlikte takim ruhu denen birsey kalmadi.......hocanin tekrarr geri dönmesini cani gönülden istiyoruz.... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildiNuri Albayrak hayirli olsun...
ne is abi? secildimi baskan?Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
İlk olarak Can basten tarafından gönderildi
Erkan abi bir istihbarat mi aldin???[img]smileys/smiley5.gif[/img]
bir televizyon kanalinda Atay AKTUG önümüzdeki hafta basin toplantisi yapacakmis.
artik Nuri Albayrak ismine sasirmamak lazim. FAruk Özak, Nuri Albayrak'in yaninda olursa Iskender Önal Aday olur mu, bilemem.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
ne is abi? secildimi baskan?
su an kesin olmamakla beraber yarin kesinlesecek adayligindan sonra seçimi de kazanmasi muhtemel.
Yorum
-
ne nuri albayragi ya????
istemem siyasi patentli bir adami ben!!!!!!!!!!!!!!1
trabzonspor üyeleri secmeyecektir o adami buna izin vermeyeceklerdir asla!...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Ben aslinda bu seçimde trabzon ticaret odasi baskaninin aday olabilecegini düsünüyodum zaten girseydi kesin o alirdi. Bence hacisalihoglu tek basina girmez seçime Iskender önal ahmet agaoglunu yanina alabilirse seçime girer bence."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum