Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence trabzon sporun basina senol güres gibi bir teçrübe sahibi hocanin gelmesi lazim diye düsünüyorum... eger senol hoca gitmemis olsaydi bu takim bu hallere düsmezdi.. hocanin gitmesiyle birlikte takim ruhu denen birsey kalmadi.......hocanin tekrarr geri dönmesini cani gönülden istiyoruz.... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
    sinan temirtas

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
      Nuri Albayrak hayirli olsun...

Erkan abi bir istihbarat mi aldin???[img]smileys/smiley5.gif[/img]
      Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

ne is abi? secildimi baskan?
        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

bir televizyon kanalinda Atay AKTUG önümüzdeki hafta basin toplantisi yapacakmis.

artik Nuri Albayrak ismine sasirmamak lazim. FAruk Özak, Nuri Albayrak'in yaninda olursa Iskender Önal Aday olur mu, bilemem.
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi

ne is abi? secildimi baskan?

su an kesin olmamakla beraber yarin kesinlesecek adayligindan sonra seçimi de kazanmasi muhtemel.

Yorum

• Artik Bir yazili medya ve görsel medya'da daha çok yazilacagiz, daha çok konusulacagiz. demektir. Seçime aday olur ve kazanirsa
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi

Ulema'lar söyledi. [img]smileys/smiley16.gif[/img]Edited by: kutoz

Yorum

• ???????????????????????????????????????????????????????????? ???????

????????????????????????????? ANLASILMISTIR UMARIM
                  GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• ne nuri albayragi ya????

istemem siyasi patentli bir adami ben!!!!!!!!!!!!!!1

trabzonspor üyeleri secmeyecektir o adami buna izin vermeyeceklerdir asla!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• kimdir abi bu adam???

Yorum

• ne oluyor ya.. Nuri Albayrak kim meshur albayraklarin patronu falan mi.. umarim parasi vardir ve parasi olduu kadr otoritesi de vardir..
                        ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• yani bize bu satten sonra parasiz adam lazim degil

Yorum

• uzgunum ama bugunku gelismelerden sonra SIYASET Trabzonspor'umuza bulasmstir..Butun renkdaslarimdan bu yaziyi yazdigim için özur dilerim ama neyazziki böle...
                            Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz:)

Yorum

• Ben aslinda bu seçimde trabzon ticaret odasi baskaninin aday olabilecegini düsünüyodum zaten girseydi kesin o alirdi. Bence hacisalihoglu tek basina girmez seçime Iskender önal ahmet agaoglunu yanina alabilirse seçime girer bence.
                              "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• benim hayalim hepsinin bir olup gelmesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim