İlk olarak lazutlarlivera tarafından gönderildi
fenerin sampiyonlugu tescil edilir o zaman basbakanin bir numarali adami o peki basbakan hangi takimi tutuyor koyu fenerli. lafindan çikmaz.zaten ondan degilmi bu kadar sikinti.
Şehrinde Bordo-Mavi ruhunu temsil etmek ve organizasyonlarımıza liderlik etmek için aramıza katıl!
WhatsApp Başvuru: 0850 346 0997
))
))| KONGREYE DOGRU... TRABZONSPOR'DA KONGRE ÖNCESI KAOS ÇIKTI.. ISTE SON GELISMELER !!!... |
| Trabzonspor'da 17-18 Aralik'ta yapilacak olan seçimli mali kurul yaklasirken baskan adaylarinin açiklamalari seçimi arapsaçina çevirdi. Ilk sasirtan açiklama baskan Atay Aktug'dan geldi. Daha önce "Devam karari verebiliriz" diyen Atay Aktug dün "Baskanliga yeniden aday degilim" açiklamasini yaparak gelecek yeni yönetime basari dileyip emegi geçenlere tesekkür etti. 243 IMZA TOPLANDI Günün ikinci açiklamasi baskan adayligi sikça konusulan Hayrettin Hacisalihoglu'ndan geldi. Trabzonspor'un birlik ve beraberlige çok ihtiyaci oldugunu belirten Hacisalihoglu, "Sayet Iskender Önal aday olursa ben onun girdigi bir seçime katilmam" dedi. Iki eski yönetici tam 243 imza toplayarak Önal'i aday göstermesi Hacisalihoglu'na geri adim attirdi. BUGÜN KESINLESECEK Trabzonspor Divan Kurulu, eski baskanlardan Iskender Önal'in aday gösterilmesinin geçerli olmadigini belirterek kendisinin de "Ben adayim" demesinin sart oldugunu vurgulandi. Baskanlik seçimi su an arapsaçina dönerken herkes bugün saat 18.00'e kadar 150 üyenin imzasi ile aday oldugunu Divan Kurulu'na bildirecek "baskan adayi"ni bekliyor. |
bordomavi.net forumları Larus Web & Web Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum