Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adam gibi oyuncular alsalardi simdi bu durumlara düsmezdik..

Yapilan transferle Atay aktug'un ne lakasi var Yapilan tüm transferler Senol hocanin onayiyla yapildi Adam gibi degi dedigin oyunculari sayayim Miroslaw Szymkowiak, Jefferson Trabzonspor takiminin Kötü gidisinin tek sorumlusu Atay aktug'mu trabzon takimini basta gökdeniz denilen adam yakti Trabzonspor'a degil sana yaziklar olsun senin gibi taraftar olmaz olsun Trabzonspor toparlanmisken Yönetim Neden degisiyor daha kötü olursa ne olacak örnek vermek istiyorum Aziz yildirim Çok kötü zamanlar yasadi ama fenerbahçe'yi birakmadi simdi görüyorsunuz 3 senedir üst üste sampiyonluklar yasadi artik trabzonspor toparlandi Aktuga haksizlik ediyorsunuz...

Yorum

• ahmet agaoglu yönetime muhakkak girmeli baskan olmasada olur tv lerde hakkimizi sonuna kadar savunur istanbuldada yöneticilerimiz olmali trabzon istanbuldan yönetilemez sözü dogru olsada istanbuldada adamlarimiz olmali
      orginalin benim !

Yorum

• adam gibi bir aday çikmadi yaww

nerde bunlar

Yorum

• Bütün adaylari nerden ögrenecegiz?

Yorum

• İlk olarak Kasim Hilal tarafından gönderildi

Faruk Özak..

Olmayacagi kesin ama benim yasimin yettigi kadari ile gördügüm en iyi baskan o!

Mehmey Ali Yilmaz olmasin da kim olursa olsun!

Bencede
            selam dur istanbul, büyüklüğü hisset

Yorum

• MEHMET ALI YILMAZ GERISI YALAN....

hiç olmazsa hakemlere bu kadar ezdirilmezdik.bir agirligi var adamin. bizim baskanlar sadece çocuk gibi sikayet ediyor.peki siz ne is yaparsiniz.para vermezsiniz,futbolcu almazsiniz,klubün hakkini koruyamazsiniz dagdaki sari çizmeli mehhet agadan farkiniz nedir....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Hayali?nin destegi Atay Aktug?a

Trabzonspor Kulüp Baskani Atay Aktug?un önceki aksam gerçeklesen yönetim kurulu toplantisinda, 18 Aralik kongresinde kesin olarak aday olma karari aldigi ögrenildi...

. Aktug için gerekli 150 imzanin toplandigi dile getirilirken, Aktug?un geçtigimiz aksam Süleyman Restaurant?ta Hüsnü Hayali ve ekibiyle yemek yedigi ögrenildi. Hayali, "Kongrede destegim Atay Aktug?undur. Atay Aktug aday oldugu için ben aday olmayi düsünmüyorum" dedi.

takagazete.comEdited by: gerçekefsane
                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Albayrak?a Yardim teklifi

Bugün ya da yarin adayligini açiklamasi beklenen Nuri Albayrak?a önemli bir ismin ?Sebat?in Onursal Baskani Selami Yardim?i da listene al? diye teklif ilettigi iddia edildi...

KARARINI VERDI
                  TRABZONSPOR?un muhtemel baskan adaylarindan Nuri Albayrak?in cuma günü Divan Baskanlik Kurulu?na adayligini ilan eden basvuruyu yapacagi ve adayligini kamuoyuna bugün de açiklayabilecegi ögrenildi. Albayrak?in çok güçlü bir liste olusturma çabasinda oldugu ve bu nedenle de birçok kisiyle görüstügü belirtildi.

YARDIM GÜNDEMDE
                  NURI Albayrak?in listesine almayi düsündügü isimler arasinda Faruk Kalyoncu, Murat Cevahir, Mesut Çaglar Bozoglu, Ibrahim Haciosmanoglu gibi isimlerin oldugu ögrenilirken, Albayrak?a, A.Sebatspor Onursal Baskani Mevlüt Selami Yardim?in da listeye alinmasi için teklif iletildigi ögrenlid.

takagazete.comEdited by: gerçekefsane

Yorum

• ''Aktug ve ekibinin stratejisi

Atay Aktug, aday olacak. Hemde listesinde hiçbir degisiklik yapmadan. Aktug, listende bazi degisiklikler yaparak seçime gir diyenlere "Benim yönetimsel bazda sorunum yok ki, sahada problem vardi o da halloluyor"diserek cevab veriyor. Genel kurul kulislerini derindden koklayan bazi dostlara göre bu mesajin altinda su tahliller çikiyor.
                    Birinci tahlile göre Aktu gve arkadaslari, Genel Kurul'un ilk günü 17 Aralik'daki toplantida genel kurul divan baskanligina seçim maddesinin kaldirilmasi ile ilgili önerge verecek. Bu önerge oymanacak ve eger kabul edilirse, Aktug ve yönetimi firesiz göreve devam edecek.
                    Ikincitahlile göre ki en geçer akse bu zira böyle bir yolun söylenenlere bakilirsa, Divan Baskani Nizamettin Algan'in da ögütledigi söyleniyor. Aktug kendi ile birlikte yönetimini belki, Murat Bozoglu'nun yerine yeni bir isim alarak hiç degisiklik yapmadan sandigin güvenine sunacak.''

Seçim maddesini kaldirilmasi baskanin en büyük hatasi olur.Yönetim kurulunu degistirmeden seçime girerse baskanin tek dogru karari bu olur.Hani içimizde bazi arkadaslar yönetimle baskani ayri tutsada o kendini digerlerinden ayirmiyor,basarisizligi kabullenmis oluyor.Bu sartlar altinda delege kendisine gereken cevabi sandikta verecektir.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Ankara kanadi 'devam' istiyor

Son günlerde kulislerde en çok konusulan konu, yönetimin kongre maddesini kaldirip kaldirmayacagi... Biz de bu konuda derin bir arastirma yaptik ve kulislerde konusulanlarin gerçeklik payinin oldugunu ögrendik. Ancak, bu uygulama sadece düsüncede kaldi. Çünkü bu kararin kaldirilmasini isteyen yöneticilerin ise Ankara kanadindaki yöneticiler oldugunu ögrendik. Ankara kadindaki yöneticilerin bu fikrine diger yöneticiler ise siddetle karsi çikti. Böyle bir düsencenin asla kabul edilemeyecegini Ankara kanadindaki yöneticilere söyleyen diger yöneticiler, böyle bir seyin gerçeklesme ihtimalinin bile olmadiginin altini çizmis.

Abanoz'un 150 imzasi hazir

Son kongrede Atay Aktug ile baskanlik yarisina giren Osman Abanoz'un her ihtimale karsilik 150 üyenin imzasini topladigi kulislerde konusuluyor. Baskan adayligi konusunda daha önce "Trabzonspor'un basarisi için ne yapilmasi gerekiyorsa ben ve ekibim adina her türlü göreve haziriz" diyen Abanoz'un, olasi baskan adayi olma durumunda 150 imzayi Divan Kurulu'na sunacagi söyleniyor.

Listelerde tadilat yapilir

Cuma günü baskan adayi olacaklarin son günü... Baskanliga aday olacaklar Cuma günü 18:00'a kadar listelerini 150 imza ile birlikte Divan Baskanligina teslim etmek zorunda. Divan Baskani Nizamettin Algan ise Cuma günü 18:00'a kadar imzali listelerini ibraz etmeyenlerin seçime giremeyecegini söyledi. Algan, 10-11Aralik'ta çogunluk saglanmamasi taktirde, 18 Aralik'ta yapilacak kongre öncesinde adaylarin listelerinde degisiklik yapma haklarinin bulundugunu söyledi.

Tütüncü gözde isim

Trabzonspor eski yöneticilerinden Hüseyin Tütüncü, baskan adaylarinin en gözde ismi. Baskan adaylarinin listesine dahil etmek istedigi tütüncü ise yurt disinda kendi isleriyle mesgul. Su anda yönetime girmek istemedigi ögrenilen Tütüncü'ye Aktug'un da teklif getirmeye hazirlandigi ögrenildi.

karadenizgazete.com

Yorum

• bence ahmet agaoglu aday olmasa bile yönetimde olmasi gereken bir insan çünkü televizyonlara etik bir baski kurdurmus bir kisi olarak bunu adaylardan birisinin ahmet agaoglunu kesin listelerine eklemeleri gerekir hemde adam golf federasyonu baskani bence trbzonumuz su anda gördügüm en iyi baskanlarindan da birisidir AHMET AGAOGLUDUR ....
                        pazar kadar degil mezara kadar trabzonsporluyuz

Yorum

• Bence bu sezon hiç degilse Atay Aktug ile devam edilmeli.Su ortamda yönetim degisikligin fayda getirecegini sanmiyorum...

Yorum

• Baskan Atay Aktug: "Yeniden Aday Degilim"
                            Baskanimiz Atay Aktug, Medya Merkezimize yaptigi açiklamada önümüzdeki seçimli olagan genel kurulda yeniden aday olmayacagini vurguladi.

Diyarbakirspor maçi sonrasinda toplumdan gelen talepler dogrultusunda tüzük geregi yapilmasi gereken kongreye seçim maddesi eklediklerinin altini çizen Aktug, bu genel kurulda seçilecek yönetime herkesin sahip çikmasini istedi. Baskan Aktug, ??Halk, genel kurul üyeleri ve sehir göreve gelecek yönetimin arkasinda dursunlar. Kulüplerine, takimlarina ve futbolcularina sahip çiksinlar?? ifadesini kullandi.

Futbol takiminin basinda son derece degerli bir teknik adam bulundugunu kaydeden Aktug, ??Gelecek yönetim kurulu ve sehir Vahid Halilhodžić?e mutlaka sahip çikmali ve O?na destek olmalidir. Bu vesileyle beni her ortamda destekleyen çalisma arkadaslarima tesekkür eder, tüm Trabzonsporseverlere de genel kurulun hayirli olmasini dilerim??
                            açiklamasini yapti.

trabzonspor.org.trEdited by: gerçekefsane

Yorum

• Kesinlikle ahmet agaoglunun en azindan yönetime girmesi gerekir kanisindayim bende
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• 'trabzonspor u sampiyon yapmak için geldim'sampiyonluk veya sampiyonlar ligi hedeflerine ulasmadigi halde birakip gidebilmeli veya hiç baslamamali.....
                                rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X