arkadaslar kusura bakmayalim ama....trabzonsporumuza siyaset bulast diyoruz ama siyaseti en basta taraftar olarak biz yapiyoruz....yorumlara bakiyorum akp li biri aday oldu diye hemen yorumlara basliyoruz trabzonu akp ele geçirdi diye..veya tam tersi chp li biri aaday oldugunda chp etkin oldu diyoruz ...diger kuluplerde ben boyle tartismalar olduguna hiç sahit olmadim bu yasima kadar...ama nedense biz de her sene kongrelerde bu tartismalar içinden bi türlü çikamiyoruz....
ben özkan sümeri atay aktugu veya diger tanidik isimleri iskender önali denedigimiz kanaatindeyimm...bu zamana kadar hiç iddiali bir baskan adayi grmedim..mehmet ali yilmazdn baska...
simdi en azindan elimizde iddiali denenmemis bir baskan adayi var..sirf akpli diye trabzonu akp ele geçirecek vehimlerine kapilmayalim..
bence de su anda trabzona yakisacak bir baskan var o da AHMET AGAOGLU dur..lakin hepimizin bildigi sebeplerden o meshur nafyamiz yüzünden aday olamamamistir...simdi ben oyle bir aday istiyorum ki bu mafyaya karsi durabilsin..bu atay aktuglar la aözkan sümerlerle olacak is degil....bu adaylar i seçtigimizde benim herzaman içimde bir süphe olacak acaba hangi yöneticimiz mafya kanadindan diye....
ben parali güçlü masaya yumrugunu vurabilen bir baskan istiyorum...gelecek yönetimin sadece bu vasiflari tasimasi yeterli futboldan anlamalarina gerek yok..çünki elimizde vahid hoca gibi bir sans var onun dediklerini yapabilecek bir yönetim gelsin yeter..
özkan sümerden ALLAH korusun çünki iki cambaz bir ipte oynamaz...geldikten 2 hafta sonra hocamiz münakasa ederler...ona bir ceza verip 2 hafta sonra yollarlar ytek korkum budur...
vahid hocamizin degerini bilelim...adaylar içersinde kim ne dese desin hocamizin dediklerini yapabilecek istedigi transferleri yapabilecek tek aday nuri albayraktir....
birde onu deneyelim digerlerini yeterince denemedik mi.....saygilar

Yorum