Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar kusura bakmayalim ama....trabzonsporumuza siyaset bulast diyoruz ama siyaseti en basta taraftar olarak biz yapiyoruz....yorumlara bakiyorum akp li biri aday oldu diye hemen yorumlara basliyoruz trabzonu akp ele geçirdi diye..veya tam tersi chp li biri aaday oldugunda chp etkin oldu diyoruz ...diger kuluplerde ben boyle tartismalar olduguna hiç sahit olmadim bu yasima kadar...ama nedense biz de her sene kongrelerde bu tartismalar içinden bi türlü çikamiyoruz....

ben özkan sümeri atay aktugu veya diger tanidik isimleri iskender önali denedigimiz kanaatindeyimm...bu zamana kadar hiç iddiali bir baskan adayi grmedim..mehmet ali yilmazdn baska...

simdi en azindan elimizde iddiali denenmemis bir baskan adayi var..sirf akpli diye trabzonu akp ele geçirecek vehimlerine kapilmayalim..

bence de su anda trabzona yakisacak bir baskan var o da AHMET AGAOGLU dur..lakin hepimizin bildigi sebeplerden o meshur nafyamiz yüzünden aday olamamamistir...simdi ben oyle bir aday istiyorum ki bu mafyaya karsi durabilsin..bu atay aktuglar la aözkan sümerlerle olacak is degil....bu adaylar i seçtigimizde benim herzaman içimde bir süphe olacak acaba hangi yöneticimiz mafya kanadindan diye....

ben parali güçlü masaya yumrugunu vurabilen bir baskan istiyorum...gelecek yönetimin sadece bu vasiflari tasimasi yeterli futboldan anlamalarina gerek yok..çünki elimizde vahid hoca gibi bir sans var onun dediklerini yapabilecek bir yönetim gelsin yeter..

özkan sümerden ALLAH korusun çünki iki cambaz bir ipte oynamaz...geldikten 2 hafta sonra hocamiz münakasa ederler...ona bir ceza verip 2 hafta sonra yollarlar ytek korkum budur...

vahid hocamizin degerini bilelim...adaylar içersinde kim ne dese desin hocamizin dediklerini yapabilecek istedigi transferleri yapabilecek tek aday nuri albayraktir....

birde onu deneyelim digerlerini yeterince denemedik mi.....saygilar

Yorum

• Özkan Sümer'in baskan oldugu dönemde kurdugu kadro ile Trabzonspor Tarihinde küsme düsme potasina gelmedik mi.? basari saha sonuçlarina endeksliyse Özkan Sümer Yönetiminin O dakikada Istifa etmesi gerekirdi. Trabzonspor'un 1996 'da kaçan Sampiyonluktan sonra yasananlari hiç bir Trabzonspor taraftari unutmamali. bu insanlarin tek istegi vardi SAMPIYONLUK. Trabzonspor baskaninin Trabzonspor'un haklarini koruyamiyorum diye istifasindan sonra ne oldu da Trabzonspor'a baskanliga adayligini düsündügünü merak ediyorum. Bu sadece ve sadece Nuri Albayrak Isminden dolayi ise Kesinlikle ve kesinlikle Baskanliga adaylik için Özkan Sümer Ismi düsünülmemeli. Atay Aktug ve yönetim kurulu basarisiz denilerek istifasi istenildi ve Atay Aktug ve yönetim kurulu istifasindan sonraTrabzonspor tarihininde küme düsme potasina geldigi dönemde dönemin baskani olan Özkan Sümer'i kurtarici olarak çagirmak dogru mu.

Atay Aktug yönetimi basarisizsa Özkan Sümer 'de basarisiz bir yönetimdir. Özkan Sümer yeniden düsünülüyorsa Atay Aktug neden Düsünülmüyor.burasi çok ilginç.

Özkan Sümer'in aday olacaksa ,Aday olus Sekli çok yanlistir. Özkan Sümer'e baskan adayi teklif edenler bu durumun olusacagini tahmin edemedilermi .

Iskender Önal ve Nuri Albayrak Özkan Sümer'e oranla dogru isimlerdir. Nuri Albayrak ismini tasvip etmeyenler neden Iskender Önal'a destek vermezler buda çok ilginç. Özkan Sümer'e kurtarici gözle bakmak sizce çok mu dogru..

Özkan Sümer Aday olmamali çünkü aday olus sekli çok yanlistir.

Özkan Sümer'in aday olmasi yerine Atay AktuG ve yönetim kurulunun adayligini açiklamasini kabul edebilirim. Fakat Özkan Sümer'in asla.

Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• ayrica sümer baskilara dayanamiyomus fln baskiylami oluyo bu isler yazik ya bukadarmi küçügüz yada sümerler mi cok büyük anlamadim

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi
          ayrica sümer baskilara dayanamiyomus fln baskiylami oluyo bu isler yazik ya bukadarmi küçügüz yada sümerler mi cok büyük anlamadim

Trabzonspor Kulubu Baskaninin sikayet etme hakki yoktur. Orasi Trabzonspor kulübü baskanligi koltugudur.

Hasim Sayitoglu'nun Nuri Albayrak'in listeisnde oldugu konusuluyor.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• 1-N.Albayrak'in adayligina akp'li oldugu için karsi çikiliyor.Trabzonspora siyaset karisamaz deniyor. bunu söyleyen arkadaslar atay aktug'un ve iskender önalin yaristigi seçimi hatilamiyorlar mi? tamamen siyasi bir yaristi. N.albayrak'tan daha fazla siyasetin içinde, bir partinin belediye baskanligini yapmis biri olan atay aktug seçildiginde kimsenin bu tepkileri verdigini hatirlamiyorum. ben o zamanda tepki vermedim simdi de vermiyorum. trabzonspora siyaset bulasmis bulasmamis hiç umrumda degil. beni ilgilendiren bu takimi kim sampiyon yapar, kim federasyona karsi ezdirmez, kim ulusal medyada hakettigi degeri aldirttir onun baskan olmasidir. yoksa siyasi görüsünün ne oldugu hiç önemli degil. sonuçta oraya kazik çakmiyor. bu taraftar onu da gönderir.

2- Yillardir ne istiyoruz? Parasi olacak,yildiz transfer yapacak, ekranaçikti mi lafini dinletecek, trabzonsporun son iki senesi iyice abartilan, yillardir süregelen haklarinin gaspedilmesiniengelleyebilecek(burada bence siyaset önemliçünkü ne kadar çok basbakana yakin o kadar iyi),en önemlisi takimi sampiyon yapabilecek bir vizyonu olqn bir baskan adayi. peki atay aktug'un bu olmadiginihepimizkabul ediyoruz. özkan sümer bu kriterlerin hangisine uyuyor? trabzonsporun haklarini savunamadagi için istifa etmedi mi bu adam? Simdi ezilen trabzonsporun haklarininasil savunacak?Özkan sümer baskan oldugunda trabzona siyaset sokulmamis olacak da iyi mi olacak, basbakanin bir açiklamasiyla cezalar kalkinca hakli haksiz olunca olsun biz özkan sümeri baskan seçtik trabzonspora siyaseti sokmadik canimiz sagolsun mu denecek? özkan sümer'in bu gün takimda oynayan yattara hariç kaç yabanci transferi var? peki özkan sümer kaç yabanci transfer etti? aurelio gibi biroyuncuyu buluop getirdi(o sene dört brezilyali gelmisti dörtte bir isabet) pekisonra sirf elli bin dolar için adama ahlaksiz deyip takimdan gitmesine göz yummadi mi? o aurelio bizde olsaydison iki sene kim sampiyonolurdu?(ahlaksiz olmasini kim takardi)

3- n.albayrak'in liman ihalesinde trabzonspora yardici omadigindan hareketle trabzonsporu sevmdeigine kanaat getiren arkadaslar olmus. bunu kabul edelim. o zaman nuri albayrakne düsünüyor olabilir? trabzonspor baskanligini kullanarak siyasete atilamk istiyor olabilir?(trabzonspor baskani olduguna göre trabzondan atilmak isteyecektir) trabzomspor baskani olarakis hayatinda daha da büyüyerekçok daha büyük bir konuma gelmek isteyebilir? peki bu amaçlari için tek gerek sart nedir? trabzonsporun basarisi? peki trabzonsporun basarisi nedir?sampiyonluk. peki bunlar gerçeklestiginde bu forumda kaç kisi olmaz sevinmeyelim çünkü n.albayrak trabzonu sevmiyor diyecek?

4-peki n.albayrak yeterli bir baskan adayimidir? öncelikle bunu sart sayan arkadasalr için söylüyotum trabzonlu dur.(yanilmiyorsam 4 sampiyonlugumuzun baskani samil ekinci trabzonlu degil kayserili idi.yaniliyorsam özür dilerim simdiden) trabzonsporlu mudur? öyle oldugunu söylüyor. en azindan f.bahçe dergisine ben kadiköy çocuguyum demediginden ve bu tür bir açigi olamdigindan inanmaktan baska çaremiz yok.parali baskan tarifine uyar mi? valla bundan paralisi aday olmaz herhalde? hele özkan sümerlekarsilastirinca.. peki parali olsun ne olacak önemli olan kulübü yönetebilmesi diyenler ki haklilar. e bu adam koca sirketleri var onlari yönetmis milyon dolarlara asina bu isde becerir o zaman? peki kulubun haklarini savunabilir mi? basbakanin çok yakin arkadasi, simdi federasyon dahil hiç bir yerde onun arkadaslarina dokunamazsin. o zaman o savunamazsa bile tayyip ezdirtmez. peki ben bundan olmaz trabzonspora siyaset karismis diye rahatsiz olur muyum?bana ne yeter ki trabzonspor sampiyon olsun.

Yorum

• Kurbaniniz olayim NURI ALBAYRAK baskan olsun da su AHIR ömrümde birkez SAMPIYONLUK göreyim ALLAH ASKINA.Eger sümer ve önal seçilirse gitti,bütün hayallerimle beraber ömrüm de bitti.Sampiyon göremicem o BORDO-MAVI li KARADENIZ FIRTINASI ni.

ALLAH ASKINA NURI ALBAYRAK baskan olsun yaaa.Nasip eyle kurban oldugum ALLAH im.
              MİMOZA

Yorum

• ne de olsa gelecek sene Fenerbahçe'nin 100.yili

gelecek sene için iyi kadro ve sampiyon olacak kadro olusturmaya gerek yok degil mi ne de olsa Fenerbahçe'nin nasil bir kadro olusturacagini az çok tahmin ediyoruz, baskan olursa, Özkan Sümer'in Sampiyon olacak kadro olusturacagina inaniyormusunuz

gelecek baskan adayi iki sene sonrasi için mi hazirlik yapmali.

Edited by: gerçekefsane

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  İlk olarak nihat tarafından gönderildi

arkadaslar kusura bakmayalim ama....trabzonsporumuza siyaset bulast diyoruz ama siyaseti en basta taraftar olarak biz yapiyoruz....yorumlara bakiyorum akp li biri aday oldu diye hemen yorumlara basliyoruz trabzonu akp ele geçirdi diye..veya tam tersi chp li biri aaday oldugunda chp etkin oldu diyoruz ...diger kuluplerde ben boyle tartismalar olduguna hiç sahit olmadim bu yasima kadar...ama nedense biz de her sene kongrelerde bu tartismalar içinden bi türlü çikamiyoruz....

ben özkan sümeri atay aktugu veya diger tanidik isimleri iskender önali denedigimiz kanaatindeyimm...bu zamana kadar hiç iddiali bir baskan adayi grmedim..mehmet ali yilmazdn baska...

simdi en azindan elimizde iddiali denenmemis bir baskan adayi var..sirf akpli diye trabzonu akp ele geçirecek vehimlerine kapilmayalim..

bence de su anda trabzona yakisacak bir baskan var o da AHMET AGAOGLU dur..lakin hepimizin bildigi sebeplerden o meshur nafyamiz yüzünden aday olamamamistir...simdi ben oyle bir aday istiyorum ki bu mafyaya karsi durabilsin..bu atay aktuglar la aözkan sümerlerle olacak is degil....bu adaylar i seçtigimizde benim herzaman içimde bir süphe olacak acaba hangi yöneticimiz mafya kanadindan diye....

ben parali güçlü masaya yumrugunu vurabilen bir baskan istiyorum...gelecek yönetimin sadece bu vasiflari tasimasi yeterli futboldan anlamalarina gerek yok..çünki elimizde vahid hoca gibi bir sans var onun dediklerini yapabilecek bir yönetim gelsin yeter..

özkan sümerden ALLAH korusun çünki iki cambaz bir ipte oynamaz...geldikten 2 hafta sonra hocamiz münakasa ederler...ona bir ceza verip 2 hafta sonra yollarlar ytek korkum budur...

vahid hocamizin degerini bilelim...adaylar içersinde kim ne dese desin hocamizin dediklerini yapabilecek istedigi transferleri yapabilecek tek aday nuri albayraktir....

birde onu deneyelim digerlerini yeterince denemedik mi.....saygilar

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Kahpe Bizans;
                  Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                  Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Fenerbahçe'nin 100. yilinda Trabzonspor'un Sampiyon olmasi kulaga hos geliyor degil mi ?

1996 sonrasi yasananlari bir nebzede unutturur.

Kilit Kelime SAMPIYONLUK

Trabzonspor Kulübü baskanligina aday olanlar bunun bilincinde olmali, simdiden Sampiyonluk için kadro olusturmali.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• Bize kim gelirse gelsin ister sagci ister solcu,biz taraftar olarak skorboarda bakariz.Skorboard neyse biz oyuz.Kimse kendini kandirmasin su gelmesin bu gelmesin diyerek,bugün su gelmesin diyenler yarin alinacak iyi sonuçlardan sonra ilk övecek kisiler olacaktir.
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• sümer baskan trabzon 2 sene sonra sampiyon [img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: The Legend
                        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                        legends never die ...

Yorum

• Bu tartismalar, seçim sonuçlanmadan BMN.de bu kadar siddetli cereyan ediyorsa, yarin Albayrak seçildiginde Trabzonspor üzerine medya sizce nasil gelecek.?

Kisilerin siyesi kimliginden ziyade, yarin üzerinde spekülasyon üretilmeyecek bir isim üzerinde birlesme olmus olsaydi, sizce tribünlerde de özlenen birlesme olmaz miydi?

Yarin tribünlerden sesler yükseldiginde, "bunlar Atay Aktug'un yada Özkan Sümer'in adamlaridir" türünden söylemler olmayacak mi?

Ben onu bunu bilmem arkadas. Siyasetin Trabzonspor'a ucundan kiyisindan yanasmasina asla taraftar degilim ve elimden geldigi kadar da buna engelleme çabasinda olacagimdir. Gelinen bu asamada ise birlikteligin saglanmasi amaciyla tek bir çözüm aklima geliyor. Oda Albayrak Baskan olur (ki öyle gözüküyor), Özkün Sümer'de Futbol AS.nin basina geçer ve futbolla ilgili bütün sorumlulugu üzerine alir. Iç çekismeler bir kenara birakilir ve Trabzonspor'un yarini için herkes elini tasin altina koyar. O zaman derim ki, iste birliktelik, iste bütünlesme, çikaralim artik savas boyalarimizi ve dolduralim tribünleri. Bundan baskasi da, seçim sonrasi için açikcasi çok ümit vermiyor bana. Muhalefet her olumsuz sonuçta emin olun, dünden daha gür çikaracaktir sesini.

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
                            sümer baskan trabzon 2 sene sonra sampiyon [img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• 2 ay önceki düsüncelerim söyleydi; " Akp futbol yüzünden kaybettigi Trabzon'au tekrar ele geçirmek için Trabzonspor'un durumunu kullanacak.. bu dogrultuda kulübün ve futbol takiminin içinde busundugu kötü durumu,sakatliklari da degerlendirerek federasyon araciligiyla hakemleri üstümüze saliyorlar.. amaçlari mevcut yönetimi düsürerek yerine Akp yanlisi bir yönetim getirmek.. Daha sonra da bu yönetim önderligindeki Trabzonspor'u dis etkilerle basariya tasiyacaklar ve Trabzonda kaybettikleri Akp sempatisini tekrar kazanmaya çalisacaklar.. "

bu teorinin büyük kismi su an için tutmus durumda..Kafama takilan noktasu ; eger Albayrak Baskan olursa , mevcut hükümetle olan yakin iliskilerini kullanarak Federasyonun Trabzonspor'a bakisini Trabzonspor lehine mi çevirecek yoksa sadece nötrleyeck mi?? Eger nötr leyeckse yani sadece hakkimizi yedirmemek için ugrasacaksa basimizin üstünde yeri var.. ama bu iliskilerini Trabzonspor'a Istanbul takimlarinin kazandigi türden avantalar kazandirmak için kullanacklarsa, takimi Federasyon Hükümet ve hakemler aracligiyla kanatlandiracaklarsa ki benim endisem bu yönde; hiç gelmesinler.. Bu yolla sampiyon yapabilecek olsalar bile gelmesinler.. Bana sampiyonluk lazim degil..Trabzonspor'un geçmisine gölge düsürmesinler.. Asil önemli olan nokta bu, bu olmali!

Su an gönlümden geçen isim; Özkan Sümer..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi

İlk olarak The Legend tarafından gönderildi
                                sümer baskan trabzon 2 sene sonra sampiyon [img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

2 sene sonrasi içinde sampiyonluk beklemeyin. Ankaraspor 1.lige çiktigi zaman hedefi 4 sene sonra sampiyonluk idiyoksa 2 sene sonra Ankaraspor Sampiyon olur mu ? ( bir varsayim sadece )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim