Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BASKAN OLACAK KISI

1-transferi zamaninda yapacak,kadroyu sampiyonluk hedefleri dogrultusunda genis tutmali

2-futbolculara iyilestirme adi altinda normalde aldiklarindan fazla ücret vermemeli

3-trabzon kanadi,akçaabat kanadi,of kanadi ,istanbul kanadi ayrimi yapmadan hareket etmeli (oflu ve istanbullu bir tane bile yöneticimiz yok)

4-yönetim tuttugunu koparan lobisi yüksek hatta gerektiginde maddi manevi her türlü destegini verecek insanlardan olusturulmali. takimi bir sirketgibi degilde bir aile gibi yönetmeli.

5-her ne olursa olsun geçmiste bu klübe baskanlik edenleride kucaklamali.hatta onlarla birlik olmali.

6-en önemliside hiç bir siyasi görüse angaje olmamali.bu takim her türlü siyasi görüsten ayri tutlmali takimina gönül veren herkese çalisma imkani verilmeli.

7-halkin üstünde kendini gören insanlar trabzonsporun kapisindan bile alinmamali......
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• atay aktug bana göre yeniden baskan olsun. ama ömer sarisiz[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Evet saflar belirginlesiyor.Aday olabilirim diyen AKTUG olmadi.Iskender Önal in 248 imzali basvurusu var. Bu asamadan sonra Osman Abanoz ve Nuri Albayrak hatta Ibrahim Usta büyük olasilikla aday olmayacaklar.Nuri Albayrak Iskender Önal aday olmazsa olabilir ama Iskender Önal olacak gibi en azindan birileri bunun için yogun çaba veriyor.

Son dakikada çok büyük bir sürpriz olmazsa Osman Abanoz aday olsa dahi Seçim Hayrettin Hacisalihoglu ve Iskender Önal Arasinda geçer.

Ancak Atay AKTUG un bu asamada çekilmesi en çok Iskender Önal in isine gelmez.Çünkü üçlü rekabetten önde çikabilirdi.

Burada bir manevra kokusu aliyorum.Isin içinde seçim olunca her türlü hareket olabiliyor.Bu tür davranis hala belirli bir seviyeye gelemedigimizin kaniti.Listeler savasacak birileri çekilecek ve birilerine kerhen dahi olsa destek olacak.

Halbuki bu is bir proje ve ekip yarisi olmaliydi.Listeler savasi degil.Ekip diyorum çünkü ekip demek uyum demek takim olabilmak demek.Bu ortamdan çikacak yönetimdede uyum beklemek hayalcilik olur.

Ama yinede iyi temennilerde bulunalim.Umarim Trabzonspora katki yapacak bir yönetim is basina gelir.

Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

BASKAN OLACAK KISI

1-transferi zamaninda yapacak,kadroyu sampiyonluk hedefleri dogrultusunda genis tutmali

2-futbolculara iyilestirme adi altinda normalde aldiklarindan fazla ücret vermemeli

3-trabzon kanadi,akçaabat kanadi,of kanadi ,istanbul kanadi ayrimi yapmadan hareket etmeli (oflu ve istanbullu bir tane bile yöneticimiz yok)

4-yönetim tuttugunu koparan lobisi yüksek hatta gerektiginde maddi manevi her türlü destegini verecek insanlardan olusturulmali. takimi bir sirketgibi degilde bir aile gibi yönetmeli.

5-her ne olursa olsun geçmiste bu klübe baskanlik edenleride kucaklamali.hatta onlarla birlik olmali.

6-en önemliside hiç bir siyasi görüse angaje olmamali.bu takim her türlü siyasi görüsten ayri tutlmali takimina gönül veren herkese çalisma imkani verilmeli.

7-halkin üstünde kendini gören insanlar trabzonsporun kapisindan bile alinmamali......

+ stadimizi modern bir hale getirecek biri olmali
          Yeni bir stad istiyoruz...
          Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• İlk olarak smertkan tarafından gönderildi

Evet saflar belirginlesiyor.Aday olabilirim diyen AKTUG olmadi.Iskender Önal in 248 imzali basvurusu var. Bu asamadan sonra Osman Abanoz ve Nuri Albayrak hatta Ibrahim Usta büyük olasilikla aday olmayacaklar.Nuri Albayrak Iskender Önal aday olmazsa olabilir ama Iskender Önal olacak gibi en azindan birileri bunun için yogun çaba veriyor.

Son dakikada çok büyük bir sürpriz olmazsa Osman Abanoz aday olsa dahi Seçim Hayrettin Hacisalihoglu ve Iskender Önal Arasinda geçer.

Ancak Atay AKTUG un bu asamada çekilmesi en çok Iskender Önal in isine gelmez.Çünkü üçlü rekabetten önde çikabilirdi.

Burada bir manevra kokusu aliyorum.Isin içinde seçim olunca her türlü hareket olabiliyor.Bu tür davranis hala belirli bir seviyeye gelemedigimizin kaniti.Listeler savasacak birileri çekilecek ve birilerine kerhen dahi olsa destek olacak.

Halbuki bu is bir proje ve ekip yarisi olmaliydi.Listeler savasi degil.Ekip diyorum çünkü ekip demek uyum demek takim olabilmak demek.Bu ortamdan çikacak yönetimdede uyum beklemek hayalcilik olur.

Ama yinede iyi temennilerde bulunalim.Umarim Trabzonspora katki yapacak bir yönetim is basina gelir.

dogru tespitler:söyledigin gibi projelerin degil kisilerin rekabeti olacak bu seçimler malesef....
            rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

• atay olmaliydi çekilmesi bence kötü oldu bundan sonra trabzonsporum için kim hayirlisiysa o olsun
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Nuri Albayrak hala neyi bekliyo anlamis degilim.Eger o aday olmazsa insallah hayrettin hacisalihoglu kazanir.en azindan klübümüzün yapisini çok iyi biliyo ve futbolun içinden gelen birisi.
                MİMOZA

Yorum

• Nuri Albayrak ismi ön plana çikarsa sasirmayalim . Faruk Özak su an hangi adaya yakin olacak . Nuri Albayrak aday olursa yada iskender önal

adayligini açiklayanlar Hayrettin Hacisalihoglu

muhtemel adaylar : Iskender Önal, Nuri Albayrak, Osman Abonoz, Hüsnü Hayali

Asbaskan adaylari kimler olacak

ara transfer sezonunda basarisiz olurlarsa yakinda istifa çagrilari ve yeni kongre istekleri duyabiliriz. Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Özkan Sümer konusunda ciddi bir baski var Trabzon'da...Ve kulübün ileri gelenleri tarafindan...

Özkan Sümer'in seçime 1-2 gün kala adayligini açiklayabilecegini düsünüyorum...Trabzon'da listeler seçim aksami yapilir...Yine farkli olmayacak görünen o ki...

Nuri Albayrak ismi de büyük ihtimalle ön plana çikar diye düsünüyorumönümüzdeki günlerde...Ama Özkan Sümer karsisinda yarisi kazanabilecegini sanmiyorum...Sayet Özkan Sümer adaylik konusunda net karar verirse...

Yorum

• Özkan Sümer, 0-1lik febe maçi sonrasi, malum açiklamalardan sonra istifa ederek yanlis yapmistir, ancak ben Atay Aktugdan daha iyi bir baskan oldugunu düsünüyorum, en azindan transferde futbolcu izleme konusunda kendisini basarili bulmakla beraber (bkn.Yattara) kulübün parasini sokaga atacak transferlere de hayatta imza atmaz (bkn.Jun) bu arada altyapinin hareketlenmesi için de yogun çaba harcar.En azindan gözü kapali gençleriSebata göndermez.

Yorum

• Hayirlisi ne ise o olsun.Ama bence özkan sümer ismi iyi olur
                        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Mevcut isimler arasinda bence en uygunu Özkan Sümer...
                          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Özkan Sümer olsun, en iyisi o
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Nuri Albayrak hayirli olsun...

Yorum

• her sey yarin belli olacak 9 aralik son gün. seçim günü sadece seçim maddesinin iptali verilebilir. bir olasiliktir.

seçim aksami diye bir sey kalmadi, yanlis bilgi olmasin diye yazdim bu mesaji
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim